Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın canımm
kızlar nasıl ben bugün benimkilerden önce kaptım pc yi :)))))))
bu arada minikden haberin varmı canımm

bende iyiim canım kızlarda iyi uyandılar,yatak keyfi yapıyolar şimdi.senin kızlarda iiyidir inş.
minik geldi şimdi ama sevvalcik gözükmedi dün hiç.acaba rahatsız mı ki.

bende iyiim canım kızlarda iyi uyandılar,yatak keyfi yapıyolar şimdi.senin kızlarda iiyidir inş.
minik geldi şimdi ama sevvalcik gözükmedi dün hiç.acaba rahatsız mı ki.
benimkilerde iyi canım çok şükürr kahvaltı yapıyorlarr
eşim kahvaltı yapmadan çıkmaz kızlar da erken kalkar genelde bir uykucu ben varım sanırım evde onları doyurunca tekrar yatıyorum son günlerdemirmirmirmirmirmirmirmir
meleklerini ve seni öptüm canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
minikcim hoşgelin canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannerlerdeydin bakalımm :uhm:

gunaydınlar canlarım benımmm
hepınıze hayırlı cumalar olsun ınsalllahh
merakta bıraktıgım ıcın cok cok ozur dılerım hepınızı sekercıklerımmmmmmmmmmmmmmm
persembe aksamı 8de geldık valızları bosalttım hemen bır yandan yıkamaya basladım kızları dus aldırdım yatırdım derken saat 12yı gectı yolculukta yormus sızıp yatmıssım.sabahtan kalktık evde bısey yok hemen markete gıttık ramazan kıslık alısverıs derken alısverısımı yaptım toptan geldım camasıra devam bır yandan bır yandan onları yerlestır derken aklım sızdeydı 2 dkcık bakayım dedım nette sorun vardı hata verıyordu acılmadı esımle kızlar uyuyordu bende accık kafa dınleyım dedım sızmıs kalmısım.gece 3.5da elıfın anne kendımı ıyı hıssetmıyorum dıyısıyle uyandım baktım cok atesı var ates dusurucu verdım anında evın heryerıne cıkardı sınır tepeme cıktı o saatte kalk yatak odası ve banyo korıdordakı halı ve yerlerı sıldım((
gece gece kusmuk temızlemekte cok ıyı geldı yanı tatıl donusu((
nazında hafıfden atesı var sanırım 12 gun denız havuz su cıplak ayak derken usuttuler ama tatılı burnumuzdan getırmeyelım dıye tuttular kendılerını eve gelınce cıkardılar acısını:))))
sımdı daha ıyı hıssedıyorlarmıs kendılerını ama bakayım bugunde devam ederse dr gotureyım dıyorum.
betul canım benım kardescıgını gondermıssınız allah kavustursun bıtanem hayırlı teskereler dılıyorum canım benımmm.gecmıs olsun sanada canım benım
s1907canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bebekım en kısa surede ıyılesmen dılegıyle canım
mıhrıban bebekım hadı gozun aydın seker.kontrollerı ıhmal etmeyın arkadasım
kamılem canım benım sende ıyısındır ınsaallahh
tekrardan merakta bıraktıgım ıcın sızlerı cok cok ozurler dılıyorum yafruslarrrrrrr
ugrarım yıne kahvaltılarını yaptırayımda kanepede uzanarak tv keyfı yapacaklarmıs benımkıler:))
kuruyan camasırlarımı toparlayımda accık ev kendıne gelsın:)))
her yer camasır kokulu kokulu:))ığ gerecem eve boyle gıderse :)))duvardan duvara serecem:))))

sagolasın bebekımmmmmm
hosbulduk canım benımmmmm
aman seker donus malummm kırlılerle bogusuyordum yetmedı kızlarda ateslendı gece bırde onun kusmugu ustune cok ıyı geldı sorma:roflol::roflol::roflol:
kahvaltılarını yaptırıp geleyım canım ben onlar cızgı fılm ızlerken bende sızlere kosayım
bu arada sevvalcıkden haber yokmu?merak ettım arasam ayıp olurmu acaba sabah sabah ne dersın?

minikcimm çok geçmiş olsun canımm
inş düzelirler bugün hava değişide etkilemiş olabilir canımm
acil şifalarrr meleklerimize sanada kolay gelsin canımmm
melkerini ve seni çok öptüm canımmm

aramayı bende düşündüm canımm biraz vakit geçsin 10 a doğru gelmezse arayalım canımm

miniğim hoşgeldin canım,meleklerine geçmiş olsun ,inş ilerlemez çabuk atlatırlar,geçmezse sakın ihmal etme canım.
tatil dönüşü çok yorucu oluyo kolay gelsin arkadaşım.öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
bu arada sağol canım.kardeşimi gönderdik,dün haberde aldık iyiymiş yerleşmiş yerine.çok iyi karşıladılar bizi diyo.

kamılem betulcugum sagolun sekercıklerımmmmm
sevvalcıgımı aradım dun bıraz rahatsızlanmıs mısafırlerıde varmıs fırsat bulamamıs az sonra damlarım kızlar uyurken dedı:))))
bende kahvaltılarını yaptırayım da su camasırlarıda toplayım gelırım yıne yafruslarrr
sımdılık muckkkkk byeeeeeeeeee
opuyorum sızlerı sekercıklerımmmmmmmmmm

Günler vardır Mevlamız indinde kiymeti hiç bir şeylere değişilmez.Rabbimiz biz kullarına sayısız fırsatlar sunmuştur ki,belki bu vesile ile kurtuluşa erenlerden olurlar belki diye.
Cuma vaktınde öyle bir an varki yakalayan değerlendirenler Mevlamızın rahmetine mahsar olurlar.
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Mevlam dualarınızı kabul,korkularınızdan emin kılsın sizleri inşaALLAH.

arkadaşlarr aslında azcık canım sıkkın benimde
ilaçlarım bitmesine rağmen rahatsızlığımda bir düzelme olmadı malesef drumda tatilde pazertesi dönecekmiş yanlış tedavi mi uyğulandı diye endişelenmeye başladım, bu durum oldukça canımı sıkmaya başladı ev işlerimde aksıyor hemen yorgun düşüyorumm

sağol canım haber verdiğin içinn kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeslere kocamannnnnnnnnn günaydınnnnn
sizleri merakta bıraktığım için özür dilerimm amma velakin ben böyle hasta vede yaşlı bi insanım artıkkk
misafirim hiç bitmiyo ama insan sevdiği yere gider diyip kendimi teselli ediyorumm
ee bide yorulunca hemen dikişlerim biz varızz zeyniye hanım diyip hatırlatıveriyolarr bende onların esiriyim ne derlerse yapıyorummm :)))))))))
neyse boşverelim beni bugün topik ne güzel cıvıl cıvıl olmuşşş
en başta miniğim sen geldin yaaa kavuştuk yaa bu bize yeter
kübrabetül arkadaşım allah kavuştursunnn
kamilecimm kontrole gitmeyi ihmal etme sakınnnn
melekcim senine cuman mübarek olsunnnnn
mihrişimm kızının iyi olmasına çok sevindimmmm
herkese tekrardaaannnn kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…