- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.321
gelsin bir anöce ya iyi olmasına sevindim.........kızlar az önce sevvalle konuştum,bugün taburcu oluyomuş.seside çok iyi geliyodu.
taşlardanda kurtuldu hafiflmiş bir şekilde en kısa zamanda gelir aramıza a.s
of yaaaaaa ben geldigimde ne den kimsecikler olmuyo burda ben cikiyorum kendinize iyi bakin hadin görüsürük byeeeeeeeeee
cznım benim hayırlısı ya seneye tekrar girer üzme kendini cnm önemli oolan saglık bak üzmüşsün kendini....anneciginede geçmiş olsun cnm..öptm.......
sağol canım benim
slm cnm kızın için üzülme hayırlısı neyse öyle olsun.vardır her işte bi hayır,
bi daha girer seneye
anneciğinede çok geçmiş olsun allah şifalar versin.bende öptüm seni opuyorumnanakta
sağol canım benim a.s.a.s.
tınkımı canım benım hakkında hayırlısı ınsaallah bebegım
saglıkdan daha onemlı bısey yok canım yaaa kendını uzme bu kadar
olmadı seneye tekrar dener sansını ama aldıgı puanlada bıyerlere gıremıyormu
annecıgınede gecmıs olsun bebegım acıl sıfalar dılıyorum
betul sagolasın canım bende aksam aradım yenı kendıne gelmıstı bugun daha ıyıdır sanırım
egem gunaydın ablacıgım cıcekler harıka sabah sabah
ruya gunaydın canım sanada
ay nasıl oldu anlamadım bugun kızlar ve ben 10da kalmısız:)))
ıyı uyumusuz valla sımdı kahvaltı yapacagız sonrada kızların odasına gırecegız nazın yıne kuculenlerı var onları kaldırıp accık duzenleme yapacagız
herkese guzel bır gun gecırmesı dılegıyle kolay gelsın
gorusmek uzere
efsunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebekımmmmmmmmmmmmmm gelıyonmu bugun anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ozledım bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sağol canım benim bu puanla istediği yere giremiyor geçen sene taban puanına göre istediği bölüm akdeniz ünüversitesi biyoloji bölümü 290 la alıyor
daha bu sene taban puanlar açıklanmadı puanlar geri çekilecek deniliyor ama
bilmiyorum bekliyoruz işte artık mafoldumben
günaydın arkadaşlar
tinkimi canım üzülmeyin yeniden dener birde sececeği bölüm cok önemli insallah hakkında en hayırlısı olur eğer olmazsa ümidi kesmeyin ve yola devam benim kaynım azmetti (cocuğu imam hatipte okutmuşlar matamatik sıfır ve bir cok derste okul yüzünden puanı yarım hesaplanıyor)8 yılda beden egitimi öğretmenligini kazandı o kadar cok calıstıki anlatamam bu yıl okul bitecek calışınca her sey başarılıyor yeterki ümidi kesip oturmayın ama insallah kolayca bir yere yerlesir sen üzülme canım üzülme ile hiç bir sey olmuyor kendimizi üzüyoruz sadece annede cok gecmis olsun bendede gizli seker cıktı biliyormusun sürekli inis cıkıslarda son dönemlerde ilac kullanıyorum ama kendimden biliyorum bazen yükseliyor sekerim ama doktora gitmeye korkuyorum sekeri biliyorum anneannem babaannem hep sekerlerdi cok sinsi bir hastalık allahım yardımcınız olsun
sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun bu şeker anneminki asabi şeker 4 senedir ilaç kullanıyordu tip 1 olarak bu aralar bazı şeylerden yine fırladı sinirsel yani canım
biliyorsun işte herkez hayatını yaşıyor olan bize oluyor zaten mafoldumben
taban puanlarını bekliyoruz kızım içinde
iyi akşamlarr şekerlerrrr
nasılsınız bugün misafirim vardı sabahtan giremedimm
biraz önce gönderdimm onlarıı sizlere koştumm
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm
sewaciğimin taburcu olmasına çok sevindimm yarından fian uğrar sanırımm dayanamaz bize bizde ona tabi:))))))))))))
tinkiminicim hayırısı canımm busene çocukların çoğu iyi bir derece alamadıar zaten barajı geçebienlerr kendii şanslı hissediyorrr nette okuyunca çok şaşırdım 30bin çocuk sıfır net yapmışş
allah kolaylıklar versinn gençlerimize herşey zorlaşıyorr anneciğine geçmiş olsun acil şifalarr canımm
nunukcum hoşgeldin şekerrr:)))))
sağol kamilecim evet bende okudum çoğu çocuk sıfır çekmiş acayip zormuş sorular
ne biliyim işte artık taban punlarını bekliyoruz
sevvalçik geçmiş olsun canım tekrar bekliyoruz seni
iyi akşamlarr şekerlerrrr
nasılsınız bugün misafirim vardı sabahtan giremedimm
biraz önce gönderdimm onlarıı sizlere koştumm
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm
sewaciğimin taburcu olmasına çok sevindimm yarından fian uğrar sanırımm dayanamaz bize bizde ona tabi:))))))))))))
tinkiminicim hayırısı canımm busene çocukların çoğu iyi bir derece alamadıar zaten barajı geçebienlerr kendii şanslı hissediyorrr nette okuyunca çok şaşırdım 30bin çocuk sıfır net yapmışş
allah kolaylıklar versinn gençlerimize herşey zorlaşıyorr anneciğine geçmiş olsun acil şifalarr canımm
nunukcum hoşgeldin şekerrr:)))))
iyi geceler kızlar...dün akşamdan beri net yoktu kendi kendine gidip geliyor arızayı arıyorum sorun yok diyorlar yinede gelmiyor.evde oturupta buraya girememek çok sinir bozucu birşeymişkafamçokkarıştıniyayet şimdi geldi inşallah birdaha gitmezkaydirigubbakcemile2
günaydın şekerlerim erkenciyim ben bugun eşimi gönderdim rüğyanazda kahvaltı yapıo bende size geldim kocişkom nöbetçi bugun........
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
miniğim hoşgeldin cnm nasılsın?
ben kaçıyorum kahvaltı yapalım betülü kursa yolladıktan sonra bizde kübrayla anneme gitcez.
iyice yaklaştı düğün tarihi,pazar günü çeyiz serilcek,son hazırlıkları yapıyoruz artık
günaydınnlarrrrr
nasılsınız şekererrrr
meleklerimi ve sizleri öptümm
betülcüm canım kolay gesin tatlımmm:))))))))))))))
sagolasın canım hosbulduk
valla ıyı sayılırım canım
aksam elıfe hıkaye okurken sızmıs kalmısım esımde kaldıramamıs derın uyuyor rahatsız etmeyım dıye gozumu bır actım saat 2
uykuyu almısım o saatten berı ayaktayım
ıslerı hallettım yemegıde sabah ezanıyla pısırdım kızlarla kahvaltıyı yaptık accık sızlere bakınayım dedım
hava cok soguk cam acamıyoruz usuyoruz esıyor kızlarla dvd keyfı yapacagız bırazdanda
sanada kolay gelsın canım hadı bakalım ınsaallah yorgunlugunuzu dugune atarsınız sekerrr
bu arada annen nasıl oldu canım keyfı yerındedır ınsaallah
oh oh hamarat hatunumuz iş başında...hihoyyythava soğuk mu inanmıyorum biraz bize de yolla o soğuk havadan miniğim...biz burda yanıyoruz-tatlicadiarzu-
pişşşşşşşşşt
kızlar nerdesiniz bakıyım
elinizi ayağınızı çekmişsiniz hıııııııııııııııııııı
kızıyorum bakkkkkkkkkkkk(((
valla oyle canım son 3 4 gundur kıs havası var pazara kadarda serın yagmurlu olacakmıs
hatta pazartesı gecesı saat 1de bır kıyamete uyandık sıcradık camlar sallahdı gokgurultusu sel goturdu yolları
uykudan bır sıcradımkı gurultuye camlar sallanıyor elıfın aklı cıkmıs yatagımıza kostu geldı yanımızda yattı evde tum camlar kapalı 2 gundur cok serın ev soguyo
gercı su yaz gunundede ıyı gıdıyor valla
yanmaktan ıyıdır
yollayım kıs accıgınıda sıze seker yakısıklımız rahat etsın annecıgııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
pişşşşşşşşşştttttt geldınmı yafrusum yaaaaaa
hosgeldın bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla sorma topıkler bosaldı kıss herkesler tatıldemı bızdenmı bıktılar bılmıyom artıkınnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada sevvalcıgı aradım herkese cok cok selamı var haberınız ola
aleykümslm tatlım konuşunca çok slm söyle canımmvalla oyle canım son 3 4 gundur kıs havası var pazara kadarda serın yagmurlu olacakmıs
hatta pazartesı gecesı saat 1de bır kıyamete uyandık sıcradık camlar sallahdı gokgurultusu sel goturdu yolları
uykudan bır sıcradımkı gurultuye camlar sallanıyor elıfın aklı cıkmıs yatagımıza kostu geldı yanımızda yattı evde tum camlar kapalı 2 gundur cok serın ev soguyo
gercı su yaz gunundede ıyı gıdıyor valla
yanmaktan ıyıdır
yollayım kıs accıgınıda sıze seker yakısıklımız rahat etsın annecıgııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
pişşşşşşşşşştttttt geldınmı yafrusum yaaaaaa
hosgeldın bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla sorma topıkler bosaldı kıss herkesler tatıldemı bızdenmı bıktılar bılmıyom artıkınnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada sevvalcıgı aradım herkese cok cok selamı var haberınız ola
hoşgeldin şekercim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannaber neler yapıyorsun bakalımmpişşşşşşşşşt
kızlar nerdesiniz bakıyım
elinizi ayağınızı çekmişsiniz hıııııııııııııııııııı
kızıyorum bakkkkkkkkkkkk(((
canım bizim burasıda çok serin gönderile bilse gönderirim tatlımmyerimsenibenoh oh hamarat hatunumuz iş başında...hihoyyythava soğuk mu inanmıyorum biraz bize de yolla o soğuk havadan miniğim...biz burda yanıyoruz-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?