Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hangisini anlatayım ki...
en önemlisi bugün doktorumu arayıp testimin sonucu çıkıp çıkmadığını sormam lazım ama hiç canım istemiyor.elim telefona gitmiyor...

Canım göreceksin iyi olacak gönlünü rahat tut
dualarımız seninle bebegimiz aslan gibi kucagında olacak Allah ın izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

en önemlisi bugün doktorumu arayıp testimin sonucu çıkıp çıkmadığını sormam lazım ama hiç canım istemiyor.elim telefona gitmiyor...
belinaycım daha fazla düşünme hemen ara,yoksa böyle kendi kendini yiyceksin,güzel haberler alıcaksın inşallah canım,dualarımız seninle ve oğluşunla bebişim..:1hug:

ahhh ahhhhhh
miniğim gelmiş herkeslerin hatrını sormuş ama beni unutmuşşşşşşşşşşş

senağlamasenağlamasenağlama

MİNİK gördüm seni canım yakalandınlmaz:kaydirigubbakcemile
Neredeydin bakayım bu saate kadar cabuk hesap verklava:klava:klava:klava:klava:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
verdım bebekım yukarda hesabımı sen sormadan bak
korkunun gozunu seveyım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benım aaaaaaaaa
neden daraltıyorsun ıcını sende olacak seymı bu arayacaksın ve hersey yolunda dıyecek drun sevıneceksın
senınkı sevıncını ertelemek gıbı bısey bence yanlıs yapıyorsun canım benım
yakısıklımıza stres yapıyorsun orda
hadı bakalım canım arada bızıde haberdar et bebekım
dıgerlerını bosver canım yaaa en onemlısı oglusunun saglıgı degılmı?

yaşasın minikimi yakaladım :))))

sus kıs ne yakalaması benmıyım kacan sankı
sen kendıne bakÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
nerdesın sen?sana demıyommu o tel kapalı durmayacak dıye?sezenıde aradım arkadasındaymıstı gecen gun gorusemedım ne acmıyon telını sen benı sınır edıyon soyle bakem:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayır benden kacıyosan soyle bılem yanı:roflol::roflol::roflol::roflol:

ahhh ahhhhhh
miniğim gelmiş herkeslerin hatrını sormuş ama beni unutmuşşşşşşşşşşş

kıs dur valla sana ozel yazacaktım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sacı bası sekıl yapmandan bellıymıs dugun dugun surtup hava atacaktın herkese degılmı dıye?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
unuturmuyum bebekım yaaaaa askolsun

Canım hayırlı olsun Elif in okulu
Bu arada istediğiniz okul mu ben gecen hafta yoktum ya bilmiyorum kura bekliyodun en son:uhm::uhm:

kıs kamılemmmmmmmmmm anam ne guzel yer oyle oralar
ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh benı de gotur yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bayıldım vallahı
ay dogaya kacasım var vallahı pek daraldım
acılen tatıl ıstıyorum ben yaaaaaaaaaaaaa((
temmuzdada burdayım daha offffff offffffffffffffffffffffffffffffffff

kim bennmiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız ben kapalı bir gacıyım ayoll
düğünden önce saçımı değiştirsem nolur değiştirmeswem nolurr
ben sadece kendimi avutayım diye imaj değiştirdimmmm
:kedi::kedi::kedi::kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım hayırlı olsun Elif in okulu
Bu arada istediğiniz okul mu ben gecen hafta yoktum ya bilmiyorum kura bekliyodun en son:uhm::uhm:

sagol canım benım allah razı olsun
evet canım ıstedıgımız okuldan ılkınden kurada cıkmadın ben aglamaktan oluyor bunalıma gırmıs cok kotuydum ertesı gunku kuradan dıger okuldan cıktık ve cok sevındık gecen hafta benım buhran haftamdı yanı:roflol::roflol::roflol:
ıyıkıde yokmussun anam senıde uzmemısım:roflol::roflol::roflol:
sankı ossyı kazanamadı kızım nasıl bır aglama uzuntu gormelıydın
ama cok sukur bakalım dıgerı oldu evraklatı tamamlıyorum 2 3 gune kadar kayıt yaptıracagım hayırlısıyla
tekrardan sagolasın bebekımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz avutmak düşüyor dimi şekrcim bende kendimce ksimlerrr yaparak avutuyorum kendimiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gel canımm götürürüm ben seni oralaraa sen yeter ki gel elifimizin okulu da hayırlı olsun bakalımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fsuncum efemizin kide hayırlı olsun canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde iyiyiz çok şükür canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mesajlarını okuyunca birden cesaret geldi hemen aradım ama sonuçlarım ayın 6 sında yani haftaya pazartesi ankaradan gelecekmiş yani daha belli olmamış bir hafta kendimi kendimi yicem.mafoldumben

Canım hayırlı olsun
Benim oglanında okula 2 senesi var bu sene krese verelimmi diye düsünüyoruz ama kararsızızfisfisfisfisfisfis

tabı kuafor beles olunca kendını avutursun
paralıya gıt sıkıysa havutmak ıcın:roflol::roflol::roflol::roflol:

mesajlarını okuyunca birden cesaret geldi hemen aradım ama sonuçlarım ayın 6 sında yani haftaya pazartesi ankaradan gelecekmiş yani daha belli olmamış bir hafta kendimi kendimi yicem.mafoldumben

biz varız ya aşkım,merak etme sen 1 hafta nasıl geçecek anlamıycan senopuyorumnanaktan
bak benim bızdığın resmini koyucam az sonra gör teyzesi ne kadar büyümüş,senin oğluşunun da resimlerini görücez inşallah seneye bu zamanlarda:ecrin_bebek:

Canım iyi olacak hic dert etme
Bosuna üzüyosun kendini bu halinle
Aslanımızıda etkileme iyi olacak insallah:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…