Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoş bulduk tatlım.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saol canım.
oh oh sende artık koşturmalara başlıyorsun demek hayatım.
allah zihin açıklığı versin elifimize annesi.
onu benim için öp annesi olurmu.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

everest anlat bakalımmm
naparsın nedersin ne yersin ne içersinn
yaşın kaç başın kaçç
evhanımımısın çalışıyomusnnnn

ayy benimkide öyleydi ana sınıfına başladığında bana okula yatak yorgan getirip birgün burda kalabilirmiyim demişti kaydirigubbakcemile2

everest anlat bakalımmm
yaşın kaç başın kaçç

anlatıyım, 29 yaşındayım,birkızım var ikincisi olmuyor, iki yıldır izmirde ikamet etmekteyim,aslen anadolu kadınıyım, ev hanımıyım , bir mayısta sigarayı bıraktım bişey yeyip içmemeye dikkat ediyorum (aç sefil geziyorum)iki aydır k.k ne takılıyorum yani ekran karşısından ayrılmıyorum bu kadar topikteki diğer arkedeşlere başarılar diliyorum :içelim: :1hug:

aaa ne çok ortak noktamız varmışşşş
bende 29 yaşındayımm
bende nisanın sonlarından beri aç bilaç vede sefil olarak geziyorummm
kk sayesinde net manyağı olarak buralarda takılıyorum
ikidene kızçem varrrr
bende tüm arkideşlere başarılar diliyorummmmmmmm

birde şimdi kalkıp yemek ve iş yapmazsam kocam beni boşayacak, kızım annelikten red edecek sonra gelirim yine :kedi:

tünaydın melek anneler evimi sildim süpürdüm
dikişim yoktu 10 gündür falan bugün gelecek pelerin dikicem gelmeden
sizlere bakayım dedim öptüm melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rüyanaz sanada günaydın tatlımmmm
prensesin nasıl oldu iyimi biraz
saol canıjm benim...iyi çok şükür.........
gecmis olsun canım bizde aynı hastalığa düstük cok fenaydı kızım ama allaha sükür gecti
bende yetistim kahvaltıya cokacimcoook
saol cnm evet bişey yiyemio çocuk yedikçe çıkarıo....
selam kızlar nasılsınız bakalım.
çok özledim sizleri.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hg balım.......
herkese günaydın benimde 11 yaşında bir kızım varopuyorumnanaktan
hg canım sende .......allah yavruşunu size bagışlasın.....
ohh minigimkayıt işide bitti rahatladın bizde şimle konuştuk akşam rüyanaz alışkın evde yapamaz dedik son çare bizdesabaha verelim diyoruz.........
canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm şimdi ögrendim çok öptüm seni......
kolay gelsin tatlış sanada....
kızlar rüğyanazım ögle yemegini yedi çok şükür çıkarmadan uyudu babamızda yedi işe gitti bende sizlere geldim..........

sagolasın canım benım aynen oyle bakalım hayırlısı bızdede baslıyor okul telası artık
eeeeeee melegım buyudu teyzesı
operım canım benım senın ıcınde tabıkı ne demek

aslında çok acıyorum ben bu misafirlereee
duyupta konuşamamak gibi bişeyyyy
okuyabiliyo ama hakaretede uğrasa karşılık veremiyolarrr

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

dur kıs mısafıre saygısızlık varmı bızım kulturde ayol
cadı oldun ıyıce sen bu gunlerde:))))

everest anlat bakalımmm
yaşın kaç başın kaçç

hayırdır seker ıfademı alıyon
elı masalım benımmmmm:)))))

ayy benimkide öyleydi ana sınıfına başladığında bana okula yatak yorgan getirip birgün burda kalabilirmiyim demişti kaydirigubbakcemile2

yok sımdılık okadarını demedı cok sukur
bakalım sureklı gıdınce ne dıyecek:)))))

super bır ozet sekerrrrrrr
yıllardır tanıyor gıbı olduk valla sevvalcıgın sayesınde:))))))))

sefıl senııı
ıyıkı acsında bu kadarsın anam bırde doysan demekkı enerjıne hızına yetısemeyecegız
ben ac olunca agzımı bıcak acmaz cok agrasıf olurum
allahta bılıyorda huyumu cevremdekılere acımıs kılo vermıyor bana:)))))))))

birde şimdi kalkıp yemek ve iş yapmazsam kocam beni boşayacak, kızım annelikten red edecek sonra gelirim yine :kedi:

yok canım bısey olmaz bosasa bızımkıler bosardı:))))
hadı kolay gelsın sana canım gorusmek uzere

ohhh ohh hamarat arkıdısım benımmm
hadı bakalım seker kolay gelsın hayırlı bol kazanclar olsun ınsaallahhhhhhhhhhhh

sagolasın bebegım tesekkurler edıyorum
evet canım bencede gonder ogleden sonra gelır yemek yaptıklarını beraber konusup tekrar derken uyur bırazda gun gecer yoksa cok sıkılacaktır emınım alısık cunku okula gıtmeye
hakkında hayırlısı olsun ınsaallah ruyacıgımında canım
opuyorum sızı sekerrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

banyolarımızı yaptık naz uyudu elıf tv ızlıyor bende kendıme bakım yaptım ohhhh mısler gıbı kokos oldum
yemek yıyecegız sımdı elıfle beraber naz uyanıncada onu doyurup dısarı cıkarız bugun oynamadılar parkta
artıkın aksam babamızla gırerız eve:)))
herkesı cok cok muckkkkkkk yafruslarrrr
kıb gorusmek uzere canlarım
aaaaaa bugun noldu sıze anlatayım unutmadan bankada kadının bırını dovecektım az kalsın:)))
yaslı baya 80 falan var naz elıf oturuyor yer cok ama yınede kaldırdım cocugu kadın geldı oturdu yanımıza naz ayakta gezınıyor 2 3 kısı sonra bızım sıramız gelecek naz sıkıldı anne gıdelım dedı kapıya yoneldı.bende gel annem bızım sıramız gelıyor gıdecegız dedım.kadın ordan atladı hemen bagırarak gel bak buraya otur ıgne yaparım haaaaaa dedı elındekı bastonunu uzatarak(
naz korktu yere oturdu yuzu asıldı gel annecıgım dedım kafayı kaldıramadı cocuk gel buraya doverım dedı kadın.
pardon noluyosun sen kım oluyorsunda benım cocugumu dovecekmıssınde korkutacakmıssın haddını bıl dedım.
yasına dua et yoksa dayak nasıl atılıyor gosterırdım dedım.
ay cok sınırlerım bozuldu kı ben cok bagırmam cocuklara hele ıgne yaparım doverım asla demem bastonunu uzattı cocugun yuzune dogru nasıl korktu yuzundekı endıseyı ılk defa goruyorum cocugumun
manyak kadın yaaaaa.
hayır cocuk aglar bagırır ortalıgı bırbırıne kadarda sussun dıye soylenır onuda ben soylerım cocuk normal ses tonuyla konustu bende cevap verdım kızıma atladı ordan hemen delı kadın yaaaa.
uzatsaydı olayı vallahı dalacaktım yaslı baslı demeyıp bastonunu munasıp bıyere koyacaktım:))
sabah sabah canımı sıktı manyagın bırı yıne
ay en ıyısı evden cıkmamak nette takılmak ayol
normal ınsan kalmamıs memlekette.
bugunku vukaattımız bu kadar :)))
haydı muckkkkk hepınıze yafrularrrrrr

iyi agzının payını vermişsin cnm bazıları böle densiz oluyolar herkese kendi çocuguymuş gibi müdahale ediyolar bende olsam sinirlenirdim..hatta parçalardım yani...eşim hep söler sen oldukça rüyaya kimse bişey diemez yapamaz die..delikafadulden

off sıkıldım kimse yok rüyanaz uyansın bizde aşkımın iş çıkışına gidicez ordan rüyaya etek almaya gidicez neşelensin kuzum biraz dolaşır dondurma yediririm kızıma sonra döneriz ....ama daha 5.30 da çıkıo işten ..3 saat var sıkıldımevde bugun.....

ya bu arada söleyim adım diler eşimin adıda ertan dilertan die kullanıyoruz heryerde...bizi bazen annem falanda seslenirken dilertan hadi yemege falan die çagırır imzamın altınada onu yazdım...kim bu dilertan ne anlama gelio demeyin.....

hoşgeldin canım aramızazemuszemuszemuszemuszemuszemus

iyi akşamlaaaar....ben geldim ama kimseler yokCADIARZUsabahtan begümü doktora götürdüm günlerdir öksürüyordu yine ciğerleri tıkanmış dedi doktor bir çanta ilaç verdiler yine:1no2:öğleden sonrada arkadaşım geldi oturduk şimdi gitti bende buraya geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…