Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kıslar nasılsınız,,ben bugün kendimi eve adadım,kızımda zaten 2 gündür evde yoktu anne bugün bari bilg.benim olsun dedi,kıramadım zilliyi...kaydirigubbakcemile3anlıycanız ben bugün yokum bari ev işi yapıyım dedim.geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

günaydın roşumm
günaydınn rüyanazzz hayırlı olsun sendemi kürk giydinnnnnnnnn
evet kürklendim şeker ben taşınınom die istememiştim adres degişikligi var die gelkince hemen istedim..opuyorumnanaktan
hee sevvalim herkes kürklendi,biz kaldık cıscıbıldak:kedi:
hayırlı olsun rüyanazcımopuyorumnanaktan

tşk ederim..zemuszemus

gülzeynoo kıss sen nasıl elemansınnnn
kahveyi açtığım gün eleman olarak işe al beni dedin aldımmm
bi daha adım atmadın kahveyeeeee

gülzeynoo kıss sen nasıl elemansınnnn
kahveyi açtığım gün eleman olarak işe al beni dedin aldımmm
bi daha adım atmadın kahveyeeeee

kız ben o işten vazgectim
kahve cok yogun yaaa
Yazılanları bile takip edemiyorum cay kahve boslar hesap... beni asar 2 cocuklakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
En iyisi sen benim yerime baskasını bul:roflol::roflol::roflol:

prof.dr üstün dökmenden bir alıntı

Bir gun melekler telas icinde Allah'in yanina cikmis, yerlerinde duramaz bir sekilde
Melekler - Allah im Allahim, Amerikaa ile ingilizler savasa girdi yardim yapmaliyiz
Allah - AA dert etmeyin onlar islerini bilirler birakin kendi hallerine demis
Aradan bir iki gun gecmis melekler yine telasla gelmis ve
Melekler - Allahim bu seferde Fransa savasa katildi hemen mudahale etmeliyiz..
Allah - Karismayinnn onlar islerini bilirler - demis
Aradan bir iki gün gecince yine melekler apar topar solugu Allah!in katinda almislar ve
melekler - Aman Allahim, bu seferde Turkler savasa katildi
Allah - Olamaz hemen bana tüm silahlarimi getirin kusanmaliyiz, onlar herseyi bana havale ederler....:)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın bebekım cok tesekkurler
cok sevıyorum ben bu adamı yaaa
kıtaplarını severek okudum bır arada trtdekı programlarını hıc kacırmazdım
cok sey ogrettı bana
basarılı sevdıgım ınsanlardan bırıdır
bu arada seker ben o kurkun ıcınde gorunden alsam 1 2 beden :kedi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

off bende eşimi bekliyorum yemek için dışarda işi var gelmesizi bekliyorum...rüyanazda çok fazla meyve yedi ondan mı yoksa mideyimi üşüttü istifar etti masum masum bakıo şimdi bana koltuktan.........

napıyosunuz melek anneler
bugün migrenim tuttu ilaç aldım oda uyutuyor beni akşama kadar
uyudum ya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
herkez yemektemi afiyet olsun herkeze opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

off bende eşimi bekliyorum yemek için dışarda işi var gelmesizi bekliyorum...rüyanazda çok fazla meyve yedi ondan mı yoksa mideyimi üşüttü istifar etti masum masum bakıo şimdi bana koltuktan.........

canım benım gecmıs olsun
sıcak tut karnını mıdesını barıde duzelsın
yerım ben onun masumıyetını canım yaa
kolay gelsın canım opuyorum sızı

iyi akşamlarr bacularrrrrrrrrr
nereyesunuz yaa kimsecikler yok geneee

burdayım bacummm yemegı yedık kızları yatırdım sabahtan okula gıdecegım kayıt ıcın ama once bankaya para yatırmaya gıdecegım sabah 8 gıbı cıkarız kızlarla sanırım
yarın ayın 1ı bırde banka cok kalabalık olacaktır emınım (
ordan okula gıdıp kayıt ıslemlerını halledıp gelecegım ınsaallah hayırlısıyla bakalım
onun ıcın evrakları cantamı falan hazırladım da sızlere bakayım dedım
kahve ıcecegım kendıme bır kahve alayımda sızlerde ıstermısınız sekerlerrrrrrrrrrrrrrrr

selam canım benım
gecmıs olsun bebegım
sagolasın canım yedım valla sıstım geldım kahvemı ıcsemde accık yuruyusmu yapsam dıyorum bende ama hıc gozum yemıyor valla cok yemısım agırlık coktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…