- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.401
sağol canımmm çok teşekkürlerrrkamılecem canım cok gecmıs olsun halımecıgıme
daha ıyıdır ınsaallah sımdı
cok cok opuyorum canım benım melegımı
kandiliniz mübarek olsun :1hug:
çok şükür bugün çeyizimiz serildi,az önce geldik eve ve çoookk yorgunum.hemen yatmak istiyorum ama sizinle kandilleşmeden yatmıyayım dedim.zaten kandildende bi şey anlamadım telaşımızdan
çok yorulduk ama ev yerleşince çok güzel oldu.annemlerin ev küçük ama her şey eve göre alındı kutu gibi çok şirin bi ev oldu
kandiliniz mübarek olsun :1hug:
çok şükür bugün çeyizimiz serildi,az önce geldik eve ve çoookk yorgunum.hemen yatmak istiyorum ama sizinle kandilleşmeden yatmıyayım dedim.zaten kandildende bi şey anlamadım telaşımızdan
çok yorulduk ama ev yerleşince çok güzel oldu.annemlerin ev küçük ama her şey eve göre alındı kutu gibi çok şirin bi ev oldu
iyi gecelerrr şekerlerrr
antalya ya gidişim 2,3 ün ertelendi daha buralardayımm:))))))))
rüyacım banlanmış mı demek hiç haberim olmadı neden acaba((((((
sağol canım seninde mübarek olsunn
huzur ,mutluluk,sağlık ve sevği dolu otururlar inş canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydınlar yeni bir hafta sağlık mutluluk ve huzurla gelsin geçsin inş
eşimi işe yolladım hatta telefonunu evde unutmuş koştura koştura yetiştirdim arkasından:roflol:
yeniden yatcam dinleneyim biraz mirmirmirmir
kızlar ruya asker eşleri topiğinde tartışma çıkmış kendini bilmez birileri yüzünden hiç yoktan ruya da banlanmış.bugün saat 3 gibi bitecekti cezası
:1ninca:şekerlerim günaydın öpyorum hepinizi opuyorumnanaktan...diyarbakırdan sevgiler :lepi:..anladıız siz beni..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?