Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yok canım uyuyorum da evde kimse yok eşimde begümde düğüne gittiler otobüsle gidildiği için ben gitmedim ayaklarım şişiyor yorulunca diye.begümde gitmicekti ama kayınvalidemle kayınpederim düğün için çıkıp geldiler haberimiz yoktu onlarda begüme hadi kızım gidelim dediler oda hemen beni sattı gitti:sinifsinif yüzden onları bekliyorum ne zaman gelicekleri de belli değil...

benimde kociş daha gelemediklava:klava: kızlarda uyuyolarr ses olsun diye tv açık bende burda takılıyorummm

bende uzun zamandır evde yanlız kalmamıştım bir garip oldum...hayırdır eşin nerde bu saatte...

on buçukta dükkanı kapamış arkadaşı play station dükkanı açmış ona hayırlı olsun demeye gitti ama kendini oyuna kaptırdı sanırsammm gelsin tek tek hesabını sorucamklava:klava: birde rahatsız olduğumu bilmeseee

hayırdır iyileşmedin mi hala yoksa başka rahatsızlığın mı var:uhm:

hayırdır iyileşmedin mi hala yoksa başka rahatsızlığın mı var:uhm:

tamamaen iyileşemedim bide yatmak ruhuma aykırı erkenden ayaklandımmm
şimdi zahmetini çekiyorum
ortalığı toparlıyorum hemen halsiz kalıveiriyorumm
önümüzdeki hafta gidip kan sayımı yaptırıcam birazda kansızlık var sanırım resmen dizlerim otururken bile titremeye başladııı

minik yakaladım seni...sanada iyi geceler canım,sen nerdesin tadilde?ben kaçırdım nereye gittiğini.

pardon canım pcmı bır arkadasa verdım o bakınıyordu
fethıyedeyım canım efsunun memleketınde:)))

hahahaaaaa ben hepinizi yakaladımm sonundaaaa
sizi gidiler yaz geldi hepiniz göçmen kuşlar gibi güneye uçtunuz kış gelsinnn siz düşersiniz elimeeee
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

napalım seker yaaaa senede bırde kacalım demı ama
dokuluruz kısa yıne nasılsa ıdare etcen artıkın accık benı
ama bak ıhmal etmıyom sızı hem surtuyom hem sızlere gelıyom gordunmuuuuuuu

minik kaçtı ben burdayım...

sen artık uyumazsında yafrus yaaaa
bebek buyudukce
allah yardımcın olsun canım benımmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın herkeze hayırlı pazarlar keyifler nasıl inş herşey yolundadır
ben telaşeleri atlattım,iki gündür sürekli ayakta,temizlik,yemek,servis derken çok yorulmuşum
kardeşiminde askerliğini nerde yapacağı belli olsaydı,ama memleketimizin her yanı bizim hayırlısıyla gidip gelsin,bütün mehmetciklerimize hayırlı tezkereler,rabbim yardımcıları olsun:Saruboceq::Saruboceq:

miniğim keyifler yerinde maşallah bizim yerimizede tadını çıkarın havuzun,denizin.öptüm cnm meleklerimide senideopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
ruyacım sanada iyi tatiller cnm Şeniz
kamilem geçmiş olsun canım benim,iğnelerini aksatma sakın,rabbim dermansız dert vermesin,allaha emanet ol öptüm hayatımopuyorumnanaktan
mihribancım saçlarını güle güle canım,eminim çok yakışmıştıra.s
gülzeynom hoşgeldin canım nasılsın,beğendinmi bursamızı:1hug:
belinaycım sen nasılsın hayatım,bebiş ve kızın nasıl?öptüm cnm kendine iyi bak:1hug:
sevvalcik rahatsızmışsın biraz,hemen kalktın ayağa şimdi acısını çekiysun.dinlenmen lazım sonuçta ameliyat geçirdin.
meleğim nasılsın öptüm cnm senikaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar
keyifler nasıl umarım herkes iyidirzemuszemuszemuszemus
betülcüm sağol canım :1hug:şevvalcim dikkat et kendine canım ameliyatın şakası yokki ihmal etme sağlığınılmaz:
miniğim benim yerimede gez tadını çıkar tatilin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım:Saruboceq:
kardeşine şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum canım

hanımlar yarın küçük kızımı dr kontrole götürecez.hatırlıyorsanız göz ameliyatı geçirmişti
doktorumuz maraşta sabah oraya gidecez sonrada görümcemin yanına gidecez maraşın ilçesinde yaşıyo buz gibi bir yerde 2 gün orda kalıcaz biraz serinleyip gelicezkaydirigubbakcemile3
doktorumuz inşallah iyi şeyler söyler kızımın gözü için hanımlar.şimdilik iyi sayılır arada hafif kayma oluyo gözünde ama eskisinden çok daha iyi çok şükür:Saruboceq:
sizlerde dua edin canlarım şimdiden teşekkür ediyorum hepinizea.s.a.s.a.s.

çok geçmiş olsun canım inşallah doktor iyi şeyler söylicek :Saruboceq:

çok geçmiş olsun tatlımm ohhh birazda serimlemiş olursunuz ne güzel çok tdaha iyi olucak meleğimiz annesi bütün dualarımız siziznle güzel haber lerinizi bekliyorum hoşçakal tatlım tekrar geçmiş olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım:Saruboceq:
kardeşine şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum canım

sağol canım :1hug:

kötü şeyler düşünme canım,bak sende söylüyorsun eskisinden çok iyi diye.
inş doktorunuzda güzel şeyler söyleyip içinizi rahatlatacaktır.dualarım senin ve meleğinle cnm öptüm :Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…