- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.241
sagolasın canım benım allah razı olsun
ay valla seker yaaa ne dıyım ben bunuda atlatırım sunuda dıyorum kendıme sureklı tesellı verıyorum
dun aksam esıme yaaa derdım tasam yok allah benı bebenın b.kuylamı sınıyor acaba dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burnum b.ktan kurtulmuyor vallahı deyım yerındeyse
ıkı gundur dısarıda cıkarmıyorum cocugu napayım ortalık yerde onlamı ugrasacagım bu hafta eve kapatacagım kendımı ıyıce ıshalı gecene kadar kendını toplayana kadar dısarıda yasak
yazık yavrum elıfıme olan oluyor sıkılıyor cocugum yaaa
yarın falan babasıyla onu gezmeye gondereyım dıyorum buz devrı 3 gelmıs sınemaya gıdelım bır ara dedı olmadı gıtsınler eglensınler bende nazı uyutur kafa dınlerım accık.
dısarda oynuyor kır ellıyle bıseyler yıyor dısarda sılsemde ne kadar yıkama gıbı olmuyor ondan oldu sanırım
haftaya yas gunu var o zamana kadar ıyıce hallerım ınsaallah
sen nasılsın canım nasıl gıdıyor sıcaklarla bogusma dısında
belinaycım şimdi gördüm mesajını,çokkkkkkkkkkk sevindim,allah gönlüne göre verdi bak,üzüldüğüne değmedi,allah ikinizede sağlık versin inşallah canım...selamlar kızlar...şimdi doktordan geldim sonuçlarım çoook güzel çıktı oğluşum gayet sağlıklıymış:lepi:allahıma şükürler olsun:Saruboceq:hepinize desteğiniz için çok çok teşekkürler canlarım...
belinaycım şimdi gördüm mesajını,çokkkkkkkkkkk sevindim,allah gönlüne göre verdi bak,üzüldüğüne değmedi,allah ikinizede sağlık versin inşallah canım...
kızlar uzun zamandır düzenli giremiyorum pc ye,kızlar çok vaktimi alıyor,inanın akşam gireyim diyorum ama öyle yorgun oluyorumki,sıcaklardan heralde ben normalde gayet aktifimdir yorulmak nedir bilmem,yada yaşlanıyorum heraldesenağlama
canım ya üzdün bak şimdi bizi,ameliyata kötü bi moralle gideyim deme sakın,biz seni hep bizi güldüren tatlı sevvalcik olarak görmek istiyoruz,ameliyatını bi ol yine aramızda olacaksın bütün neşenle,sensiz olmaz bu topic,kendine iyi bak zeyniye cimopuyorumnanaktanherkese hayırlı cumalar vede hayırlı günler dilerim arkadaşlarrrr
kızlarr ben bugünden sonra iyileşene kadar bidaha giremem topiğimize herhaldeee
hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederimm
sanal dostluğa asla inanmayan ben sizler sayesinde en güzel dostluğun bu sayede olduğunu anladım
hepinizden en yakın akrabamdan bile görmediğim bir sevgi gördümm
sizleri gerçekten çok seviyorummm
sizler benim yüzünü görmeden yürekten sevdiğim dostlarımsınızzz
eğer bir aksilik olur vede birdaha görüşemezsek hakkınını helal edinnn
ve beni hiç unutmayınnnnnnn
sizleri çok seven
şevvalcik rumuzlu zeyniye arkadaşınızz
canım benim geçmiş olsun nazına.bu ara ishal kusma salgını var galiba.
canım haşlanmış patates,muz,tuzlu ayran,pirinç lapası iyi geliyo geçen gün doktor eşime bu perhizi vermişti.
zor ve stresi dönemden geçiyosun kuzucuğunda üzülüyodur allah yardımcın olsun.
sağol allah razı olsun,hep iyi şeyler düşünmek istiyorum ama yine aklımıza kötüsüde geliyo işte.ama çokta panik yapmıyorum artık azcık yapıyomyerimseniben
bende iyiyim ne olsun evde pinekleyip duruyoruz begümün alerjisi havuzda iyice azdı o yüzden havuzu da bıraktırmak zorunda kaldık.canı sıkılıyor ağlayıp duruyor anne canım sıkılıyor diye,nasıl bitiricez tatili bilmiyorum.canım ishal için doktora götürdünmü bilmiyorum ama reflör diye toz halinde bir ilaç var begüme bebekliğinden beri kullanıyorum hemen işe yarıyor ishali geçiyor.
ay canım benım yaaaa
aynı bende yasadım canım elıf cocukdu dısarı ıstıyordu ben hamıleydım uykum gelıyordu sıcakta dısarı cıkamıyordum temmuz 20ye kadar aksamları az az cıkardım sonra dogum yaptım yaz bıtene kadarda gunde 1 kere cıkardım ama bebek kucukdu aglıyordu emmek uyumak ıstıyordu gerı gelıyorduk
yınede cok akıllı bır kızım varmıs dıyorum benle beraber uyudu evde oturdu uyumak ıstemedıgınde tv ızledı ben uyudum canım kızım yaaaa ne fedakarlıklar yaptı vallahı halada devam edıyor
akrabalar falan yokmu canım onlara gıtse dınlense sende dınlenırsın onada degısıklık olur
cocuklarada hak vermek lazım yaaa tum sene okul kosturma kıs dıye evden cıkma yazında sıcaklar hastalıklar ıs guc sıkıla sıkıla cocukluk yasayamadan doya doya buyuyup gıdıyorlar
ahhh ahhhhhhh nerde bızım cocuklugumuz bahcelı evler serın serın
bazen dıyorum dubleks alıp gıdesım var ama buralarda guzel dubleksler yok kucuk bır daıreyı dubleks yapmıslar hıc bır avantajı yok
guzel olanlarda cok pahalı
apartman daıresınden nefret edıyorum artık cocuklar oldugundan berı yaaa
minik kuşlarım geçmiş olsun canım çok zor aynısı bende yaşamıştım kızım küçükken annelik işte katlanıyoruz ne yapalım ..ishale en iyi nişasta yarım çay bardağı suya bir tatlı kaşığı nişasta at içir hemen geçer ...............................şevvalcik hayatım bu ne karamsarlık ya veda eder gibi canım Allahın izniyle amaliyatını olur gelirsin evine rahat rahat hem laparoskopi olursa çabuk iyileşirsin annem oldu geçen sene hemen iyileşti bak ben üç sene önce amaliyata giderken bir gün önceden yattım eşofmanlarımı giydim makyajımı yaptım saçımı yaptım gezmeye gider gibi gittim hast. moralini yüksek tut .... her gelen dr. hasta nerde diye sordu beni refakatçi sandılar oda ayrı bi konu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:....................kübra betül canım sanada geçmiş olsun yaz günü hastalık daha zor
canım nunugum benımmmm
hosgeldın bebısımmmmmmm
hayırlısı bakalım seker ınsaallah en kısa surede gelırsın bebekımmm yaaa
ozlettın baya kendını
evıne yerlesebıldın ınsaallah canım
opuyorum melegımızı vede senı canım
kıb byeeeeee
evet cnm 15 gün önce taşındım........
ohh iyi gezmeler şeker sana.........
çok üzüldüm ya efsuna çok slm söle konuşursan tekrar...
hg bebiş baglat artıkın özledik bak seni......
saol cnm tşk ederim.......
ay canım niye böyle yazdın bence deme böyle hastalığını bilmiyorum ama böyle düsünme insallah allah bir an önce sifanı verir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım bi selam atmaya geldim..hepinize hayırlı cumalar..
şevallcik neyin var bilmiyorum canım ama rabbim acilşifalar versin..
hayırlı cumalar arkadaşım,sana bu sözler hiç yakışmıyo sen ameliyatı olup iyileşip daha taşları kafamıza atcan.ne demek dönemezsem falan allahın izniyle ameliyatını olup geleceksin allah yardımcın olsun arkadaşım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizde seni çoooooookkkk seviyoruz :1hug::1hug::1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevvalcıgım bebekım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne bıcım konusuyon oyle aglattın benı yemın ederım kısssss
bebegım hayırlısıyla ınsaallah amelıyatını olup saglıgına kavusup gerı geleceksın topıgede efsunu cekıstırecegız senle kısssss:))))))))))))))))
canım çok geçmiş olsun şimdiden niye öğle görüşemeyiz falan yazdın ağlattın bizi :gitme:iyi olup geliceksin
canım taşları görücez daha öptüm canım opuyorumnanaktan
canım benim bizde seni çok seviyoruz ama yapma böyle ya üzme bizi bir önce kurtul taşlarından gel bise kendine iyi bakki çabuk iyileş çabuk dön tamam mı çok öptüm seni....
QUOTE]
şevvalcim nasıl şeyler yazmışsın öyle canım ameliyatını olup iyileşip hemen geliceksin canım benim.bizde seni çok seviyoruz..öpüyorum.
QUOTE]
canım ya üzdün bak şimdi bizi,ameliyata kötü bi moralle gideyim deme sakın,biz seni hep bizi güldüren tatlı sevvalcik olarak görmek istiyoruz,ameliyatını bi ol yine aramızda olacaksın bütün neşenle,sensiz olmaz bu topic,kendine iyi bak zeyniye cimopuyorumnanaktan
şevvalcik hayatım bu ne karamsarlık ya veda eder gibi canım Allahın izniyle amaliyatını olur gelirsin evine rahat rahat hem laparoskopi olursa çabuk iyileşirsin annem oldu geçen sene hemen iyileşti bak ben üç sene önce amaliyata giderken bir gün önceden yattım eşofmanlarımı giydim makyajımı yaptım saçımı yaptım gezmeye gider gibi gittim hast. moralini yüksek tut .... her gelen dr. hasta nerde diye sordu beni refakatçi sandılar oda ayrı bi konu
hepinizi gerçekten çok seviyorum
beni mazur görünn ameliyat sürem çok uzadığı için gerçekten çok gerildimmm
deli gibiyimm
şu saatte oturdum bir gram uykum yok
zaten uyusamda rüyamda ameliyat oluyorummm
belki yaptıklarıma gülüp geçicem bi süre sonra ama narkozdan korkuyorumm
en çok bayılmak geriyo beni
şu ana kadar hiç narkoz görmedimm
doğumlarımı narkoz korkusundan çatır çatır doğurarak yaptımmm
benimkide bir garip fobi işteee
gece gece ne çok konuştum yineeee
hepinize iyi uykularrr öpüyorum siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?