Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sğl cnmmm bilgilerin içinnn :)

allah acil sifalar versin canım insallah bir an önce atlatır bu dönemi baya stres yaptı cok üzdü yıprattı kendini allah yardımcısı olsun a.s.

şevalım allah yardımcın olsun kardeşim

acıl şifalar diliyorum
iyi olduğunu bize bildir cnm

amelyattaan sonra cnm

dualarım seninle bitanem..

iyi akşamlar canım kızları uyuttum misafirleri gönderdim ayaklarımı uzatım keyif yapmaya calısıyorum bir güzel

gunaydınlar guzel bır gun dılıyorum herkese
sevvalcıgım bebegım dualarım senınle canım benım senı cok cok opuyorum arkadasım
hersey guzel gececek ve bu kadar stres ettıgıne degmeyecek goreceksın canım benım
en kısa zamanda guzel haberlerını beklıyorum ınsaallah canım opuyorumnanaktan

selam herkese günaydııııın
yeni hafta güzel geçsin inşallah
sevvalcik imde çabucak iyileşsin dönsün aramıza inşallah

sabahtan beri girmeye çalışıyorum ama nette sorun vardı nihayet geldim ama kimseler yok...şevvalcim iyi haberlerini bekliyoruz canım benim...

iyi günlerrr arkadaşlarrrr
sewalcimden haber yok galiba
tlf nosu olan varmıydı acaba???
SEWALCİM seni seviyoruz arkadaşımm acil şifalarrrr

herkese ıyı aksamlar dılıyorum
az once sevvalcıkle konustum 3.5da gırmıs amelıyata yenı ayılmıstı konustuk bıraz yorgun gelıyordu sesı ama ıyıydı
belkı yarın belkı yarındada yakın cıkarım dedım
hatta artık koltukları cekemıyecegım dıyede uzuluyordu delu karu:))))
utanmasa aglayacaktı koltuklarını kaldıramıyacagı ıcın:))
haberdar edeyım dedım
gorusmek uzere ıyı aksamlar dılıyorum

şevvalden haber yok sanırım...kız o avatar ne öyle başka adam bulamadınmı avatar yapacak coşkunu yaptınkaydirigubbakcemile3
niye öyle diyon hayallerimin adamı coskun :kedi:beni artis yapacak istersen senide tanıstıralım ama hamilesin beğenmezsen seni zemuszemus

sağol minikcimm haber verdiğin için iyi olmasına çok sevindimmkaydirigubbakcemile2
amannn tek derdi koltukları çekememek olsunnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gerçi oda sinir bozucu oluyorr-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…