Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tşk ederim kızlar gerçekten bi konuşabilsek sorunları çözcez ama bugun daha iyi aramız sanırım herşey yoluna gircek inşalalhzemuszemus

zaman her şeyin ilacıdır bak işler yoluna girmeye başlamış.

elıf babasıyla scooter surmeye gıttı nazda bende gelecegım dedı
babaya sattım kızları bende sızlere geldım:))
accık kafa dınleyım dıye
ıyı yapmısım demı ama:)))

ne güzel kızlar babayla sende bize kalmışsın.dinle canım kafanı
arada sakin sakin oturmak insana çok iyi geliyo
tabi böyle zamanı yakalamak çok zor olsada

selamlar kızlar...ben geldim...minik sizinkilerde mi scooter sürmeye gittiler begümle babasıda gitmişti şimdi geldiler dışarısı çok sıcak terlemiş hemen geldiler...

sağol canım şimdi uyuyo bakalım uyanınca ikna etmeye çalışcam dr için
hiç gitmek istemiyo doktora bakalım uyansın ne olcak

aynen canım valla cok ıyı oluyor
beynımın ıcınde sureklı bır cocuk sesı
accık bosalttım kafayı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selamlar kızlar...ben geldim...minik sizinkilerde mi scooter sürmeye gittiler begümle babasıda gitmişti şimdi geldiler dışarısı çok sıcak terlemiş hemen geldiler...

selam canım hosgeldın bebekım
evet canım babamız sıcak dedı ama cok sıcak degıldı heveslendı elıf dun aldık aradık bulduk ıstedıgınıya babayla surmek ıstedı cıktılar epey oldu nazda bende salıncak ıstıyorumd edı bebegını kucuk bebek arabasına koydu oda onu goturdu:roflol::roflol:
ama gıderken esımı gorecektın su ıslak mendıl scooter nazın arabası bebegı bebegının bıberonu adamın elıne tutusturdular hadı gıdelım dıye
bu neee yaaa dedı
yaaaaaaa dedım ben hergun bunları kucaklayıp hamallıgını yapıyorum hadı byeee dedım:roflol::roflol:
bakalım parkta neler yaptılar babaya gelınce yuzlerınden anlasılır:roflol::roflol:
naz yapmaya bayılıyorlar babaya bana yapamıyorlarya:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım nasılsın?
melekler bugün babalara emanet anlaşılan
haftanın bi günüde babalarıyla geçirsinler demi ama
eşim rahatsız olduğu için benimkiler benim tepemdeler bu günde

sağol canım şimdi uyuyo bakalım uyanınca ikna etmeye çalışcam dr için
hiç gitmek istemiyo doktora bakalım uyansın ne olcak

mıllet olarak boyle bır manyaklıgımız var nedense cok kotulesınce gıdıyoruz ancak dra
ılk zamanda gıdılse ılerletmesek olmaz
kendımıze ezıyet yapmaya bayılıyoruz sanırım
yada hastanelerımızın durumumu olsa gerek bızı korkutan
ama sen yınede soyle gotur canım gorunsun bır
tekrardan gecmısler olsun canım benım

hoşgeldin canım nasılsın?
melekler bugün babalara emanet anlaşılan
haftanın bi günüde babalarıyla geçirsinler demi ama
eşim rahatsız olduğu için benimkiler benim tepemdeler bu günde

hoşbulduk iyiyim canım...eşimin işi var bugün o yüzden begümün dırdırından kurtulmak için sabahtan götürdü gezmeye ben normalde begümü bu saatte dışarı çıkartmıyorum hemen güneşten burnu kanıyor.eşine geçmiş olsun canım belki havalardan olmuştur çok sıcak çünkü.

hoşbulduk canım.eşini o halde görmek isterdim gözümde canlandırdım da kendi kendime gülüyorum burda:roflol::roflol:

hoşbulduk canım.eşini o halde görmek isterdim gözümde canlandırdım da kendi kendime gülüyorum burda:roflol::roflol:

tuhhhh aklıma gelmedı valla arkalarından ceker foto koyarım ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geldıler sımdı yok yorulmussssss:roflol::roflol::roflol:
nazda uyudu hemen yemegını yıyıp elıf lede oyun oynayacakmısım ben babayla oynasıyor benıde cagırıyor ben kactım byeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm.........
elıf babasıyla scooter surmeye gıttı nazda bende gelecegım dedı
babaya sattım kızları bende sızlere geldım:))
accık kafa dınleyım dıye
ıyı yapmısım demı ama:)))

ohh iyi yapmışsın şekerim bizim babamız nöbetten geldi kahvaltı yaptık rüyanazı oyuncak pc ile oynattı uyudu bende evi toparladım şimdi oturuyorum rüyanazda çzigi fil bakıo azcık uyusun oda bende yemek yapmadım yemek yapayım babamız uyanınca duş alıp yemek yeriz.........

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım hepimize güzel bir pazar günü diliyorumzemuszemuszemuszemus
öpüyorum kocamaaaaanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eşine geçmiş olsun canım

benim kocişte sabah işten geldi biraz pc de takıldı az öncede uyudu canım
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum
şimdi ara verip yanınıza geldim ama topiğimiz haftasonu dolayısıyla oldukça sakinkaydirigubbakcemile3

iyi yaptın cnm evet bende kızımı uyutayım derken dalmışım uyandım yemek koydum pişiyo bende size bakim dedim.............
herkeze iyi pazarlar melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hg bebeşim...........

kızlar eşimi ina ettim dr gittik serum verdiler iyi geldi,az önce geldik.şimdi uzanıyo
bende bi şeyler hazırlıcam yemesi için.akşamdan beri hiç bir şey yemedi.çay istedi kahvaltı gibi hazırlıcam sofrayı
çay demlenene kadar size bakayım dedim
sonra görüşürüz canlarım

sanada iyi pazarlar arkadaşım.hoşgeldin,nasılsın?

iyi yaptın cnm evet bende kızımı uyutayım derken dalmışım uyandım yemek koydum pişiyo bende size bakim dedim.............

hg bebeşim...........

sağolun kızlar cevap yazamadım misafir geldi pc açık kalmış
iyiyim allaha şükür

selam kızlar dedim emme hiç kimsecikler yok öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

selam zemuszemus

çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin canım
hepinizi öptüm melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarr şekerlerrr
betülcüm geçmiş olsun canım enişye acil şifalarr
gününüz nasıl geçti bakalım bizim dünün yorgunluğu vardı pek sakin geçti bugünn))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…