- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.681
tşk ederim kızlar gerçekten bi konuşabilsek sorunları çözcez ama bugun daha iyi aramız sanırım herşey yoluna gircek inşalalhzemuszemus
elıf babasıyla scooter surmeye gıttı nazda bende gelecegım dedı
babaya sattım kızları bende sızlere geldım:))
accık kafa dınleyım dıye
ıyı yapmısım demı ama:)))
canım benım gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum esıne
dıkkat et canım ıhmal etme
bır dra gorunsun
tekrardan cok cok gecmıs olsun
canım benım onların konusan modelı henuz uretımde yok:roflol::roflol::roflol::roflol:
hepsı aynı seker cok konusmayı sevmezler helede canları sıkkınken
sakın ol bekle bıraz bak daha ıyı olacak hersey ınsaallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zaman her şeyin ilacıdır bak işler yoluna girmeye başlamış.
ne güzel kızlar babayla sende bize kalmışsın.dinle canım kafanı
arada sakin sakin oturmak insana çok iyi geliyo
tabi böyle zamanı yakalamak çok zor olsada
selamlar kızlar...ben geldim...minik sizinkilerde mi scooter sürmeye gittiler begümle babasıda gitmişti şimdi geldiler dışarısı çok sıcak terlemiş hemen geldiler...
selamlar kızlar...ben geldim...minik sizinkilerde mi scooter sürmeye gittiler begümle babasıda gitmişti şimdi geldiler dışarısı çok sıcak terlemiş hemen geldiler...
sağol canım şimdi uyuyo bakalım uyanınca ikna etmeye çalışcam dr için
hiç gitmek istemiyo doktora bakalım uyansın ne olcak
hoşgeldin canım nasılsın?
melekler bugün babalara emanet anlaşılan
haftanın bi günüde babalarıyla geçirsinler demi ama
eşim rahatsız olduğu için benimkiler benim tepemdeler bu günde
selam canım hosgeldın bebekım
evet canım babamız sıcak dedı ama cok sıcak degıldı heveslendı elıf dun aldık aradık bulduk ıstedıgınıya babayla surmek ıstedı cıktılar epey oldu nazda bende salıncak ıstıyorumd edı bebegını kucuk bebek arabasına koydu oda onu goturdu:roflol::roflol:
ama gıderken esımı gorecektın su ıslak mendıl scooter nazın arabası bebegı bebegının bıberonu adamın elıne tutusturdular hadı gıdelım dıye
bu neee yaaa dedı
yaaaaaaa dedım ben hergun bunları kucaklayıp hamallıgını yapıyorum hadı byeee dedım:roflol::roflol:
bakalım parkta neler yaptılar babaya gelınce yuzlerınden anlasılır:roflol::roflol:
naz yapmaya bayılıyorlar babaya bana yapamıyorlarya:roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canım.eşini o halde görmek isterdim gözümde canlandırdım da kendi kendime gülüyorum burda:roflol::roflol:
geçmiş olsun cnm.........günaydın canlarım hepinize hayırlı pazarlar nasılsınız
ben ve kızlar iyiiz ama eşim rahatsı biraz.mide bulantısı var bide wc den çıkamıyo doktora gidelim dedim birazdan geçer deyip geçiştirdi.şimdi uyuyo uyansın bakalım nasıl olcak.hafiflemezse doktora gideriz artık.
elıf babasıyla scooter surmeye gıttı nazda bende gelecegım dedı
babaya sattım kızları bende sızlere geldım:))
accık kafa dınleyım dıye
ıyı yapmısım demı ama:)))
günaydın canlarım hepinize hayırlı pazarlar nasılsınız
ben ve kızlar iyiiz ama eşim rahatsı biraz.mide bulantısı var bide wc den çıkamıyo doktora gidelim dedim birazdan geçer deyip geçiştirdi.şimdi uyuyo uyansın bakalım nasıl olcak.hafiflemezse doktora gideriz artık.
geçmiş olsun cnm.........
ohh iyi yapmışsın şekerim bizim babamız nöbetten geldi kahvaltı yaptık rüyanazı oyuncak pc ile oynattı uyudu bende evi toparladım şimdi oturuyorum rüyanazda çzigi fil bakıo azcık uyusun oda bende yemek yapmadım yemek yapayım babamız uyanınca duş alıp yemek yeriz.........
herkeze iyi pazarlar melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi yaptın cnm evet bende kızımı uyutayım derken dalmışım uyandım yemek koydum pişiyo bende size bakim dedim.............benim kocişte sabah işten geldi biraz pc de takıldı az öncede uyudu canım
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum
şimdi ara verip yanınıza geldim ama topiğimiz haftasonu dolayısıyla oldukça sakinkaydirigubbakcemile3
herkeze iyi pazarlar melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanada iyi pazarlar arkadaşım.hoşgeldin,nasılsın?
iyi yaptın cnm evet bende kızımı uyutayım derken dalmışım uyandım yemek koydum pişiyo bende size bakim dedim.............
hg bebeşim...........
selam kızlar dedim emme hiç kimsecikler yok öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar eşimi ina ettim dr gittik serum verdiler iyi geldi,az önce geldik.şimdi uzanıyo
bende bi şeyler hazırlıcam yemesi için.akşamdan beri hiç bir şey yemedi.çay istedi kahvaltı gibi hazırlıcam sofrayı
çay demlenene kadar size bakayım dedim
sonra görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?