Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
az sonra dr ye gidicem gitmeden sizleri göreyim dedimmmmmmm
sabaha kadar heyecandan uyku tutmadı zaten
az önce yürrüyüşden geldimmmmm
duşumu aldım pc ye koştum

günaydınnn canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhadi hayırlısı canımmm hayırlı haberlrin dua ediyoruz canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay gelsin minikcim baya yoğunsunyerimseniben
süprsin şekerim harika özetttalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gunaydın canım benım
canım yaaaa kıyamam sana bebekımmm
hadı bakalım seker dualarımız senınle canım arkadasım
ınsaallah hayırlı haberlerını beklıyoruz
moralın ıyı olsunkı hersey guzel olsun okyerimsenibenyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydın canım sagolasın sekercıgımmm
aynen valla seker yaaa sorma hıc bıtmıyor ıs
allahtan cok dagınık doken cocuklar degılde her gun yapmak zorunda degılım
salonda sadece oyuncak dagınıklıkları oluyor onlarıda topluyoruz odalar yatmadan yatmaya kullanıldıgından cok kırlenmıyor

evı supurmeye baslayım dıyorumda daha erken rahatsız etmeyım ıstıyorum
bugun oglen dehset bır sıcak olacakmıs sıcaklık gelmeden bıtırsem ıslerı barı pazarada oglen cıkacagım perısan oluruz gelınce sıcaktan kızları dus aldırır yatırırım dıye dusunmekteyım
ortalıgı toplayım da bıraz saat ılerlesın supurgeyı oyle acayım barı
kımsecıkler yok bugun hayırdır ınsaallah
herkesler uyuyor sanırım sıcaklardan(

günaydınnn arkadaşlarrr
güzel bir gün olur inş
benim yoğun geçecek gibi
bu sabah küçük kızım yatatğa yanıma geldi baktım saçlarını kaçıyor
aklıma giden başıma geldi sokaktan bit bulmuş iyic baktım allahtan erken farkettim
kahvaltıdan sonra ilaçlama yapacağımm sinir oldum kaç yıldır okula giderler bir kere bile
başımıza böyle birşy gelmedi eve de kapatamazsın çocukları Allah tan erken farkettim saçlarıda uzun artık bütün yaz diken üstünde geçerr bulaşmasını önleyen bir yöntem var mı bilen söyleye bilir mi arkadaşlarrr dğilse her akşam ilaçlaya bilirim çocukları((((

yerim kız seni süpersin bacım ne güsel özet yapmışsın bizi ya.......
kolay gelsin minigim benimde poazar bugun ama kocişle akşam çıkıoz bizz daha tek çıkamıom ben dışarı.:1ninca:
hadi işin rast gelsin kuzum..........
amanın işin zor canım kolay gelsin .........

günaydın şekerlerim yeni kalktık biz rüyanazım kahvaltısını yaptı size koştum hemen evi toplayıp yemek yapçam öglen kociş gelmeden ögleden sonra evdeyim akşam kociş gelincede pazara çıkcaz.........

:gitme::gitme::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenkız beni ve kızlarımı niye saymıyorsunuz arada topige ugruyoruz diye ama suc bende allahın herğünü basınızdayım ne olursa olsun paylasıyımda ondan sonra beni untun

bende evhanımıyım iki kızım var ve 34 yasına gireceğim mafoldumben tanımak isteyenlerde bir yakın resim ekleyim profilime

iyi geceler kızlar yeni resimler ekledim bende varim görmek isteyen arkadaşlara duyrulur.
Resimlerine baktım canım
arkadaslar frezya kızının ablası gibi görünüyo yanında
savvalcığım

gülzeynom

diler

hatıcem

kamilecim

sizleri seviyorum öptüm hepinizi
Bizde seni cok seviyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Harika bi özet canım
Cok begendim ellerine saglık

Hastane işlerinde kolay gelsin
Allah sifa versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz size geldim yoksunuz .
sevalim canım iyi haberlerini bekliyorum .
hepinizi kocaman öpüyorum .:)

hihoyyythihoyyyt selam melek anneleri nasılsınızzz ben çok iyim tatile gidiyoruz yarınnnnn eşim izine çıkıyor bekle marmaris ben geliyorummm ay çok sevindim yahuu eşim bana sürpriz yapmış meğer bir hafta önceden ayarlamış herşeyi rezarvasyonu yaptırmış ayol bende ne safım 2hafta önce netten yer gösteriyo bana neresi güzel diye hiç anlamadım çok sevindim sizinlede paylaşmak istedimm :teytey::teytey::teytey:

minikkuşlarım:öğrenci ev hanımı iki kızçesi var büyük kızı elifi okula yazdırdı anaokuluna başlıycak küçük kızı nazın çiş eğitimiyle uğraşıyo bu aralarrrr

efsunefe: evhanımı,, teknoloji katili ,,büyük kızı sezen sbs ci ve binicilik eğitimi alıyo şimdi yazlıkta küçük oğluşu efede anaokuluna başlıycakkk

rüyanaz: diyarbakıra yeni taşındı eşinin tayini sebebiyleee... bir kızı var ismi rüyanazzz
kocaları azdırma bakanı olarak kk da görev yapıyooo

mihriban:3 kızçesi varr genelde topiğe geç gelir..şimdi yurtdışındaki babasını ziyarete gitti

lahanabebek:taze ameliyat oldu ev hanımı topiğimizin çıtırlarındannnnnnnnnn

kamilece: iki kız annesi ev hanımı doğa resimleri çekip bize hava atıyooo
anasına vede kaynanasına yakın oturuyoooo

izabelle: topiğin tek erkek anası üyesiii aynı anda kahve içip pc ye bakıp çocuk sallayabiliyooooooo

frezya: bi kız bi oğlan anası evhanımı şuaralar meşgul evinin dışını boyuyorlarrrr

belinay: bir kızı birde doğacak olan oğluşu varrrr bu aralar belinayımız biraz gergin bebeşiyle ilgili bi test yaptırdı sonuç bekliyooooo

kübrabetül:iki kız annesi evhanımı görümce olmak üzere hazırlık yapıyo yoğun olarak düğün hazırlığındaaaa

[B]gülzeyno: iki yavrusu var biri kız biri oğlan evhanımı kahvede yanımda çalışcaktı ama kaytardıı

nunnukanne. bir kızı var yeni evine taşındı bu ara uğrayamıyoo neti bağlanmadı sanırsamm
tinkimi: hamarat tekstille uğraşıyo hem dikiş dikiyo hem bize laf yetiştiriyooo

benim sayabileceğim bu kadar eksiklerim varsa arkideşler tamaamlayıverin bi zahmettttt[/B][/QUOTE]
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hayyy ağzına sağlık sevalimm ne güzel anlatmışsın kızz çok hoşuma gitti çokta güldüm kısss:roflol::roflol::roflol:

iyi tatiller canım
şimdi oralar çok sıcaktır kalın hiçbirşey alma yanına opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

efsun hg bebiş nasılsın..
izabella iyi tatiller cnm sanada....
arkadaş geldi banada oturduk biraz çıktı şimdi siz napıonuz neden kimse yok..minik pazarda sevalim hastanede..kamilece kızını yıkılo saatlerdir ee gerisi nerde.............

tünaydın kızlarrr neredesiniz bakalımm
ben kızcelerimi ilaçladımm odalarını eşyalarını filan tedbir için kendi saçlarımıda ilaçladımm
bu saate kadar bu işlerle uğraştım diğer işlere halim kalmadı
ayşem saçlarıma taktı değişik modeller yapacaktım düştüm eline bu arada sizlere bakayım dedim ama kimseler yokk
efsuncum gelmiş bir ara ama kaçırmışım yine gel şekercimm
ızablllacım iyi tatiller canımm

teşküer ederim cnm arkadaşim iltfatin için öptüm :kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

kızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
temmuz un 13 ünde saat tamm 2 de ameliyat oluyorum kısmetse
kurtuluyorum şu taşlardannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
temmuz un 13 ünde saat tamm 2 de ameliyat oluyorum kısmetse
kurtuluyorum şu taşlardannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günü almışsın hayırlısı şekercimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…