Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bende iyiyim ne olsun evde pinekleyip duruyoruz begümün alerjisi havuzda iyice azdı o yüzden havuzu da bıraktırmak zorunda kaldık.canı sıkılıyor ağlayıp duruyor anne canım sıkılıyor diye,nasıl bitiricez tatili bilmiyorum.canım ishal için doktora götürdünmü bilmiyorum ama reflör diye toz halinde bir ilaç var begüme bebekliğinden beri kullanıyorum hemen işe yarıyor ishali geçiyor.

belinaycım şimdi gördüm mesajını,çokkkkkkkkkkk sevindim,allah gönlüne göre verdi bak,üzüldüğüne değmedi,allah ikinizede sağlık versin inşallah canım...
kızlar uzun zamandır düzenli giremiyorum pc ye,kızlar çok vaktimi alıyor,inanın akşam gireyim diyorum ama öyle yorgun oluyorumki,sıcaklardan heralde ben normalde gayet aktifimdir yorulmak nedir bilmem,yada yaşlanıyorum heraldesenağlama

evet canım üzüldüğüme değmedi çok teşekkürler canım benim...

canım ya üzdün bak şimdi bizi,ameliyata kötü bi moralle gideyim deme sakın,biz seni hep bizi güldüren tatlı sevvalcik olarak görmek istiyoruz,ameliyatını bi ol yine aramızda olacaksın bütün neşenle,sensiz olmaz bu topic,kendine iyi bak zeyniye cimopuyorumnanaktan

sagolasın canım evet sanırım salgın var dısarlardada mıkrop dolu ondan oldu sanırım
sıcaklarında etkısı var bunda
cok sagol bebegım
oyle valla annelık zor canım yaaa
ne kadar endıselenmeyım desekte olmuyor napalım
omur nasıl tukenecek bunlarla ıste

ay canım benım yaaaa
aynı bende yasadım canım elıf cocukdu dısarı ıstıyordu ben hamıleydım uykum gelıyordu sıcakta dısarı cıkamıyordum temmuz 20ye kadar aksamları az az cıkardım sonra dogum yaptım yaz bıtene kadarda gunde 1 kere cıkardım ama bebek kucukdu aglıyordu emmek uyumak ıstıyordu gerı gelıyorduk
yınede cok akıllı bır kızım varmıs dıyorum benle beraber uyudu evde oturdu uyumak ıstemedıgınde tv ızledı ben uyudum canım kızım yaaaa ne fedakarlıklar yaptı vallahı halada devam edıyor
akrabalar falan yokmu canım onlara gıtse dınlense sende dınlenırsın onada degısıklık olur
cocuklarada hak vermek lazım yaaa tum sene okul kosturma kıs dıye evden cıkma yazında sıcaklar hastalıklar ıs guc sıkıla sıkıla cocukluk yasayamadan doya doya buyuyup gıdıyorlar
ahhh ahhhhhhh nerde bızım cocuklugumuz bahcelı evler serın serın
bazen dıyorum dubleks alıp gıdesım var ama buralarda guzel dubleksler yok kucuk bır daıreyı dubleks yapmıslar hıc bır avantajı yok
guzel olanlarda cok pahalı
apartman daıresınden nefret edıyorum artık cocuklar oldugundan berı yaaa

minik kuşlarım geçmiş olsun canım, üzüldüm çektiklerine ama öyle tatlı anlatmışsın ki gülmedende edemedim...naz kızımız çabucak iyileşsin inşallah,ben kızım ishal olduğunda patatesi yoğurtla karıştırıp yedirirdim...

aynen öyle canım çocukların apartmanda canı çok sıkılıyor kendim çıkmayınca balkona da çıkmasına izin vermiyorum zaten evim çok yüksek çünkü korkuyorum.istanbulda hiç kimsemiz yok bizim canım o yüzden evdeyiz hep.eşimi kandırabilsem konyaya gitmeyi istiyorum ama bakalım nasıl olucak...

minik kuşlarım geçmiş olsun canım çok zor aynısı bende yaşamıştım kızım küçükken annelik işte katlanıyoruz ne yapalım ..ishale en iyi nişasta yarım çay bardağı suya bir tatlı kaşığı nişasta at içir hemen geçer ...............................şevvalcik hayatım bu ne karamsarlık ya veda eder gibi canım Allahın izniyle amaliyatını olur gelirsin evine rahat rahat hem laparoskopi olursa çabuk iyileşirsin annem oldu geçen sene hemen iyileşti bak ben üç sene önce amaliyata giderken bir gün önceden yattım eşofmanlarımı giydim makyajımı yaptım saçımı yaptım gezmeye gider gibi gittim hast. moralini yüksek tut .... her gelen dr. hasta nerde diye sordu beni refakatçi sandılar oda ayrı bi konu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:....................kübra betül canım sanada geçmiş olsun yaz günü hastalık daha zor

bende doğum yaptığımın ikinci günü günü hemen kalkıp makyajımı yapmıştım,gerçi yüzüm gözüm narkozdan dolayı hala şişti ama olsun ben kendimi iyi hissetmiştim,hatta hemşire gelipte beni o halde görünce oh be gözümüz gönlümüz açıldı valla demiştikaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar herkeslere yinekimseler yok nasilsiniz görüsmeyeli yaaaaaaa
internette sorun cikti gelmediler daha yapmaya ama insallah en yakin zamanda düzelirde sizlerle beraber olurum
haaaaaaa size güzel bir haberim var ehliyete yazildim gecen hafta bana dua edin su ehliyeti alirim insallah canlarim benim öpüyorum hepinizi

canim ya yerlestim sayilir internet bana ait olmayinca kendimi tedirgin hissediyorum cok kalamiyorum basinda onun icin kisa kesip cikiyorum

canim ya bende cok özledim sizleri aMA ELIMDEN GELEN BISEY YOK MECBURUM YANI

canlarım benım tesekkurler edıyorum hepınıze evet patates muz ıyı geldı sanırım accık daha ıyı toparlıyor kendını kuzum
arkadaslarımın hepsı kardesım falanda haftaya tatıle cıkıyorlarmıs nazın dogum gunune kımse kalmıyor burda
onun ıcın konustum herkesı tek tek aradım bu pazarda karar kıldık
son dakıka oldu ama napayım yoksa kımsecıkler olmayacak yas gununde cocugumun.
kızları yatırdım camları sıleyım dedım gunduz sıcakta sılınmıyor gunes yaka yaka
camları sıldım yarında temızlık yapacagım aksama pasta borek hazırlık pazar gunu yas gunu yapacagım
haftayada dınlenırım sonrada tatıl gunumu sayarım dıye dusunuyorum hatta tatıle kadar ders calısma ımkanım bıle olacak
yarın alısverıse cıkacagım kızım suslerı balonları malzemeler alacagım temızlık yapıp aksama pastalarım boreklerımın bır kısmını hazırlarım
nunukkkkkk bebegım hayırlı olsun canım benım ehlıyete baslamıssın hadı goreyım senı yafrusummmmmmmmmm
ozledım valla seker yaaa en kısa zamanda gorusmek uzere yafrussss melısı opuyorum bebekkkkkkkkkkkk
herkesı cok cok opuyorum
gorusmek uzere hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay canım niye böyle yazdın bence deme böyle hastalığını bilmiyorum ama böyle düsünme insallah allah bir an önce sifanı verir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım bi selam atmaya geldim..hepinize hayırlı cumalar..

şevallcik neyin var bilmiyorum canım ama rabbim acilşifalar versin..

canım çok geçmiş olsun şimdiden niye öğle görüşemeyiz falan yazdın ağlattın bizi :gitme:iyi olup geliceksin
canım taşları görücez daha öptüm canım opuyorumnanaktan

hepinizi gerçekten çok seviyorum
beni mazur görünn ameliyat sürem çok uzadığı için gerçekten çok gerildimmm
deli gibiyimm
şu saatte oturdum bir gram uykum yok
zaten uyusamda rüyamda ameliyat oluyorummm
belki yaptıklarıma gülüp geçicem bi süre sonra ama narkozdan korkuyorumm
en çok bayılmak geriyo beni
şu ana kadar hiç narkoz görmedimm
doğumlarımı narkoz korkusundan çatır çatır doğurarak yaptımmm
benimkide bir garip fobi işteee
gece gece ne çok konuştum yineeee
hepinize iyi uykularrr öpüyorum siziiii
[/QUOTE]

ay canım benım yaaa kıyamam ben sana bebegımmmmmmmmmmmmmm
garıp degıl canım narkoz fobısı bendede var asla narkoz alamıyorum
nazda drum suyun bıttı acıl alalım bebegı dedıgı an tek aklıma gelen aslaaa ben narkoz alamam dedım korkumdan ne bebegımı nede sezeryan olmanın verdıgı uzuntugu gozum gormedı
epıdural yaptırdım narkoz almamak ıcın.rabbım hıcde yasatmasın bırdaha ınsaallah
senı cok ıyı anlıyorum canım benım ınan bana
uzun suren bır bekleme surecıde ınsanın sınırlerını gerıyor tahmın edebılıyorum
hayırlısıyla olup bıtecek ve gulerek anlataksın bunları canım merak etme
bende senı opuyorum canım benım kıb gorusmek uzere sekerrrrrr

gunaydınlar dılıyorum herkese bugun ve yarın cok ısım var sadece bır gunaydın demek ıstedım
guzel bır hafta sonu sızlerın olsun ınsaallah canlarım
gorusmek uzere muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sen taş gibi karısın masallah kesinlesti
doktor kontorülde yumasatacaklarama sana amaliyata bilem gerek kalmamış taşlar simdiden kırılmış:))))
15 gün önce en yakın arkadasım taşlarını aldırdı iyileşti bile allaha sükür
ama ya bilinmese ve böbreklerine bir zarar gelse herseyde bir hayır var bence korkma ve kurtulacak oldugun beladan sevin böbrek cok önemli dializ giren yakınlarım var inanki onları görsen derdine sükredersin
narkozda korkulacak bir sey değil farkına bile varmıyorsun ne zaman ne arada verdiklerinden ve uyandığında her sey bitmis oluyor cesaret canım yapacak baska bir sey yok simdiden gecmis olsun

günaydın arkadaslar yine misafirim var bu gün hemde yatılı su on bes gün icerisinde bu dördüncü yatılı oldu dayısı teyzesi konyadaki akrabası komsular derken mahvoldum
ayaklarımı uzatıp yorum yapmayı özledim daha bir cok misafirim gelecek ve hepsi esimin akrabası aynı memleketteyiz ve yatılı geliyorlar ne alakaysa :sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…