Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

alkisalkisalkisalkisalkisalkis selam fıstıklarrrrrrrrr nesılsınızz ben çok yorgunum camları sildim şimdi tülleri takıcamm sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canım
kolay gelsin sana canım.ben daha hiçbir işe ellemedim tembellik yapıyorum:kedi:

merhaba canım
kolay gelsin sana canım.ben daha hiçbir işe ellemedim tembellik yapıyorum:kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol tatlımm ay benimde hiç yapasım yoktu ama napim yapmayıncada olmuyo maleseff off offf daha tülleri ütüleyip takıcam yaaaaaaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hoşgeldin cnm kolay gelsin,benim bugün tembelliğim üstümde,hiç iş yapmak canım istemiyo:umursamaz:
sen nasılsın bende seni öptüm opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm kolay gelsin,benim bugün tembelliğim üstümde,hiç iş yapmak canım istemiyo:umursamaz:
sen nasılsın bende seni öptüm opuyorumnanaktan
:1hug::1hug: sağol tatlım iyim benimde hiç yapasım yoktuya hadi dedim iyi dinlendin şimdi iş vakti dedim kalktım napim be canım yapmayıncada olmuyorr-tatlicadiarzu-

slm kızlar benım melegımın 3 yası bıtıyo..daha oncede talıyodum bu topiğe ama uzun zamandır ugrayamıyorum...3 aylıkta hamıleyım.kızıma kardes gelıo yanı.varmı arnızda benım gıbı arkadaslar

canım benim hoşgeldin,artık uzatma arayı her zaman gel bekliyoruz.meleğin nasıl öpüyorum onu senide tabi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bebişin hayırlı olsun,eli ayağı düzgün,sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
görüşmek üzere canım kendine iyi bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay okurken çok güldüm:roflol::roflol:bunu kesinlikle eşime anlatıcam:roflol::roflol:
emeğine sağlık canım

çok güzel ya :roflol:çokta doğru bir tespit,paylaşımın için sağol canım emeğine sağlık :1hug:
ben teşkr ederim arkadaşlar

selam miniğim naberisn şekerimmmm
temizlik iişlerini bitirdinmiii
tatile ne znman ve nereye ama galiba fethiyeye gidicekmişsinnnn doğrumuuuu

selam canım benım sagolasın bebekımmmmmmm ıyıyım cok sukur
evet canım hallettım seker ıslerı sabah 5de yola cıkacagız fethıyeye gıdıyorum canım dogru
sen nasılsın sekerrrr keyıfler ıyıdır ınsaallahhhhhhhhhhhh

canım benımmmm cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum arkadasım babacıgına
sakın canım moral bozacak bısey yok dualarımız babanla tabıkı tedavısını olacak ve ıyılesecek kendıne daha ıyı bakacak bundan sonra
cok cok gecmıs olsun tekrardan arkadasım opuyorum senı ve kuzucuklarını

cok sevındım canım canım kubramın adına hadı bakalım ılaclarını dıkkatlıce kullansın
opuyorum canım sızlerıde

fethıyeye gıdecegım canım benım
kamılem gezmeye kactıydı bır kac gunlugune guyaaa gıdıs o gıdıss:))))))
efsunu hıc sorma karu ıyıce surtuk oldu yazlıkta canım keyıf yapıyor:))))
telde gorusuyoruz
lahanam nerdeydııııııı onu cıkaramadım (((

hanımlar şevvalcik minik kuş kamilece nerdeler
hepsi burayı ihmal ettiler bugün:umursamaz:lmaz:

seker son hazırlıkları yapıyorum canım yolluk pogaca yaptım kızlara sımdı bıttı evım sıldım supurdum temızledım kızları yatırdım da uyansınlar yıkayacagım aksamda bır arkadasıma gecmıs olsuna gıdecegız rahatsız bırazda
erken gelıp yatacagız sabah yolcuyuz malum
fırsat bulmusken hemen sızlere bır bakayım dedım yafrusummmmmmmmmmmmmm

selam canım hosgeldınnnnnnnnnnnnn
ayyy canım yaaa hadı bakalım seker ne guzel yenı bebıs gelıyor yanı desenealkisalkisalkisalkisalkisalkis
benımde kızlarımın arası 3.5 yas canım sen gec kalmıssın :kedi::kedi:
hayırlı olsun bebekımmmmmm saglık sıhhatle bır cırpıda dogur ınsaallahhhhhhhhh

sana şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum canım yolunuz açık olsun
gittiğin yerden girme imkanın varmı kk ne canım yoksa kaçgün görüşemicez:çok üzgünüm:ay kimse kalmadı burda miniğim mafoldumbentek kalıcam galiba
neyse sana tekrar kolay gelsin canım bu son hazırlıklar hiç bitmez kendimden biliyorumkaydirigubbakcemile3öptüm seni ve kızlarını miniğimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza canım
benim en küçük kızımda eylülde 3 yaşını bitiriyo senin kızla yaşıtlar galibavereliniortak
benim kızlarımda çok sık oldular canım 3 kızım var 1,5 ve 2 yaş farkla doğdularkaydirigubbakcemile3
allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:ecrin_bebek:

sagolasın bebekımmmmmmmmmm
canım otelde net varmıs bazı yerlerden cekmeyebılırmıs ama ceken yerden ısteyecegım gıdınce odayı notbookumu goturuyorum yanımda merak etme sen yafrusummmmmmmm
ben pcsız dururmuyum kıssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol:
yanıma hıc bısey almam pcmı yıne alırım bebekımmmmmm
ınsaallah sorun olmazda ceker bırde kıcımı kırar oturursam odada gırerım :roflol::roflol::roflol:
15 gunlugune gıdıyorum canım sagol bebekımmm bızde sızı cok cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi buna sevindim miniğim :teytey::teytey:
baksana kimse kalmadı topikte herkes gezmede burayı ihmal ediyolarmafoldumbensen sakın unutma burayı canım
size tatilde iyi eğlenceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi buna sevindim miniğim :teytey::teytey:
baksana kimse kalmadı topikte herkes gezmede burayı ihmal ediyolarmafoldumbensen sakın unutma burayı canım
size tatilde iyi eğlenceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay unuturmuyum canım yaaa askolsun ınsan tükkanını bırakırmı hıcccc:roflol::roflol::roflol:
ben soracam onlara zaten kıs bı gelsınde seker uzulme senkötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:
sagolasın bebekımmmmmmm
canım komsuya ınecegım bıraz kadın kalkp krızı gecırmıs pazartesıde amelıyat olacakmıs dunya halı bır gıdeyım gecmıs olsun dıyem dıyorum
5dk ınıp gelecegım gorusmek uzere yıne kıb byeeeeeeeeeeeee muckkkkkkkkk

haklısın bırakma dükkanını canım:roflol::roflol::roflol:
sen işine bak miniğim bende çıkıyorum zaten yemek yapıcam
görüşürüz canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…