- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.081
günaydın canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın canımmgünaydın hayırlı cumalar melek anneleri nasılsınız?
kamilem günaydın canım nasılsın?
günaydın canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın canımm
kızlar nasıl ben bugün benimkilerden önce kaptım pc yi :)))))))
bu arada minikden haberin varmı canımm
benimkilerde iyi canım çok şükürr kahvaltı yapıyorlarrbende iyiim canım kızlarda iyi uyandılar,yatak keyfi yapıyolar şimdi.senin kızlarda iiyidir inş.
minik geldi şimdi ama sevvalcik gözükmedi dün hiç.acaba rahatsız mı ki.
benimkilerde iyi canım çok şükürr kahvaltı yapıyorlarr
eşim kahvaltı yapmadan çıkmaz kızlar da erken kalkar genelde bir uykucu ben varım sanırım evde onları doyurunca tekrar yatıyorum son günlerdemirmirmirmirmirmirmirmir
meleklerini ve seni öptüm canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
minikcim hoşgelin canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannerlerdeydin bakalımm :uhm:
aramayı bende düşündüm canımm biraz vakit geçsin 10 a doğru gelmezse arayalım canımmsagolasın bebekımmmmmm
hosbulduk canım benımmmmm
aman seker donus malummm kırlılerle bogusuyordum yetmedı kızlarda ateslendı gece bırde onun kusmugu ustune cok ıyı geldı sorma:roflol::roflol::roflol:
kahvaltılarını yaptırıp geleyım canım ben onlar cızgı fılm ızlerken bende sızlere kosayım
bu arada sevvalcıkden haber yokmu?merak ettım arasam ayıp olurmu acaba sabah sabah ne dersın?
sağol canım haber verdiğin içinn kaydirigubbakcemile5kamılem betulcugum sagolun sekercıklerımmmmm
sevvalcıgımı aradım dun bıraz rahatsızlanmıs mısafırlerıde varmıs fırsat bulamamıs az sonra damlarım kızlar uyurken dedı:))))
bende kahvaltılarını yaptırayım da su camasırlarıda toplayım gelırım yıne yafruslarrr
sımdılık muckkkkk byeeeeeeeeee
opuyorum sızlerı sekercıklerımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?