Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bız kahvaltıyıda yaptık ısde yok nasıl vakıt gecırecegız sımdı onu dusunuyoruz:)))
elıfde pudıng yapalım dıyor kendı yapıyor ya canı ıstemıs mutfaga gıdelımde accık evcılık oynayalım bahanesıyle calıstırayım cıcıslerımı:)))))
ay ne fena anneyım demı?
gorusmek uzere hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkk

günaydın melek anneleri herkese kocamaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn
güüüüüüüüüü nnaaaaaaaaaayyyyyyyyy dıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güünaaydııın melek anneleri,
sevvalcik,frezya, efsun sizleri sık sık görerdim,bugünlerde karşılaşamadık,yerimseniben
bütün anneler hepinizi koccumaan öperim,opuyorumnanaktan
bide benim hemşo 1907 olcekti buralarda mı?
tatil için sakaryada mı acebaa

tşk ederim canım günaydın..........

sao tatlım ..
günaydın kızlar .........

biz kahvaltımızı yaptık,ya ben kahvaltı yaptıktan sonra hiç kımıldamak istemiyorum.açken ortalığı topladım topladım sonra çok ağırlık çöküyo üstüme.zaten bu aralar hiç ağzım boş durmuyo içimde fil mi vardır nedir sürekli bi şeyler yiyorum.:roflol::roflol:
3 kilo almışım böyle giderse düğün için aldığım elbisenin içine giremicem:umursamaz:

benimde derdim aynı hiç bişem olmuyo:sinifsinif:
demekki bünyenin ihtiyacı var,iştahın çok açılmış ama,kontrolü acele ele almak lazım
hihoyyyt

benimde derdim aynı hiç bişem olmuyo:sinifsinif:
demekki bünyenin ihtiyacı var,iştahın çok açılmış ama,kontrolü acele ele almak lazım
hihoyyyt

eşimde aynı şeyi söylüyo,şimdiye kadar ben hiç rejim yapmadım yediklerimden hiç kısıtlamadım zayıf olduğum için.nasıl kısıtlıcam kedimi bilmiyorum
hazır üçaylar day ken oruç mu tutsam ne yapsam

valla bende 2 yıla kadar formumu koruyabiliyodum,
maalesef şu an tam 7 kilo fazlam var,
eskiden kendimi tutup yemiyodum,artık engel olamıyorum,yaşlanıyoz diye mi acep:sinifsinif:
şaka maka sınırı aştım,kendime çok kızıyorum yaa,
bence sende şimdiden dizginleri ele al,bi daa kaçıyoo:gitme:

Selam kızlar... Herkese güzel bir gün diliyorum. Ben annemlerdeyim bu hafta. Herkesi öpüyorum... Şeniz opuyorumnanaktan

Keyifler pek iyi değil şeker. Aynıyım yine... Depresyon modunda...

hanımlar hepinize iyi geceler
yarın öğlen 12 gibi gidiyoruz belki sabah giremeyebilirim
şimdiden hoşçakalın sağlıcakla kalın hepinizi öpüyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım benim güle güle git
Özlemez olurmuyuz hiç
fırsatın olursa mutlaka gel topiğe
Kendine ve kızlara iyi bak
Allah a emanet olopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…