- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.881
selam canlarım benım nasılsınız bakayımmmmmmmm
hayırlı cumalar dılıyorum hepınıze
kızlarla esım havuz keyfındeler bende sızlere bakayım dedım accık
herkesler ıyıdır ınsaallah yafruslarrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar herkese güsel bir gü diliyorum ben saçlarımı yaptırmaya gidiyorum ögleden sonra ugramaya çalışırım 5 arabasıyla gidicez akşam ugrayamazsam kendinize iyi bakın hoşçakalın.....
iyi gecelerrr şekerlerrr nasılsınızzz
ben dr gittim geldim sıcakta yolculuk kadar sinir bozucu bişey yok felaket başım ağrıyorr
çok fena enfeksiyon oluşmuş dedi dr daha biraz rahatsızlanmıştım pratisyen hekim ilaç vermişti
oda zarar etmiş üşenip uzmana gitmemenin cezasını iğne yiyerek çekeceğimm artık buda bana ders olsun ne olursa olsun uzmanına gideceğim artık:))))))))))))))))))))))
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm görüşmek üzereee mucukkkkkkkk
iyi gecelerrr
kamilecim geçmiş olsunnnnn
miiribancım bakım yapmışsınn güle güle kullan yeni saçını
iyi gecelerrr şekerlerrr nasılsınızzz
ben dr gittim geldim sıcakta yolculuk kadar sinir bozucu bişey yok felaket başım ağrıyorr
çok fena enfeksiyon oluşmuş dedi dr daha biraz rahatsızlanmıştım pratisyen hekim ilaç vermişti
oda zarar etmiş üşenip uzmana gitmemenin cezasını iğne yiyerek çekeceğimm artık buda bana ders olsun ne olursa olsun uzmanına gideceğim artık:))))))))))))))))))))))
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm görüşmek üzereee mucukkkkkkkk
herkese iyi aksamlar
Bugün evimize döndük artık sık sık görüsürüz hepinizi özledim
sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canımiyi akşamlarr şekerlerrr bugün anca girebildim kızkardeşim filan vardı arada iğneleride yaptırmaya gittim derken pc başına anca oturabildimm
sewalcim,mihribancımm sağolun arkadaşlarımm
saçını güle güle mihribancımmm
hoşgeldin zeynocumherkese iyi aksamlar
Bugün evimize döndük artık sık sık görüsürüz hepinizi özledim
sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin gülzeynocum...bende döndüm ama burada kimse yok herkes tatilde daha:gitme:artık dönselerde eski muhabbetler olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?