- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.721
canım orayı bilmem ama burası çok sıcak şu ankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile selam tatlımm bende herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm evet canım hava çok güzel kimseyi bulamazsın sen buralarda bende şimdi keyif çayımı içiyorumevi toparlıyayım bizde çıkıcaz sende çık kısss hava çok güzel öptüm canım çokkk:1hug::1hug:
tabi gel buyur şekerimm zaten tüm topiği tanıyolar artık hele ameliyat dönemimde çok hava attım herkeseeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arkadaş ist.den arıyo
bu arkadaş ankaradannnn
bu adanadannnn
bu antalya derkennnn mileti delirttim zatennnn
ohh denzie gittin ha ne güsel..iyi günlerrrrr ben geldimmmm şekerlerrrr nasılsınızzz
15:00 gibi evimdeydimmm hiç aklımızda yokken güzel bir tatil yapıp geldikk
bol bol denize girdikk dişlerime bakım yaptırdımm gezdikk dolaştıkk dadını çıkardık
evimi ve sizlerii çok özledimmmmmm siz neler yaptınızzz bakalımmm
mihribancımm gelmişş hoşgeldinn şekercimmm
minikcimm tatile çıkmışşşş iyi yolculuklarr ve eğlencelerr canımmm
talyacımmm babacığına acil şifalarrr canımmm
canımm arkadaşlarım ve güzel melekerim nasıll öpüyorummm yanaktannn mucukkkkkkkkkkkkk
oo kamilecim tatil yapıp geldin haaa umarım tüm tatilciler bu sene benim yerişmede yüzerrr
ben geçen pazar günü birliğine gittim denize ama malesef malum düküşlerim yüzünden kedinin ciğere baktığı gibi baktımmm
((((
rüyanazla oyun oynadık sonra bi uyuduk 3 saatt
r uyuyoruz kızlar kalktık artık gece nasıl uyuycaz bakalım.....
ewet canımm bir 8 yıldır filan girememiştimm acısını çıkardım geldimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ohh denzie gittin ha ne güsel..
cnm zülme sende seneye girersin rahat rahat......
canımm benim senin içinde girdimm canımmm girmezmiyimm inan ki aklıma geldinnoo kamilecim tatil yapıp geldin haaa umarım tüm tatilciler bu sene benim yerişmede yüzerrr
ben geçen pazar günü birliğine gittim denize ama malesef malum düküşlerim yüzünden kedinin ciğere baktığı gibi baktımmm
((((
ewet canımm bir 8 yıldır filan girememiştimm acısını çıkardım geldimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canımm benim senin içinde girdimm canımmm girmezmiyimm inan ki aklıma geldinn
seneye gelde beraber girelimm canımmm olur muyerimseniben
hem belki seneye anyalya ya taşınacağımm kısmetsekaydirigubbakcemile3
malesef canımm artık yeşil değil betonarme binalarla dolu artıkkhımmm alanya yada manavgat olursa gelirim
hele manavgat aynı bursa gibi yeşilliklerle doluyduu taaaaaa 10 yıl önceee
evet malesef öle olcak cnm ama benim derdim rüyanaz o da oturur saatlerce şimdi aldı uykuyu....sen uykunu almışsın canımm gecen gündüze karışmış senin
bu gece sabaha kadar oturursun artıkkkkmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
ewet canımm bir 8 yıldır filan girememiştimm acısını çıkardım geldimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canımm benim senin içinde girdimm canımmm girmezmiyimm inan ki aklıma geldinn
seneye gelde beraber girelimm canımmm olur muyerimseniben
hem belki seneye anyalya ya taşınacağımm kısmetsekaydirigubbakcemile3
ay kimse yok nunuk kız hemen slm verip kaçmak var mı ya.......
iyi günlerrrrr ben geldimmmm şekerlerrrr nasılsınızzz
15:00 gibi evimdeydimmm hiç aklımızda yokken güzel bir tatil yapıp geldikk
bol bol denize girdikk dişlerime bakım yaptırdımm gezdikk dolaştıkk dadını çıkardık
evimi ve sizlerii çok özledimmmmmm siz neler yaptınızzz bakalımmm
mihribancımm gelmişş hoşgeldinn şekercimmm
minikcimm tatile çıkmışşşş iyi yolculuklarr ve eğlencelerr canımmm
talyacımmm babacığına acil şifalarrr canımmm
canımm arkadaşlarım ve güzel melekerim nasıll öpüyorummm yanaktannn mucukkkkkkkkkkkkk
selammmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?