Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

valla oyle canım yaaa
densız cok memlekette herkes herkesın ustunde hak sahıbı goruyor kendını sanırım
bende sınırlendım verdım cevabını napayım yaslılık densızlıgı gerektırmez heralde demı yanı
oyle olacagız tabı seker cocuklarımıza lafmı soyletecegız
ben parkta annesı yanında olmayan cocukları bıle bırı bısey desın hemen kollarım eve gıdıp anne boyle boyle oldu aysegul teyzemde benı korudu demısler
annesının nasıl memnun oldugunu anlatamam
sahıpsızmı sanıyorlar cocuk dıyemı hak goruyorlar anlamadım hıc
bızım memlekete kadar cocuga deger vermeyen bır toplum gormedım yaaa
amerıkalı arkadaslarım var burda yasıyorlar adamların yasantısı cocuklarına verdıgı deger vs bakıyorum sasıp kalıyorum bızde ıse cocukya herzaman bagır cagır asagıla cok fazla goruyorum uzuluyorumda
allah akıl versın herkese ınsaallah

ay yerım ben onun etegınıııııııı
gule gule kullansın canım benım ıyı gunlerde gıysın ınsaallahh
bende kızlarıma salı gunu aldım tatıl ıcın mınıler sortlar ay pek sevındıler hemen gıymek ıstedıler ama tatıl ıcın aldım yıkamaya attım dedım gıydırmedım

mersı bebekım acıklama ıcın
ben bılıyommmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım evet bugün daha çok ağrıyor hemşire demişte zaten birkaç gün ağrı olabilir diye...

gecer en kısa surede ınsaallah bebegım
rabbım baska agrı sızı vermesın ınsaallahhhhhhh

cok cok gecmıs olsun canım benım
acıl sıfalar dılıyorum
ınsaallah ılacları hemen etkısını gosterırde toparlar melegımız kendını
cok cok opuyorum annecıgı gul yanaklarından begumumunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıyı aksamlar sekerlerrrrr
kızlar yattılar bende bakınayım dedım de kımsecıkler yok cok sıcak bunaltıcı bır hava var accık yuruyus yapmak ıstıyorum
muzık dınleyıp kafayı bosaltayım yuruyerek accık
herkesı muckkkkkkkkk kıb byeeeeeeeeeeeeeeeee sekerlerrr
meleklerımıde cok cok opuyorum
allah rahatlık versın hepsıne ınsaallah

iyi akşamlarr vbacılarr
dilercim ben zaten biliyodum senin adını face sağolsunnnn
ama yinede burda fazla afişe etmek istemiyorum isimleriii
az çok çoğunuzun isimlerini biliyorum zatennnnn

yarn sabah dr ye gidiyorum büyük ihtimalle ameliyat tarihi alıp gelicemmmmm
benim için dua edin olurmu canlarımmmmmmmm

savvalcığım

gülzeynom

diler

hatıcem

kamilecim

sizleri seviyorum öptüm hepinizi
bizde seni sevioz şeker.......
canmım geçmiş olsun kuzuna......

hadi hayırlısı canım kurtulsaydın şu ameliyattan bi ..çok sıkıntı yaptın kendine ya.......
bu arada minik sevalcim herkes bilmio ya bilmeyenler için yazdım şekerler hoş beni tanımayan yokta.......

iyi geceler şekerlerim kızıma etek tişört aldım pek sevindi ordan çıktık bişeyler içtik falan derken yeni geldik eve rüyanazım uyudu şimdi bende sizlere bakim dedim yattı mı herkes.....

bizde seni sevioz şeker.......

canmım geçmiş olsun kuzuna......

teşekkür ederim kızlar...

iyi geceler şekerlerim kızıma etek tişört aldım pek sevindi ordan çıktık bişeyler içtik falan derken yeni geldik eve rüyanazım uyudu şimdi bende sizlere bakim dedim yattı mı herkes.....

sanada iyi geceler..güle güle giysin canım...bizde çıktık begümü parka falan götürdük scooteriyle gezdi az önce geldik size bakmadan yatamadım...

geçmiş olsun canım ne ameliyatı senmi olacaksın

şevvalcğim cnm arkadaşim çok geçmiş olsun tekrar

dualarım seninle cnm allah yardımcın olsun.

bitanem kenidne iyi bak çok öpyorum..

geçmiş olsun canım ne ameliyatı senmi olacaksın
ameliyatı ben olacağım canım safrakesesi ameliyatı olucam kısmettsee bir türlü olamadım gittiiii
şevvalcğim cnm arkadaşim çok geçmiş olsun tekrar

dualarım seninle cnm allah yardımcın olsun.

bitanem kenidne iyi bak çok öpyorum..

allah razı olsun frezyacımmmm
dostlarımın beni dualarında eksik etmiyeceğini biliyorum zatennnn

hoşbuldukkk.............. sizin hızınıza yetişmek ne mümkün beni arada idare edin artık, konulara hakim değilim daha :kedi: :kedi:

ben sana kısa özet geçerim tek tekkkkkkkkkkk

minikkuşlarım:öğrenci ev hanımı iki kızçesi var büyük kızı elifi okula yazdırdı anaokuluna başlıycak küçük kızı nazın çiş eğitimiyle uğraşıyo bu aralarrrr

efsunefe: evhanımı,, teknoloji katili ,,büyük kızı sezen sbs ci ve binicilik eğitimi alıyo şimdi yazlıkta küçük oğluşu efede anaokuluna başlıycakkk

rüyanaz: diyarbakıra yeni taşındı eşinin tayini sebebiyleee... bir kızı var ismi rüyanazzz
kocaları azdırma bakanı olarak kk da görev yapıyooo

mihriban:3 kızçesi varr genelde topiğe geç gelir..şimdi yurtdışındaki babasını ziyarete gitti

lahanabebek:taze ameliyat oldu ev hanımı topiğimizin çıtırlarındannnnnnnnnn

kamilece: iki kız annesi ev hanımı doğa resimleri çekip bize hava atıyooo
anasına vede kaynanasına yakın oturuyoooo

izabelle: topiğin tek erkek anası üyesiii aynı anda kahve içip pc ye bakıp çocuk sallayabiliyooooooo

frezya: bi kız bi oğlan anası evhanımı şuaralar meşgul evinin dışını boyuyorlarrrr

belinay: bir kızı birde doğacak olan oğluşu varrrr bu aralar belinayımız biraz gergin bebeşiyle ilgili bi test yaptırdı sonuç bekliyooooo

kübrabetül
:iki kız annesi evhanımı görümce olmak üzere hazırlık yapıyo yoğun olarak düğün hazırlığındaaaa

[B]gülzeyno
: iki yavrusu var biri kız biri oğlan evhanımı kahvede yanımda çalışcaktı ama kaytardıı

nunnukanne. bir kızı var yeni evine taşındı bu ara uğrayamıyoo neti bağlanmadı sanırsamm
tinkimi: hamarat tekstille uğraşıyo hem dikiş dikiyo hem bize laf yetiştiriyooo

benim sayabileceğim bu kadar eksiklerim varsa arkideşler tamaamlayıverin bi zahmettttt[/B]

Son düzenleme:

hadı hayırlısı canım benım ınsaallah en kısa surede amelıyatını olur bır an once ıyılesırsın bebegım
dualarım senınle canım benımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbuldukkk.............. sizin hızınıza yetişmek ne mümkün beni arada idare edin artık, konulara hakim değilim daha :kedi: :kedi:

alısırsın seker sende merak etme
katıl canım sende bıyerden cabuk adapte olursun

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
super seker ozetlerın ama naz cısını hallettı seker gecen hafta ıcınde:roflol::roflol:
elımden kurtulurmu seker benım cıs mıssssss:roflol::roflol::roflol::roflol:
tanımlamalar super yalnız tebrıkler yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorum senı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlar dılıyorum sekerlerrrrrr
herkes ıcın guzel bır gun olması dılegıyle
ıyı gunler dılıyorum
hafta sonu bazı ıslerımız var onun ıcın dısarlarda olacagız gezmeye falan gıdecegız bugun pazarım var yemek temızlık ıs guc derken kosturacagım accık.
cok coookk muckkkkkkkkkk hepınıze sımdılık ben kacar
kızlar acıkmıslar kahvaltımızı yapalımda ıslerımıze bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…