- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.821
canım güle güle git gelpasaport çıkardım canım yurtdışına babamın yanına gidecem kızlarımla birliktezemuszemusçok mutluyum babamı göreceğim için:hooray: 1 ay kadar yokum hem sizleri hemde eşimi burda bırakıyorum maalesef bu yüzden biraz canım sıkılıyo :gitme:
şimdide evi toparlıyorum eşime birkaç günlük yemek yapıcam yol için börek falan hazırlıcam birazdanda pasaportuma almaya gidecem
anlıyacağınız çok yoğunum çokkafamçokkarıştı
gülüm nerelerdesin aaa küsecem bak yazmıyon bana aglarımmm
hihoyyyt oh ne güzel canım babanı görceksin bol bol gez sana hayırlı yolculuklar güle güle git güle güle gel canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanpasaport çıkardım canım yurtdışına babamın yanına gidecem kızlarımla birliktezemuszemusçok mutluyum babamı göreceğim için:hooray: 1 ay kadar yokum hem sizleri hemde eşimi burda bırakıyorum maalesef bu yüzden biraz canım sıkılıyo :gitme:
şimdide evi toparlıyorum eşime birkaç günlük yemek yapıcam yol için börek falan hazırlıcam birazdanda pasaportuma almaya gidecem
anlıyacağınız çok yoğunum çokkafamçokkarıştı
:roflol::roflol: selam tatlım aman boş ver çok sıcak bende kaç gündür hiç bir iş yapamıyorum evi şey götürüyor resmendelikafadulden sıcaklardan hiç halim yok yarın artık yapmayı düşünüyom:roflol:kızlar nasılsınız,ben 3 gündür babaannesinde kalan kızımı bekliyorum valla özledim meleğimi gelsede bi mıncıklasam....
bugün bi iş yapamadım yine naz bastı yaygarayı ne olcek benim halim böyle arkadaşlar,evin hali berbat şu an bi misafir gelse utancımdan yerin dibine geçerim,selin olunca o naza bakıyordu bende işimi yapıyordum onun yokluğunda hiç iş yapamıyorum..
iyi yolculuklar canımcım,ne güzel babanla buluşacaksın.yolculuk nereye kısmetse...
iyi yolculuklar canım hayırla gitgel:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım güle güle git gel
Ne güzel kavusuyorsunuz gözün aydın:sm_cool:
Kız ben cıktım sen yazmıssın
Küsme bana canım bi türlü k:sm_confused:uz senle
hihoyyyt oh ne güzel canım babanı görceksin bol bol gez sana hayırlı yolculuklar güle güle git güle güle gel canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mıhrıbanım bebekımmm canım benım babanla kavusuyormussun hadı gozun aydın sekercıgım
ıyı tatıller ıyı yolculuklar dılıyorum sızlere bebekım
benım ıcınde gez sekercıgım yukseklık korkumdan dolayı ucaga bınemıyorum bende:)))
abdde arkadasımız var cagırıyor yıllardır ama benım korkumdan dolayı gıdemıyoruz((
ruyacıgım ohh seker sende eglenmıs komsularınla kaynasmıssın ne guzel sevındım senın adına bebekımmm
ızabelım seker sen nasılsın canım benıme
ecrın yafrus keyıfler ıyıdır ınsaallah
talya canım sende melegınle kavusuyormussun ne guzel hadı gozun aydın.nazımıda opuyorum canım
herkesı cok cok opuyorum sekerler
kızları yatırdımda esımle elıfın okul formunu dolduracagız resım falan yapısacak onları halledeyım
oglen yapacaktım ama babamızda yanımda olsun beraber yapalım dedım
adamcagızı sadece malı olarak haberdar etmek ıstemedım okulla ılgılı ıslerde:)))
ılk okullumuz nasılsa oda gorsun ıstedım
haydı ben kacar sekerler kıb muckkkkkkkkkkkkkk
herkeslere
sağol miniğim ama uçakla gitmiyorum otobüsle gidecem canımkaydirigubbakcemile3
beni özleyin emi kaydirigubbakcemile3
bende kızımın okuluna gittim bugün canım 450 lira para istediler kayıt için
kısmetse bizde yarın kaydedicez kızı yarına olmazsa artık eşim tek başına halleder bu işi
hanımlar hepinize iyi geceler
yarın öğlen 12 gibi gidiyoruz belki sabah giremeyebilirim
şimdiden hoşçakalın sağlıcakla kalın hepinizi öpüyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhh ıyıymıs canım yaa
olsun kara yolu ıyıdır seker ama epey bır yolun var hadı bakalım sana ıyı yolculuklar dılıyorum canım benım
kızlarımı vede senı cok cok opuyorum hasretle sımdıden
hayırlısı canım ınsaallah sız yokken esın halleder olmazsa kayıt yaptırır sen gez seker bosver:)
canım benım ıyı yolculuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok cok guzel bır tatıl sızlerın olsun ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende senı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sekercıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydın canım benım
nabersın sekerrrrr?
günaydın hoşgeldin canım iyiim ne olsun.eşimi işe yolladım.kızlarda uyuyolar ben uyuyamadım k k da dolaşıyorum işte.
sen nasılsın kuşum,sen bak nazıma annesi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?