- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.201
kolay gelsin canım aynen bende fenalık geçirecektim çamaşırları serene kadar
günaydın canım benim bende sizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktanŞenizkaydirigubbakcemile3
selam hoşgeldin tatlım biz iyiiz sen nasılsın?
çok geçmiş olsun efeciğe,verilmiş sadakanız varmış.allah bi daha yaşatmasın:Saruboceq:
kolay gelsın bebekım nabersın canım benım
hamarat karular sızııııııııııııııııııııııııııı
selam canım bende sızı muckkkkkkkkkkk sekerrrrrrrrr
yafrusum nerdesın yaaaa ozledım vallahı bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin canımmmŞenizŞenizŞenizben kaçtım daha yapılacak işlerim var işlerii bitirince gelirim yine öpüldünüz
minikcim geçmiş olsun canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş daha iyidir meleğimizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam sekerlerrrrr
ay sınırlerım cok bozuldu yaaa
naz tam ogrendı dedım herseyı cocugum sımdıde ıshal oluyor sanırım
dısarda mıkrop kaltı sanırım tam belırtılerı yok ama sık sık buyuk tuvaletı gelıyor ve 2 kere altına kacırdı oda sulu baya(
napacagımı bılmıyorum sınırler tepemdeler yıne
offfff offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanefemize geçmiş olsun canımm:1hug::1hug:senin yokluğundan bak topiğimiz ne kadar sessiz özledik senii:kedi::kedi::kedi::kediselam kızlar nasılsınız :)
bende öptüm canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam melek anneler dikişi bitirdim akşama gelecek
sizlerle sohpet edeyim dedim ama kimse yok şansımdanyerimseniben
zaten şans olsaydı bende anamdan erkek olarak doğardım :roflol::roflol:
ötüm hepinizi melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hg bebegim bugun aklımdan geçtin ya efsun kaçmıo mu buraya gelmedi bayadır dedim....bide dıptısın yazısı vardı onu okuyunca aklıma sen geldin........selam kızlar nasılsınız :)
selam sekerlerrrrr
ay sınırlerım cok bozuldu yaaa
naz tam ogrendı dedım herseyı cocugum sımdıde ıshal oluyor sanırım
dısarda mıkrop kaltı sanırım tam belırtılerı yok ama sık sık buyuk tuvaletı gelıyor ve 2 kere altına kacırdı oda sulu baya(
napacagımı bılmıyorum sınırler tepemdeler yıne
offfff offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sana da hayırlı cumalarr canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın meleklerime ve annelerine cumanız mübarek olsun
kızlar akşam kübra ateşlendi malum hastalığından dolayı en ufak bi şeyde çok korkuyorum.geceyi rahat geçirdi ama ben tabi ikide bir ateşi varmı yokmu diye yoklamaktan uyku uyuyamadım.sabah yine çıktı ateşi şurubunu verdim şimdi daha iyi.doktorumuzdan da saat 11'e randevu aldım bi götüreyim bakayım.
sana da hayırlı cumalarr canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canımm:1hug:a.s.a.s.a.s.meleğimize acil şifalarrr:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyiz çok şükür canımm evet karşılaşamadık bir türlü son günlerde pc başına oturamıyorum düğünlerini atlattık rahatız derken kurtulamadık ki görümcelik fazifelerinden:roflol::roflol::roflol:şimdi de ev değiştiriyorlarr onlarla uğraşıyoruz gelinde hamile olunca burda yardım edecek yakınıda yok erkek kardeşimde sahilde kar satıyor gelip ilğilenme şansı olmayınca çoğu iş kızkardeşimle bana düştü bugün taşıma işi hallolursa biraz rahatlayacağım sende yoğunsun bu aralar düğün telaşesiylehoşgeldin canım sağol allah razı olsun.:1hug:
nasılsın meleklerin nasıl uzun zamandır karşılaşamadık.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın meleklerime ve annelerine cumanız mübarek olsun
kızlar akşam kübra ateşlendi malum hastalığından dolayı en ufak bi şeyde çok korkuyorum.geceyi rahat geçirdi ama ben tabi ikide bir ateşi varmı yokmu diye yoklamaktan uyku uyuyamadım.sabah yine çıktı ateşi şurubunu verdim şimdi daha iyi.doktorumuzdan da saat 11'e randevu aldım bi götüreyim bakayım.
iyiyiz çok şükür canımm evet karşılaşamadık bir türlü son günlerde pc başına oturamıyorum düğünlerini atlattık rahatız derken kurtulamadık ki görümcelik fazifelerinden:roflol::roflol::roflol:şimdi de ev değiştiriyorlarr onlarla uğraşıyoruz gelinde hamile olunca burda yardım edecek yakınıda yok erkek kardeşimde sahilde kar satıyor gelip ilğilenme şansı olmayınca çoğu iş kızkardeşimle bana düştü bugün taşıma işi hallolursa biraz rahatlayacağım sende yoğunsun bu aralar düğün telaşesiyle
kolay gelsin canımm iş düğünlerini yapınca bitmiyormuş oysa benimkilerr düğünden sonra hiç bir konuda yardım yerine oturup seyretmeyi seçmişlerdi ama:jeyyar:ben onlar gibi olmayayım değil mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi::kedi:
öptüm canımm seni ve meleklerimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm kübramıza...öptüm kuzuyu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?