Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar az önce sevvalle konuştum,bugün taburcu oluyomuş.seside çok iyi geliyodu.
taşlardanda kurtuldu hafiflmiş bir şekilde en kısa zamanda gelir aramıza a.s
gelsin bir anöce ya iyi olmasına sevindim.........
of yaaaaaa ben geldigimde ne den kimsecikler olmuyo burda ben cikiyorum kendinize iyi bakin hadin görüsürük byeeeeeeeeee

hg nunugum nasılsın cnm.........

iyi geceler kızlar...dün akşamdan beri net yoktu kendi kendine gidip geliyor arızayı arıyorum sorun yok diyorlar yinede gelmiyor.evde oturupta buraya girememek çok sinir bozucu birşeymişkafamçokkarıştıniyayet şimdi geldi inşallah birdaha gitmezkaydirigubbakcemile2

daha gelecek misafirlerin varmı maşallah bu ara çok gelen gidenin oldu,biraz dinlen canım
bende sizi öpüyorum canım benim :1hug:

hoşgeldin canım,biz birbirimize öyle alışmışız ki,k k ya gelemedikmi çok eksiklik hissediyoruz.inş net seni bizden ayırmaz bi daha :teytey:

günaydın şekerlerim erkenciyim ben bugun eşimi gönderdim rüğyanazda kahvaltı yapıo bende size geldim kocişkom nöbetçi bugun........

günaydın arkadaşım bende erken kalktım ama bi iş yapmadım daha.zaten birazdan anneme gitcez kübrayla

Son düzenleme:
miniğim hoşgeldin cnm nasılsın?
ben kaçıyorum kahvaltı yapalım betülü kursa yolladıktan sonra bizde kübrayla anneme gitcez.
iyice yaklaştı düğün tarihi,pazar günü çeyiz serilcek,son hazırlıkları yapıyoruz artık

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

gunaydın ablam nabersın sekerrrrrrrrr

sagolasın canım hosbulduk
valla ıyı sayılırım canım
aksam elıfe hıkaye okurken sızmıs kalmısım esımde kaldıramamıs derın uyuyor rahatsız etmeyım dıye gozumu bır actım saat 2
uykuyu almısım o saatten berı ayaktayım
ıslerı hallettım yemegıde sabah ezanıyla pısırdım kızlarla kahvaltıyı yaptık accık sızlere bakınayım dedım
hava cok soguk cam acamıyoruz usuyoruz esıyor kızlarla dvd keyfı yapacagız bırazdanda
sanada kolay gelsın canım hadı bakalım ınsaallah yorgunlugunuzu dugune atarsınız sekerrr
bu arada annen nasıl oldu canım keyfı yerındedır ınsaallah

günaydınnlarrrrr
nasılsınız şekererrrr
meleklerimi ve sizleri öptümm

betülcüm canım kolay gesin tatlımmm:))))))))))))))

gunaydın sekerrrrrrrrrrrr
sagol yafrus bızde senı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh oh hamarat hatunumuz iş başında...hihoyyythava soğuk mu inanmıyorum biraz bize de yolla o soğuk havadan miniğim...biz burda yanıyoruz-tatlicadiarzu-

pişşşşşşşşşt
kızlar nerdesiniz bakıyım
elinizi ayağınızı çekmişsiniz hıııııııııııııııııııı
kızıyorum bakkkkkkkkkkkk(((

oh oh hamarat hatunumuz iş başında...hihoyyythava soğuk mu inanmıyorum biraz bize de yolla o soğuk havadan miniğim...biz burda yanıyoruz-tatlicadiarzu-

valla oyle canım son 3 4 gundur kıs havası var pazara kadarda serın yagmurlu olacakmıs
hatta pazartesı gecesı saat 1de bır kıyamete uyandık sıcradık camlar sallahdı gokgurultusu sel goturdu yolları
uykudan bır sıcradımkı gurultuye camlar sallanıyor elıfın aklı cıkmıs yatagımıza kostu geldı yanımızda yattı evde tum camlar kapalı 2 gundur cok serın ev soguyo
gercı su yaz gunundede ıyı gıdıyor valla
yanmaktan ıyıdır
yollayım kıs accıgınıda sıze seker yakısıklımız rahat etsın annecıgııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pişşşşşşşşşt

pişşşşşşşşşştttttt geldınmı yafrusum yaaaaaa
hosgeldın bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla sorma topıkler bosaldı kıss herkesler tatıldemı bızdenmı bıktılar bılmıyom artıkınnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada sevvalcıgı aradım herkese cok cok selamı var haberınız ola

selam kızlar nasılsınız topik boşş yaz günü tatile gidenler gidemeyenlerinde misafirleri geliyor o yüzden buralar boş kalıyor benim kardeşim burda o gidecek arkadaşalr gelecek bir hafta kalacak onlar gidecek başka arkadaşlar gelecek onlar ne kadar kalır belli değil sonra biz izne gidicez işte böyle kışın herkes toplanır merak etmeyin :1hug:

geldim şeker
valla topiğin hatunlarına bir haller oldu
şu yaz bi geçsin herkesin ifadesini alacağım :smiley-cool::smiley-cool:
bende konuştum evdeydi biras ağrısı vardı :teselli::teselli:

aleykümslm tatlım konuşunca çok slm söyle canımm
yaz vurdu topiklere canımm yaz sendromu bence:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
pişşşşşşşşşt
hoşgeldin şekercim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannaber neler yapıyorsun bakalımm
ev işini hallettin miyerimseniben
canım bizim burasıda çok serin gönderile bilse gönderirim tatlımmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…