- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.961
iyi agzının payını vermişsin cnm bazıları böle densiz oluyolar herkese kendi çocuguymuş gibi müdahale ediyolar bende olsam sinirlenirdim..hatta parçalardım yani...eşim hep söler sen oldukça rüyaya kimse bişey diemez yapamaz die..delikafadulden
off sıkıldım kimse yok rüyanaz uyansın bizde aşkımın iş çıkışına gidicez ordan rüyaya etek almaya gidicez neşelensin kuzum biraz dolaşır dondurma yediririm kızıma sonra döneriz ....ama daha 5.30 da çıkıo işten ..3 saat var sıkıldımevde bugun.....
ya bu arada söleyim adım diler eşimin adıda ertan dilertan die kullanıyoruz heryerde...bizi bazen annem falanda seslenirken dilertan hadi yemege falan die çagırır imzamın altınada onu yazdım...kim bu dilertan ne anlama gelio demeyin.....
teşekkür ederim canım evet bugün daha çok ağrıyor hemşire demişte zaten birkaç gün ağrı olabilir diye...
iyi akşamlaaaar....ben geldim ama kimseler yokCADIARZUsabahtan begümü doktora götürdüm günlerdir öksürüyordu yine ciğerleri tıkanmış dedi doktor bir çanta ilaç verdiler yine:1no2:öğleden sonrada arkadaşım geldi oturduk şimdi gitti bende buraya geldim...
bizde seni sevioz şeker.......savvalcığım
gülzeynom
diler
hatıcem
kamilecim
sizleri seviyorum öptüm hepinizi
canmım geçmiş olsun kuzuna......iyi akşamlaaaar....ben geldim ama kimseler yokCADIARZUsabahtan begümü doktora götürdüm günlerdir öksürüyordu yine ciğerleri tıkanmış dedi doktor bir çanta ilaç verdiler yine:1no2:öğleden sonrada arkadaşım geldi oturduk şimdi gitti bende buraya geldim...
iyi akşamlarr vbacılarr
dilercim ben zaten biliyodum senin adını face sağolsunnnn
ama yinede burda fazla afişe etmek istemiyorum isimleriii
az çok çoğunuzun isimlerini biliyorum zatennnnn
yarn sabah dr ye gidiyorum büyük ihtimalle ameliyat tarihi alıp gelicemmmmm
benim için dua edin olurmu canlarımmmmmmmm
cok cok gecmıs olsun canım benım
acıl sıfalar dılıyorum
ınsaallah ılacları hemen etkısını gosterırde toparlar melegımız kendını
cok cok opuyorum annecıgı gul yanaklarından begumumunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde seni sevioz şeker.......
canmım geçmiş olsun kuzuna......
iyi geceler şekerlerim kızıma etek tişört aldım pek sevindi ordan çıktık bişeyler içtik falan derken yeni geldik eve rüyanazım uyudu şimdi bende sizlere bakim dedim yattı mı herkes.....
belinaycğim ve diler iyi geceler kızlar
iyi akşamlarr vbacılarr
belinacğim sağol cnm iyi olmay çalişiyorum balım sen nasılsın..
hoşgeldin canım aramızazemuszemuszemuszemuszemuszemus
everest hoşgeldin cnm
ameliyatı ben olacağım canım safrakesesi ameliyatı olucam kısmettsee bir türlü olamadım gittiiiigeçmiş olsun canım ne ameliyatı senmi olacaksın
şevvalcğim cnm arkadaşim çok geçmiş olsun tekrar
dualarım seninle cnm allah yardımcın olsun.
bitanem kenidne iyi bak çok öpyorum..
hoşbuldukkk.............. sizin hızınıza yetişmek ne mümkün beni arada idare edin artık, konulara hakim değilim daha :kedi: :kedi:
iyi akşamlarr vbacılarr
hoşbuldukkk.............. sizin hızınıza yetişmek ne mümkün beni arada idare edin artık, konulara hakim değilim daha :kedi: :kedi:
ameliyatı ben olacağım canım safrakesesi ameliyatı olucam kısmettsee bir türlü olamadım gittiiii
allah razı olsun frezyacımmmm
dostlarımın beni dualarında eksik etmiyeceğini biliyorum zatennnn
ben sana kısa özet geçerim tek tekkkkkkkkkkk
minikkuşlarım:öğrenci ev hanımı iki kızçesi var büyük kızı elifi okula yazdırdı anaokuluna başlıycak küçük kızı nazın çiş eğitimiyle uğraşıyo bu aralarrrr
efsunefe: evhanımı,, teknoloji katili ,,büyük kızı sezen sbs ci ve binicilik eğitimi alıyo şimdi yazlıkta küçük oğluşu efede anaokuluna başlıycakkk
rüyanaz: diyarbakıra yeni taşındı eşinin tayini sebebiyleee... bir kızı var ismi rüyanazzz
kocaları azdırma bakanı olarak kk da görev yapıyooo
mihriban:3 kızçesi varr genelde topiğe geç gelir..şimdi yurtdışındaki babasını ziyarete gitti
lahanabebek:taze ameliyat oldu ev hanımı topiğimizin çıtırlarındannnnnnnnnn
kamilece: iki kız annesi ev hanımı doğa resimleri çekip bize hava atıyooo
anasına vede kaynanasına yakın oturuyoooo
izabelle: topiğin tek erkek anası üyesiii aynı anda kahve içip pc ye bakıp çocuk sallayabiliyooooooo
frezya: bi kız bi oğlan anası evhanımı şuaralar meşgul evinin dışını boyuyorlarrrr
belinay: bir kızı birde doğacak olan oğluşu varrrr bu aralar belinayımız biraz gergin bebeşiyle ilgili bi test yaptırdı sonuç bekliyooooo
kübrabetül:iki kız annesi evhanımı görümce olmak üzere hazırlık yapıyo yoğun olarak düğün hazırlığındaaaa
[B]gülzeyno: iki yavrusu var biri kız biri oğlan evhanımı kahvede yanımda çalışcaktı ama kaytardıı
nunnukanne. bir kızı var yeni evine taşındı bu ara uğrayamıyoo neti bağlanmadı sanırsamm
tinkimi: hamarat tekstille uğraşıyo hem dikiş dikiyo hem bize laf yetiştiriyooo
benim sayabileceğim bu kadar eksiklerim varsa arkideşler tamaamlayıverin bi zahmettttt[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?