- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.901
günaydın canım afiyet olsun
geçmiş olsun meleğine hayırdır üşüttümü acaba.inş çabucak iyleşir.öpüldünüz canım opuyorumnanaktanŞeniz
rüyacım meleğine çok geçmiş olsun cnm öptüm ikinizide................................................
günaydın canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsınnnhoşgeldin kamilecimmmmmmmm
günaydın canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsınnn
benim cadılarr başımda pc almak için bekliyorlar seninkiler nasıll sewalcim ne yapıyorrŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
gecmis olsun canım bizde aynı hastalığa düstük cok fenaydı kızım ama allaha sükür gectigünaydın şekerlerim erkenden kalktım kahvaltıyı hazırladım rüyanazım uyandı çok hafif ateşi var ama iyi neşeli şimdi kahvaltı yapıcaz kocişkomu göndereyim grş
canım yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaman dikkat et canımm miniklerin duası kabul olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben çıktım canım gelirim birazdan halime arkadaşıyla yazışcakmış msnden okulların tatil olması iyi olmadı pc bana az düşüyorrmafoldumbenmafoldumbengörüşmek üzere öptüm canımmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizmürvet hocada şevvalde seleneayı izleyip dua ediyo cadıı
keşke bizde 3 tane kız olsaydık selenayı çağırırdık diyeee
öpüyorumm sennniiiiii
ŞenizŞenizŞeniz
ŞenizŞenizŞeniz
ŞenizŞenizŞeniz
ŞenizŞenizŞeniz
ŞenizŞenizŞeniz
Canım benim seni özlemez miyiz hiçkızlar beni özleyen yokmu bakıyom hiç adım geçmemiş kustüm sizlere..............................
selam kızlar nasılsınız bakalım.
çok özledim sizleri.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?