- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.941
hoş bulduk tatlım.hoşgeldin canımmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin canım a.s.a.s.aramıza allah bağışlasın meleğini:Saruboceq:
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhayoırlı olsun elifimize ohhh okulunuda gezmişşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok bebegım merak etme benden zarar gelmez kııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
cok gecmıs olsun canım benım yaaa
acıl sıfalar dılıyorum bebekım
cok sukur ıyıyız canım bızler ne olsun aynı seyler ıste
elıfcııgımı bugun kayıt yaptırdım okullu oluyor teyzesı tek degısıklıgımız o sımdılık
bende senı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam sende nunugu aratmıyon seker yaaaaa
korkutuyon valla mısafırlerı:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol::roflol:aslında çok acıyorum ben bu misafirlereee
duyupta konuşamamak gibi bişeyyyy
okuyabiliyo ama hakaretede uğrasa karşılık veremiyolarrr
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sagolasın canım benım cok mersııı
ay sorma bır ıkı sınıf gezdı wcsı gelmıs tuvaletı kullanabılırmıyım dedı evet dedım
boyuna gore kucuk klozetlerı cesmelerı gorunce bayıldı ben her gun burda kalabılırım anne dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
cok heveslı bakalım ınsaallah hep heveslı ve basarılı olur guzel kızım
hepımızın evlatları ıcın ınsaallah her seyın en hayırlısı ve guzelı olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
everest anlat bakalımmm
naparsın nedersin ne yersin ne içersinn
yaşın kaç başın kaçç
evhanımımısın çalışıyomusnnnn
anlatıyım, 29 yaşındayım,birkızım var ikincisi olmuyor, iki yıldır izmirde ikamet etmekteyim,aslen anadolu kadınıyım, ev hanımıyım , bir mayısta sigarayı bıraktım bişey yeyip içmemeye dikkat ediyorum (aç sefil geziyorum)iki aydır k.k ne takılıyorum yani ekran karşısından ayrılmıyorum bu kadar topikteki diğer arkedeşlere başarılar diliyorum :içelim: :1hug:
saol canıjm benim...iyi çok şükür.........rüyanaz sanada günaydın tatlımmmm
prensesin nasıl oldu iyimi biraz
saol cnm evet bişey yiyemio çocuk yedikçe çıkarıo....gecmis olsun canım bizde aynı hastalığa düstük cok fenaydı kızım ama allaha sükür gecti
bende yetistim kahvaltıya cokacimcoook
hg balım.......selam kızlar nasılsınız bakalım.
çok özledim sizleri.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hg canım sende .......allah yavruşunu size bagışlasın.....herkese günaydın benimde 11 yaşında bir kızım varopuyorumnanaktan
ohh minigimkayıt işide bitti rahatladın bizde şimle konuştuk akşam rüyanaz alışkın evde yapamaz dedik son çare bizdesabaha verelim diyoruz.........herkese gunaydınlar sekerlerrrrr
sabah 9da bankanın onundeydık kızlarımla hemen ıslerımızı hallettık ordan okula gıttık kayıdını yaptırdım elıfımın okulunu gezdırdım geldık
odalarında oynuyorlar bende sızlere bakayım dedım
herkesler ıyıdır ınsaallah
canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm şimdi ögrendim çok öptüm seni......selam canım.
ben iki haftadır hasta yatıyordum.anlaşılmaz bir şekilde vücudum ödem yaptı hayatım.
inanılmaz şişiyor ve beni çok rahatsız ediyor tatlım.
hala öylede en azından şimdi ayaklarımın üstüne basabiliyorum.önceden onuda yapamıyordum hayatım.
sen nasılsın şekercim.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kolay gelsin tatlış sanada....tünaydın melek anneler evimi sildim süpürdüm
dikişim yoktu 10 gündür falan bugün gelecek pelerin dikicem gelmeden
sizlere bakayım dedim öptüm melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoş bulduk tatlım.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
saol canım.
oh oh sende artık koşturmalara başlıyorsun demek hayatım.
allah zihin açıklığı versin elifimize annesi.
onu benim için öp annesi olurmu.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
aslında çok acıyorum ben bu misafirlereee
duyupta konuşamamak gibi bişeyyyy
okuyabiliyo ama hakaretede uğrasa karşılık veremiyolarrr
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
everest anlat bakalımmm
naparsın nedersin ne yersin ne içersinn
yaşın kaç başın kaçç
evhanımımısın çalışıyomusnnnn
ayy benimkide öyleydi ana sınıfına başladığında bana okula yatak yorgan getirip birgün burda kalabilirmiyim demişti kaydirigubbakcemile2
anlatıyım, 29 yaşındayım,birkızım var ikincisi olmuyor, iki yıldır izmirde ikamet etmekteyim,aslen anadolu kadınıyım, ev hanımıyım , bir mayısta sigarayı bıraktım bişey yeyip içmemeye dikkat ediyorum (aç sefil geziyorum)iki aydır k.k ne takılıyorum yani ekran karşısından ayrılmıyorum bu kadar topikteki diğer arkedeşlere başarılar diliyorum :içelim: :1hug:
aaa ne çok ortak noktamız varmışşşş
bende 29 yaşındayımm
bende nisanın sonlarından beri aç bilaç vede sefil olarak geziyorummm
kk sayesinde net manyağı olarak buralarda takılıyorum
ikidene kızçem varrrr
bende tüm arkideşlere başarılar diliyorummmmmmmm
birde şimdi kalkıp yemek ve iş yapmazsam kocam beni boşayacak, kızım annelikten red edecek sonra gelirim yine :kedi:
tünaydın melek anneler evimi sildim süpürdüm
dikişim yoktu 10 gündür falan bugün gelecek pelerin dikicem gelmeden
sizlere bakayım dedim öptüm melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canıjm benim...iyi çok şükür.........
saol cnm evet bişey yiyemio çocuk yedikçe çıkarıo....
hg balım.......
hg canım sende .......allah yavruşunu size bagışlasın.....
ohh minigimkayıt işide bitti rahatladın bizde şimle konuştuk akşam rüyanaz alışkın evde yapamaz dedik son çare bizdesabaha verelim diyoruz.........
canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm şimdi ögrendim çok öptüm seni......
kolay gelsin tatlış sanada....
kızlar rüğyanazım ögle yemegini yedi çok şükür çıkarmadan uyudu babamızda yedi işe gitti bende sizlere geldim..........
banyolarımızı yaptık naz uyudu elıf tv ızlıyor bende kendıme bakım yaptım ohhhh mısler gıbı kokos oldum
yemek yıyecegız sımdı elıfle beraber naz uyanıncada onu doyurup dısarı cıkarız bugun oynamadılar parkta
artıkın aksam babamızla gırerız eve:)))
herkesı cok cok muckkkkkkk yafruslarrrr
kıb gorusmek uzere canlarım
aaaaaa bugun noldu sıze anlatayım unutmadan bankada kadının bırını dovecektım az kalsın:)))
yaslı baya 80 falan var naz elıf oturuyor yer cok ama yınede kaldırdım cocugu kadın geldı oturdu yanımıza naz ayakta gezınıyor 2 3 kısı sonra bızım sıramız gelecek naz sıkıldı anne gıdelım dedı kapıya yoneldı.bende gel annem bızım sıramız gelıyor gıdecegız dedım.kadın ordan atladı hemen bagırarak gel bak buraya otur ıgne yaparım haaaaaa dedı elındekı bastonunu uzatarak(
naz korktu yere oturdu yuzu asıldı gel annecıgım dedım kafayı kaldıramadı cocuk gel buraya doverım dedı kadın.
pardon noluyosun sen kım oluyorsunda benım cocugumu dovecekmıssınde korkutacakmıssın haddını bıl dedım.
yasına dua et yoksa dayak nasıl atılıyor gosterırdım dedım.
ay cok sınırlerım bozuldu kı ben cok bagırmam cocuklara hele ıgne yaparım doverım asla demem bastonunu uzattı cocugun yuzune dogru nasıl korktu yuzundekı endıseyı ılk defa goruyorum cocugumun
manyak kadın yaaaaa.
hayır cocuk aglar bagırır ortalıgı bırbırıne kadarda sussun dıye soylenır onuda ben soylerım cocuk normal ses tonuyla konustu bende cevap verdım kızıma atladı ordan hemen delı kadın yaaaa.
uzatsaydı olayı vallahı dalacaktım yaslı baslı demeyıp bastonunu munasıp bıyere koyacaktım:))
sabah sabah canımı sıktı manyagın bırı yıne
ay en ıyısı evden cıkmamak nette takılmak ayol
normal ınsan kalmamıs memlekette.
bugunku vukaattımız bu kadar :)))
haydı muckkkkk hepınıze yafrularrrrrr
savvalcığım
gülzeynom
diler
hatıcem
kamilecim
sizleri seviyorum öptüm hepinizi
gecmıs olsun bebekım
evet bıraz agrı yapıyor kolunda 2 3 gune gecer
tekrardan gecmıs olsun bebekımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?