- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.861
hayırlı cumalar melek anneleri nasılsınız?
ben birazdan anneme gitcem bu akşam gelinin annesigili annemler yemeğe alıyolar.biraz erken gideyimde yardım edeyim.
selam kübrabetülümmmm
senin bu annene gidip gelmelerin yüzünden ben yoruldum kız sen yorulmadınmı?????
yorulmammı yoruldum tabi,şimdide yemek telaşelerimiz var bide küçük kardeşim salı güü askere gitcek onuda yollıyalım askere inş sonra dinlencem.
günaydın kızlarr hepinize hayırlı cumalar:Saruboceq: nasılsınız görüşmeyeli biz iyiz hep aynı monoton ev işleri offff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşbulduk tatlımmm evet yaa gerçekten hergün hep aynı işler bazen çok sıkılıyorum valla taha ya çiş eğitimine başladık birde offf ne zormuş yaaa hiç söylemeye niyeti yok bu çocuğun yaaabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki:1no2::1no2::1no2:hoşgeldin izabellemmmm
hayatın kendisi monoton değilmiki zatennnnnnnCADIARZUCADIARZUCADIARZU
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar a.s. a.s.
nasılsınız uzun zamandır ıhmal ettım burayı :kedi:
umarım herkez iyidir melekleri ve anneleri öpüyoruz kızımlaaa sevgilerrr
oo miniğim bebem kız ne çok yanmışsın öyleeee
aa o yüzden göremedim yazamadım sana
nasıl gidiyo tatil ne zaman dönüyosunnn
iyi akşamlar canımm topiğe doğru düzgün giren yokki şekerrr özel yazalımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ramazan ayında toplanırız sanırsam sıcaktan oruçla kimse bir yere çabalayamaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3afiyet olsun canımm meleklerini ve seni öptüm şekerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyy ne güzelll toprak kokmuştur şimdikaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar şekerlerrr
nasılsınızz ben yarın giremeyeceğim manavgada dr ineceğim erken çıkacağım için yola pcyi açamam hepinize hayırlı cumalarrrr meleklerimi ve sizleri çok öptümmmmm mucukkkkkkkk
bana dua edin olurmu
slm kızlar iyi akşamlar herkese gezdik bugun alışveriş falan yaptık yorulduk şimdide valiz yapçaz kocişle yarın sabahtan kuaföre idicem saçlarımı kestircem boyatçam akşamda yola çıkıyoruz yarın ugramaya çalışırım iyi geceler herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?