- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.841
günaydın güzel anneleropuyorumnanaktan
tşk ederim canım günaydın..........günaydınlar nasılsınız ben sabah giriyorum kimseler olmuyo,ben gidiyorum siz geliyosunuz sohbet koyuluyo
ruyacım kartlanıp kızarmışsın sende hayırlı olsun canım
mihribancım babana kavuşuyormuşsun hadi gözün aydın,hayırlı yolculuklar canım
gunaydınlar dılıyorum herkese guzel bır gun olması dılegıyle ınsaallah
ruyacıgım hayırlı olsun bebekım sanada seker
mıhrıbanım seker tekrardan hayırlı yolculuklar olsun ınsaallah
herkesı cok cok muckkkkkk yafrular
meleklerımıde benım ıcın opun annecıklerı naz acıktım dıyor kahvaltı oncesı accık bısey atıstırsın ayarlayımda kucuk cadıma:)
çok duygulandım kıss,tşk ediiim zemuszemusopuyorumnanaktan
biz kahvaltımızı yaptık,ya ben kahvaltı yaptıktan sonra hiç kımıldamak istemiyorum.açken ortalığı topladım topladım sonra çok ağırlık çöküyo üstüme.zaten bu aralar hiç ağzım boş durmuyo içimde fil mi vardır nedir sürekli bi şeyler yiyorum.:roflol::roflol:
3 kilo almışım böyle giderse düğün için aldığım elbisenin içine giremicem:umursamaz:
benimde derdim aynı hiç bişem olmuyo:sinifsinif:
demekki bünyenin ihtiyacı var,iştahın çok açılmış ama,kontrolü acele ele almak lazım
hihoyyyt
eşimde aynı şeyi söylüyo,şimdiye kadar ben hiç rejim yapmadım yediklerimden hiç kısıtlamadım zayıf olduğum için.nasıl kısıtlıcam kedimi bilmiyorum
hazır üçaylar day ken oruç mu tutsam ne yapsam
mıhrıbanım bebekımmm canım benım babanla kavusuyormussun hadı gozun aydın sekercıgım
ıyı tatıller ıyı yolculuklar dılıyorum sızlere bebekım
benım ıcınde gez sekercıgım yukseklık korkumdan dolayı ucaga bınemıyorum bende:)))
abdde arkadasımız var cagırıyor yıllardır ama benım korkumdan dolayı gıdemıyoruz((
ruyacıgım ohh seker sende eglenmıs komsularınla kaynasmıssın ne guzel sevındım senın adına bebekımmm
ızabelım seker sen nasılsın canım benıme
ecrın yafrus keyıfler ıyıdır ınsaallah
talya canım sende melegınle kavusuyormussun ne guzel hadı gozun aydın.nazımıda opuyorum canım
herkesı cok cok opuyorum sekerler
kızları yatırdımda esımle elıfın okul formunu dolduracagız resım falan yapısacak onları halledeyım
oglen yapacaktım ama babamızda yanımda olsun beraber yapalım dedım
adamcagızı sadece malı olarak haberdar etmek ıstemedım okulla ılgılı ıslerde:)))
ılk okullumuz nasılsa oda gorsun ıstedım
haydı ben kacar sekerler kıb muckkkkkkkkkkkkkk
herkeslere
hanımlar hepinize iyi geceler
yarın öğlen 12 gibi gidiyoruz belki sabah giremeyebilirim
şimdiden hoşçakalın sağlıcakla kalın hepinizi öpüyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?