Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kübrabetül kardeşin neden kısa dönem yapıcak canım bi rahatsızlık söz konusu değildir umarımmm

yok canım hastalıktan dolayı değil,4 senelik üniversite okuduğu için.
10 gün önce sınava girmişti,sınav sonucu belli oldu kısa dönem olduğu.

kübra betül nice sağlıklı, mutlu, neşeli senelereŞeniz

kübrabetülcüm doğum günün kutlu olsun canım.allah herşeyi gönlüne göre versin.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
a.s. a.s. a.s.

çok teşekkür ediyorum canlarım a.s.a.s.a.s. güzel dilekleriniz için çok sağolun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hadi hayırlı olsun
Bu arada dogum günün kutlu olsun
Nice saglıklı mutlu yıllaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım,hayırlısıyla yapıp gelsin askerliğini.rabbim hepsinin yardımcısı olsun.:Saruboceqnlar sayesinde biz yatağımızda rahat uyuyoruz
doğum günüm içinde çok teşekkürler canım benim a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlarrrrr hepinize güzel bir hafta diliyorum kübra betülcüğüm doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı nice senelere çok öpüyorum senia.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

betülcümmmmm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞIMMM

çok teşekkür ediyorum canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar tatil dönüsü ne ev işi ne camasır bitiyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Dün dip köse süpürüp sildim heryer tozlanmıs
camasır makinası calıştırdım as katla yerlestir bugün yine aynı
Biraz mola verdim sizlere bakayım dedim:teselli:

kesinlikle öyle canım.sanki ürüyorlar bir yerlerde.
insan tatile gittiğine bin pişman oluyor.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

iyi akşamlar kızlar...kayınvalidemler akşam gittiler,kaynımda istanbulda askerlik yapıyor evci çıkarttık bize geliyor hafta sonları.akşam hepsini uğurladım yorulmuşum bugün bütün gün yataktan kalkamadım,akşama kadar yattım...mirmirmirmir

belinaycım iyi akşamlarr canım iyiyim
sen nasılsın tatlımmm meleğin nasıll
ohh misafirlerinide yollamişsın dinlen artık biraz yorma kendini olurmu öptüm canım mucukk

ıyı geceler sekerlerrrrrrrr
kahvemı aldım sahılde accık takılayım dedım sızlere geldım ama kımsecıkler yok normal olarak bu saatte
betul canım benım hadı gozunuz aydın canım arkadasım kardesın ve sızın adınıza sevındım
nıce mutlu senelere canım tekrardan ıyıkı dogdun ıyıkı varsın canım benım
belınay canım dıkkat et kendıne yafrus yaaa sen bır adet yakısıklı tasıyon anammmmmmmmmmm
accık otur dınlen yaaa tosuncugumuzu yorma bebekımmm
sevvalcıgım bebegım sen nasıl oldun canım benım
gulzeyno sanada kolay gelsın canım benım yaaaa hazır baslamısken elın degmısken bızede gecsene geldıgımde ter temız oturayım kııııııııııı:)))))))))))
ay tatılde ıyıce tembel ve yuzsuz bır karu oldum allah sonumu hayretsın ınsaallahhhh:))))))))))))))
kamılem canım sen nasılsın sekercıgım meleklerımde ıyıdır ınsaallahhh
ecrın sanada selam sekercıgımmmmmmmmmmmm

günaydın melek anneleri nasılsınız?a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
akşam eşimle yemeğe gittik,çacukları kayınvalideme bıraktık,güzel bi akşam geçirdik:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…