- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.301
herkese ıyı aksamlar dılıyorum
az once sevvalcıkle konustum 3.5da gırmıs amelıyata yenı ayılmıstı konustuk bıraz yorgun gelıyordu sesı ama ıyıydı
belkı yarın belkı yarındada yakın cıkarım dedım
hatta artık koltukları cekemıyecegım dıyede uzuluyordu delu karu:))))
utanmasa aglayacaktı koltuklarını kaldıramıyacagı ıcın:))
haberdar edeyım dedım
gorusmek uzere ıyı aksamlar dılıyorum
sağol minikcimm haber verdiğin için iyi olmasına çok sevindimmkaydirigubbakcemile2
amannn tek derdi koltukları çekememek olsunnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gerçi oda sinir bozucu oluyorr-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
saol tatlım haber verdigin için ya bende merak ettim gün boyunca...iyi olmasına sevindim o iyi olsum da koltukları yine çeker.......
cznım benim hayırlısı ya seneye tekrar girer üzme kendini cnm önemli oolan saglık bak üzmüşsün kendini....anneciginede geçmiş olsun cnm..öptm.......iyi akşamlar melek anneler bütün gün giremedim ama sevvalçiği merak etmiştim
şükür iyiyimiş çok sevindim arkadaşım iyileş bir an önce aramıza dön merak etme
gelir koltukları ben çekerim kız :roflol::roflol:
kızımın öss sonuçları pek iyi değil bence ona belli etmedim ama stersten
sağ elim uyuşuk 2 gündür hala geçmedi 278 aldı
yarında annemi doktora götürücem aşağı yukarı 1 aydır şekeri ayarsız bir çıkıp bir düşüyor heralde insilüne başlıycazmafoldumbenmafoldumben
hepinizi öptüm melek anneler iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın melek anneleri,meleklerimizde sizde iyisinizdir inş.
burda çok güzel yağmur yağıyo şu an.yamurun sesine uyandım.
miniğim haber verdiğin için sağol canım,sevvalin iyi olduğuna çok sevindim,dün ameliyattan önce mesajlaştık ama sonra çok yoğun bir gün geçirdim.aramaya fırsatım olmadı.bende bu gün konuşurum artık.
iyi akşamlar melek anneler bütün gün giremedim ama sevvalçiği merak etmiştim
şükür iyiyimiş çok sevindim arkadaşım iyileş bir an önce aramıza dön merak etme
gelir koltukları ben çekerim kız :roflol::roflol:
kızımın öss sonuçları pek iyi değil bence ona belli etmedim ama stersten
sağ elim uyuşuk 2 gündür hala geçmedi 278 aldı
yarında annemi doktora götürücem aşağı yukarı 1 aydır şekeri ayarsız bir çıkıp bir düşüyor heralde insilüne başlıycazmafoldumbenmafoldumben
hepinizi öptüm melek anneler iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevvalcik de iyiymiş,çok sevindim,tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.
yatmadan önce iyi geceler demek istedim kızlar,2 gündür temizlik yapıyorum,evde kullanılmayan ne var ne yok atıyorum,ev çöplüğe dönmüş haberim yok,sinirlerim çok bozuk anlıycanız.bugün sıra büyük kızın odasındaydı 3 torba atılacak çıktı,neresine tıkıştırmış nasıl saklamış anlamadım gitti,neyse bitince çok güzel ve tertipli oldu ama bende bittim artık,yarında salonu bi toparlıyayım diyordum ama annem aradı abimle eşi 4 günlüğüne tatile çıkmışlar çocuklarıda anneme bırakmışlar,zeynep bari kızı sana getireyim dedi,kadıncağızda temizlik yapıyormuş bir yandan perşembe günü günüm var diyor.anlıycanız işler yarım kaldı,artık cumadan sonra başlarım tekrar..
neysem çocuklardan fırsat bulursam takılırım yine buralara..
hepinizi öpüyorum.iyi geceler...
günaydın herkese.............
kızlar az önce sevvalle konuştum,bugün taburcu oluyomuş.seside çok iyi geliyodu.
taşlardanda kurtuldu hafiflmiş bir şekilde en kısa zamanda gelir aramıza a.s
günaydın arkadaşlar
tinkimi canım üzülmeyin yeniden dener birde sececeği bölüm cok önemli insallah hakkında en hayırlısı olur eğer olmazsa ümidi kesmeyin ve yola devam benim kaynım azmetti (cocuğu imam hatipte okutmuşlar matamatik sıfır ve bir cok derste okul yüzünden puanı yarım hesaplanıyor)8 yılda beden egitimi öğretmenligini kazandı o kadar cok calıstıki anlatamam bu yıl okul bitecek calışınca her sey başarılıyor yeterki ümidi kesip oturmayın ama insallah kolayca bir yere yerlesir sen üzülme canım üzülme ile hiç bir sey olmuyor kendimizi üzüyoruz sadece annede cok gecmis olsun bendede gizli seker cıktı biliyormusun sürekli inis cıkıslarda son dönemlerde ilac kullanıyorum ama kendimden biliyorum bazen yükseliyor sekerim ama doktora gitmeye korkuyorum sekeri biliyorum anneannem babaannem hep sekerlerdi cok sinsi bir hastalık allahım yardımcınız olsun
sevval tekrar gecmis olsun canım bu gün buraya bakmadan duramazsın eminim üzülme biz senin yerine bizim koltukları cekeriz seninkiler tozlu kalır oh ya zemuszemus zemuszemus saka saka yanında ve yakınında olsak biz yapardık canım ama uzakta olunca elimizden bir sey gelmiyor ama atlatın ya sen cabuk toparlarsın insallah allah bir daha böyle bir deneyim yasatmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?