Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar aranızda nunuğu gören yada hakkıında bir bilgisi olan varmı?????????
ewett ya ses çıkmadı nunuktan neti bağlanmadı galiba:1no2:
mesajlarını okuyunca birden cesaret geldi hemen aradım ama sonuçlarım ayın 6 sında yani haftaya pazartesi ankaradan gelecekmiş yani daha belli olmamış bir hafta kendimi kendimi yicem.mafoldumben
hayırlısı canımm ya kendini çok yıpratma herşey yolunda olacak inş:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mesajlarını okuyunca birden cesaret geldi hemen aradım ama sonuçlarım ayın 6 sında yani haftaya pazartesi ankaradan gelecekmiş yani daha belli olmamış bir hafta kendimi kendimi yicem.mafoldumben

bak yaaa canım benım bak kendıne edıyorsun bebegınle 1 hafta daha dayan sakın ol hersey yolunda gıdecek ınsaallah bebekım
hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsaallah hep beraber

kızlar aranızda nunuğu gören yada hakkıında bir bilgisi olan varmı?????????

canım gecen gelmıs topıge eve yerlesmıs ama netın yok gıremıyorum sımdılık yazmıstı
msndede gorunmuyor net olmayınca tabı:))
haber yok sekercıgım anlayacagın
sanırım net beklıyor gelmek ıcın

Canım hayırlı olsun
Benim oglanında okula 2 senesi var bu sene krese verelimmi diye düsünüyoruz ama kararsızızfisfisfisfisfisfis

sagolasın canım benım allah razı olsun
valla dusunme gonder canım ben nazıda seneye verecegım yeter ben cok baktım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cocuklara yetmıyoruz
yası kucuk dıye ıyılık yapıyoruz dıye dusunuyoruz ama evde yetmıyoruz cocukların daha cok sıkılmasına neden oluyoruz

neyse ben şimdilik kaçıyorum biraz temizlik yapıp şu kafamı dağıtmam lazım...size iyi sohbetler...

kolay gelsın canım benım kıb yorma kendını sekerrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bu arada dün efe denizde boğuluyormuş.
dedesi denize indirmiş çıkayım derken ayağı dubaların ipine takılmış sudan çıkamamış .
allahtan eniştesi görmüşte sudan o çıkarmış .
ama benimki deli yine deniz diye çıldırıyor .
şaka maka verilmiş sadakamız varmış :)

amin canım akibet berkemal
bu arada iş çok iyi bu cumartesi hadise çıkacakmış ama
ben gidemiyorum sezen gidecek tarkan 300 milyar teklif etmişler
bakalım o ne zaman çıkacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

savaş eniştemin yeni mekanındamı çıkıyo kız bunlar ön masaları ayır topikçe geliyoruzzzz

geçmiş olsun efe ye,canım ya verilmiş sadakanız varmış allah korumuş...

buda önceleri bi kayık iken şimdi bir yük gemisi şeklini alan anası
oyyy oyyyyy maşallah şekerrrrr:lepi::lepi::lepi:
geçmiş olsun canımmm:1hug::1hug::1hug:allah korumuş rabbim görünür görünmez kazalardan korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evet dogru söylüyorsunda okuldan bıkar mı diye korkuyorum ben
Eger öyle olursa tüm yasamını etkiler diye düsünüyorum
ama evdede cok sıkılıyo kula gitmeyide istiyo gercekten
Bilemiyoruz asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canım gecmiş olsun gercekten verilmiş sadakanız varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…