- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.901
minik kaçtı ben burdayım...
yok canım uyuyorum da evde kimse yok eşimde begümde düğüne gittiler otobüsle gidildiği için ben gitmedim ayaklarım şişiyor yorulunca diye.begümde gitmicekti ama kayınvalidemle kayınpederim düğün için çıkıp geldiler haberimiz yoktu onlarda begüme hadi kızım gidelim dediler oda hemen beni sattı gitti:sinifsinifyüzden onları bekliyorum ne zaman gelicekleri de belli değil...
benimde kociş daha gelemediklava: klava: kızlarda uyuyolarr ses olsun diye tv açık bende burda takılıyorummm
bende uzun zamandır evde yanlız kalmamıştım bir garip oldum...hayırdır eşin nerde bu saatte...
on buçukta dükkanı kapamış arkadaşı play station dükkanı açmış ona hayırlı olsun demeye gitti ama kendini oyuna kaptırdı sanırsammm gelsin tek tek hesabını sorucamklava: klava: birde rahatsız olduğumu bilmeseee
hayırdır iyileşmedin mi hala yoksa başka rahatsızlığın mı var:uhm:
minik yakaladım seni...sanada iyi geceler canım,sen nerdesin tadilde?ben kaçırdım nereye gittiğini.
hahahaaaaa ben hepinizi yakaladımm sonundaaaa
sizi gidiler yaz geldi hepiniz göçmen kuşlar gibi güneye uçtunuz kış gelsinnn siz düşersiniz elimeeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
minik kaçtı ben burdayım...
günaydın herkeze hayırlı pazarlar keyifler nasıl inş herşey yolundadır
ben telaşeleri atlattım,iki gündür sürekli ayakta,temizlik,yemek,servis derken çok yorulmuşum
kardeşiminde askerliğini nerde yapacağı belli olsaydı,ama memleketimizin her yanı bizim hayırlısıyla gidip gelsin,bütün mehmetciklerimize hayırlı tezkereler,rabbim yardımcıları olsun:Saruboceq::Saruboceq:
hanımlar yarın küçük kızımı dr kontrole götürecez.hatırlıyorsanız göz ameliyatı geçirmişti
doktorumuz maraşta sabah oraya gidecez sonrada görümcemin yanına gidecez maraşın ilçesinde yaşıyo buz gibi bir yerde 2 gün orda kalıcaz biraz serinleyip gelicezkaydirigubbakcemile3
doktorumuz inşallah iyi şeyler söyler kızımın gözü için hanımlar.şimdilik iyi sayılır arada hafif kayma oluyo gözünde ama eskisinden çok daha iyi çok şükür:Saruboceq:
sizlerde dua edin canlarım şimdiden teşekkür ediyorum hepinizea.s.a.s.a.s.
çok geçmiş olsun tatlımm ohhh birazda serimlemiş olursunuz ne güzel çok tdaha iyi olucak meleğimiz annesi bütün dualarımız siziznle güzel haber lerinizi bekliyorum hoşçakal tatlım tekrar geçmiş olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhanımlar yarın küçük kızımı dr kontrole götürecez.hatırlıyorsanız göz ameliyatı geçirmişti
doktorumuz maraşta sabah oraya gidecez sonrada görümcemin yanına gidecez maraşın ilçesinde yaşıyo buz gibi bir yerde 2 gün orda kalıcaz biraz serinleyip gelicezkaydirigubbakcemile3
doktorumuz inşallah iyi şeyler söyler kızımın gözü için hanımlar.şimdilik iyi sayılır arada hafif kayma oluyo gözünde ama eskisinden çok daha iyi çok şükür:Saruboceq:
amin canım:Saruboceq:
kardeşine şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum canım
hanımlar yarın küçük kızımı dr kontrole götürecez.hatırlıyorsanız göz ameliyatı geçirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?