Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi geceler melek anneler bugün yine hastanede koşuşturduk
insülüne başladık annem için çünkü böbrekleri zarar görmüşmafoldumben
akşam ilk dafa vurunca sarsıldı biraz ama alışır vucudu zamanla
hepinizi öptüm melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun anneciğine arkadaşım....

geçmiş olsun cnm ya öptüm......

geçmiş olsun canım anneciğine.alışır inşallah zamanla,benim teyzem 2 yıldır insilün kullanıyor ilk zamanlar enişteme vurduruyordu iğneleri,şimdiyse kendi vuruyor artık..

günaydınnn......gününüz aydın...............cumanız mubarek.......dualarınız kabul olsunnn...................opuyorumnanaktan

tşkler canım
çıkmazmıyızz hiççç 40 gün bitermi yoksaa
sehiriçini bırakıp 37. günümüzde şehirlerarası yapıp İzmire uçtuk ya canım

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi çokk özledim nasılsınızz görüşmeyeli ben memleketteyim bir hafta sonra görüşürüz tahada çok iyi çok azdı burdaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sokaktan eve hiç girmiyoo canlarım hepinizi çok öpüyorummm az kaldı gelicemm beni özleyin anacımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar melek anneler iyi dilekleriniz için çok tekekkürler hepinize
topiğimiz pek sakin herkez tatil modunda anlaşılan
hepinizi öptüm melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese ıyı geceler dılıyorum arkadaslar
sımdı karakoldan gelıyorum
aksam parkta vukaat vardı kıyametler koptu karakolluk olduk:))))
olayı kısaca ozetleyım sızlerede accık sınırım yatıssın(
cocukları dısarı cıkardım kız kardesımde vardı dısarda oynatıyoruz derken parkta 3 4 kadın ve cocukları var sadece.naz cısım geldı dedı koseye wcsını yaptırmaya goturdum yok dedı yanlıs alarmmıs:)
derken dıger cocuklar benımde geldı dedı 2 anne cocugunu cıse tutuyorlardı bızde kardesımle bankta oturuyorduk bırden blogun bırınde balkonda bır adam atlet elınde sıgara cısını yapan cocukların resmını cep telefonuyla cekerken farkettım
ay napıyor bu manyak olduk hemen arkadaslara soyledım kadınlar sok oldu kım yaaa bu olduk?
adam ıcerı kactı mutfak camı balkona bakıyor cam acık ordan bızı ızlıyor adam.bız ama neler sayıp yorumlar yapıyoruz aramızda.5 dk gecmeden adam geldı yanımıza yanlıs anlamadınız benı demek ıcın
ben dururmuyum neyını yanlıs anlamayacagım lan senın resmen cocukların mahremıyetını cektın dedım
adam yonetım soyledı bana cek dıye dedı
sok sok sok olduk
adama ınanmadık kadın coluk cocuk yonetıme gıttık adamı alıp yanımıza
hadı yonetım yalanlar falan dıye dusunduk
yonetıme gırdık adam ben cek dedım dedı
hepımızın tepesı attı nasıl yaa sen kımsın olduk
sucunuzu bılın cocuk oraya ısetılmez evıne gotur dedı
evım parka uzak cocuk yetısemıyor dedım
beledıyenın umuma acık wclerı var onlardan alalım sıteye dedım sacmalama dedı
bız ya mesele cocugun ısemesı degıl bunu cekmeye hak kım verıyor sana dedık
ben cektırırım vs..olay uzadı neler neler saydı hepımıze bana ayrıca dunyanın lafını saydı
15 senedır burda oturuyormusum babama tel edecekmıs terbıyesız kadın falan.
esımde bugun bıraz gec gelecektı parkta bekledık kadınlarla sınır tepemızde
8 gıbı esım geldı soyledım polısı arayacam ben sıkayetcıyım dedım
bu arada resmı ceken adam pısman oldu resmı sıldı yonetımdeyken cıkarken defalarca ozur dıledı yonetım dedım ben sapık degılım falan dedı
dedım sucun buyugu sende kocaman adam sen yonetım soylese bıle ne dıyosunuz sız yaaa demelıydın dedım.
neyse parkta polısı aradım bır kadın memur cıktı durumu anlattım eve polıs gonderıyorum dedı memur
bu arada kadınlar olayı buyutmeyın dıye baska kadınlar benı sakınlestırmeye calısıyorlar
esın sınırlenır adamın elı kanda kalır dıye
dedım esım cok sakındır onu ben gaza getırıp sınırlendırırım dedım:))
esıme olayı anlattım sen sıkayetcımısın ben arkandayım dedı
evet dedım
eve geldık polıs geldı ceken adamın evıne gıttık onu aldık karakola gıttık
arkadan yonetım tutusmus gelmıs hemen karakola
sıkayetcıyım dedım amır sakınlestırmeye calıstı falan saatlerce
hayır dedım yaaa bu namusa tacıze kadar gıder ben sıkayetcıyım dedı
adamında cocugu varmıs kapıda polıslerle gıdınce ogrendım bır sokda orda yasadım karısını gorunce
parkta 2 3 kere gormustum kadını selamlasmıstık bır ıkı kere(((
neyse yonetım adam amırler falan konusuyoruz savcıyla telde konusuyor baskomıser
adam hala ozurler falan aptallık ettım demeler
amır bu adam saf dedı tıpınden bellı salaklıgından yapmıs dedı
yonetımde ben cek demedım derım dedı
savcı ıkı tutanak duzenleyın bırısı adama bırısı sıkayetcı bayana dedı
benım sucumda umuma acık yere cıs yaptırmakmıs 2 yasındakı cocugu:))))
dedım ben razıyım sucuma
neyse cekerım dedım 3 ay hapıs yada para cezası dedı
dedım ben yatarımda oderımde ama sıkayetcıyım dedım
esıme soyluyor amır oda esım ne derse ben arkasındayım dedı
amır dısarı cıktı yonetımle ve adamla konustu ıcerı geldıler
yonetıme gıttıgımde uzerıme yuruyen adamda ozurler ezıklıkler bır gormelıydınız.
en sonunda adama dondum bende anneyım bebegının hatrına vazgecıyorum bu sana ders olsun yasının adamı ol dedım
1 yasında bebegı sanırım adamın.seneyede senın esın buralarda cıs ogretım eve cıkaramayacak ısetecek unutma bunu dedım
yonetımde ozurunu dıleyıp tukurdugunu yaladı geldık gerı:)))
sonuna kadar savunacaktım ama ınanın bebegıyle karısına uzuldum cunku olay subyancılıga kadar gıder dıye korktum yuzu kalmayacak kımseye bakmaya.
sıtede herkes duygu olayı ustune bende polıs arabasıyla adamın evını teshıse gıderken cocuklar duymayanlarada anlatmıs
anlayacagınız duymayan kalmadı buda ders olsun yonetımede adama da dıye daha fazla uzatmadım
olay sonuca baglanmaz cocuklarınla mahkeme mahkeme dolastıgınla kalırsın dedı memur
buda yeter bunlara ıbret olsun dedım evımıze geldık:))))
anlayacagınız cok cok yogun bır gundu
hatta memur ben yolda gelırken ne ıs yapıyorsunuz dedı
calısmıyorum dedım can sıkıntısından atraksıyon olsun ıstedım dedım:)))
sınırden dengem bozuldu valla gulup gulup agladım sacma salak oldun yanı:)))
cok yorgunum aksam yemegı yemedım oglende az yemıstım sınırden dunya kadarda sıgara ıctım basım donuyor hemen uyumak ıstıyorum
hepınıze ıyı geceler dılıyorum opuyorum hepınızı sekerlerrrrrrrr
byeeeeeee

ğram ölcecek olsak bes on gr bile gelmez o çisleri basımıza ne işler acıyor benim büyük kızda 3 yasındayken idrar yolu enfeksiyonu gecirdi üst üst 10 dakika bile sürmüyor bir damla parkada inmek istiyor hadi dedim bir gün indireyim evden cisimizi yaptık indik öbür kızımda yeni yeni yürümeye basladığı dönem millet konusuyor emenat ettiğin zaman ya arkamdan ağlar ya öbür cocuklardan dayak yer hadi dedim surda arkaya köseye yaptırayım nerden yaptırdım hala dillerinde o sürekli imalı imalı laflar halbüki kendi cocukları göz göre göre her ağacı suluyor sanki hic cocuk büyütmemişler o zaman yapmadı bile dediğin gibi yanlıs alarm hala sinirimi bozar hatırladıkca simdi seni cok iyi anlıyorum gecmis olsun ama bos ver ne ğüzel yapmısın iste

günaydınlar güzel bir hafta sonu sizinle olsun
nasılsınız meleklerimiz nasıl inş bi yaramazlık yoktur.
bu koşturmaca içinde yinede sizlere bakmadan edemiyorum
yarın çeyizimiz seriliyo.artık son bir hafta.sonra inzivaya çekilcem,ayaklarımı uzatıp dinlencem
çarşambadan beri annemlere sabah gidip akşam geliyorum,ev aldı başını gidiyo bugün biraz geç gitcem annemlere,kendi evimi toparlıyayım süpüreyim birazda.
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3sizi seviyorum byyyyyyyyyy:1hug:

ay sorma canım yaaa 14 senedır bu sıtedeyım cocugum daha 2 yasında yıllardır mılletın colugu cocugu oralara yapıyordu bızımkı battı cekmısler
adamda dedım ama senınde bebegın var seneye karınıda goruruz buralarda dıye
delımıdır nedır yaa ısı gucu yok heralde manyagın
vallahı bızım burda yadırganmıyor canım butun sakınler bunu yapmıs cocuklarına bende onlardan gorup yaptım
ay zaten cocugu 6da cıkardım 7de baba gelınce ıcerıyor sokuyorum sıcak dıye 1 saattede gelırse cısı o yanı durdugum saat bellı
6dan once cıkılmıyor artık sıcakta 7dede esım gelır gırerız ıcerı.dun esım gec gelecek accık oynatayım dedım
anaaaaaaaa basıma gelmeyen kalmadı
sagolasın canım benım ılgın ıcın opuyorum senı seker
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…