Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun efe ye,canım ya verilmiş sadakanız varmış allah korumuş...

oyyy oyyyyy maşallah şekerrrrr:lepi::lepi::lepi:

geçmiş olsun canımmm:1hug::1hug::1hug:allah korumuş rabbim görünür görünmez kazalardan korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun efsunefem
allah korumuş efeciğiii

amin kızlar hepimizin çocuklarını allah korusun

yaaa evet tarkan gelsin biz kızımla miniği atlatırız,yeterki gelsin oyyyy oyyyy kaydirigubbakcemile5

ayyy sagopa demeyin bana,1-2 şarkısın indirmiştim yıllar önce,aman allahım ömrümde hayatımda duymadığım küfürler,bide benim kızda duyduyduda anne ne diyo ne diyo demişti yavrum ne bilsin:kedi:

serdar ortaç içinde gidilir vallaaaaaaaa
gençlik yıllarım geldi aklımaaa
sabaha kadar tarkan ,burak kut,serdar ortaç ve mustafa sandal dinleridimmmmmmmmm
off gençlik offffffff

kızlar ben kaçar lafa daldım kızın çorbasının altını yaktım,bu bana uyarı kalk zeynep işinin başına dön artık diyor.
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm

efsunefecimm ayın 12 sinde istanbuldayımmm
ama anadolu yakasında nişan var orada olucammm
sen fethiyedeykende geldim istanbula hayalimi geçekleştirip istiklalde tur attım eminönünde balık yedim
boğaz turu yaptımm
çok güzel bi gündü ama 12 sinde sadece nişana gidicez bi yer göremem sanırımmm

erkegın hasııı geldı sekerler bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy ayyyy ayy allahım ozenmıste yaratmıs yaaaaaaaaaaaaaa
kurban olurum ben onu yaradanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…