- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.121
sagolasın yafrusssssss
eeee nere gıdecez kıs donup dolasacagımız yer bura anammmm
sagol canım benım amın ınsaallah rabbım hepımızın evlatlarını bızlere bagıslasın ınsaallah
evet canım cok sukur bıttı ıslerım bugun ıtıbarıyle accık dınlenem sızlerle hasret gıderem dedım
sende ıyısındır ınsaallah
kuzucukların nasıllar yafrusummmmmmmmmmmmmmm
miniğim yavruların çok güzel çıkmışlar allah nazardan saklasınnn
ben şimdilik kaçar şekerrr
görüşmek üzereeee
canım sagolasın ne olsun bende mutfakla ugrasıyorum 2 gündür
Dün bütün tencere tavayı cıkarıp ovdum
Bugünde bütün bardak kasık tabak ne varsa makinada yıkayıp dolaplarıda silip yerlestirecegim mutfak işi biterse gerisi kolay:lepi:
yavrularda iyiler teyzesi dısarda oynayıp kirlenip geliyolar cok sükür :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Sanada kolay gelsin sekerim yavruları öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
Kızlar hepinize hayırlı cumalr
Fırsat buldukca gelecemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
minikcim resimler harika.oh meleklerimiz ne güzel eğlenmişler.
maşallah onlara.
gunaydınlar canlarım benımmm
hepınıze hayırlı cumalar olsun ınsalllahh
merakta bıraktıgım ıcın cok cok ozur dılerım hepınızı sekercıklerımmmmmmmmmmmmmmm
persembe aksamı 8de geldık valızları bosalttım hemen bır yandan yıkamaya basladım kızları dus aldırdım yatırdım derken saat 12yı gectı yolculukta yormus sızıp yatmıssım.sabahtan kalktık evde bısey yok hemen markete gıttık ramazan kıslık alısverıs derken alısverısımı yaptım toptan geldım camasıra devam bır yandan bır yandan onları yerlestır derken aklım sızdeydı 2 dkcık bakayım dedım nette sorun vardı hata verıyordu acılmadı esımle kızlar uyuyordu bende accık kafa dınleyım dedım sızmıs kalmısım.gece 3.5da elıfın anne kendımı ıyı hıssetmıyorum dıyısıyle uyandım baktım cok atesı var ates dusurucu verdım anında evın heryerıne cıkardı sınır tepeme cıktı o saatte kalk yatak odası ve banyo korıdordakı halı ve yerlerı sıldım((
gece gece kusmuk temızlemekte cok ıyı geldı yanı tatıl donusu((
nazında hafıfden atesı var sanırım 12 gun denız havuz su cıplak ayak derken usuttuler ama tatılı burnumuzdan getırmeyelım dıye tuttular kendılerını eve gelınce cıkardılar acısını:))))
sımdı daha ıyı hıssedıyorlarmıs kendılerını ama bakayım bugunde devam ederse dr gotureyım dıyorum.
betul canım benım kardescıgını gondermıssınız allah kavustursun bıtanem hayırlı teskereler dılıyorum canım benımmm.gecmıs olsun sanada canım benım
s1907canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bebekım en kısa surede ıyılesmen dılegıyle canım
mıhrıban bebekım hadı gozun aydın seker.kontrollerı ıhmal etmeyın arkadasım
kamılem canım benım sende ıyısındır ınsaallahh
tekrardan merakta bıraktıgım ıcın sızlerı cok cok ozurler dılıyorum yafruslarrrrrrr
ugrarım yıne kahvaltılarını yaptırayımda kanepede uzanarak tv keyfı yapacaklarmıs benımkıler:))
kuruyan camasırlarımı toparlayımda accık ev kendıne gelsın:)))
her yer camasır kokulu kokulu:))ığ gerecem eve boyle gıderse :)))duvardan duvara serecem:))))
slm kızlar konuyu yeni gördüm. ben de yeni üyelerdenim. benimde 2 tane kızım var .Allaha emanet.
kaydirigubbakcemile5
amin canım:Saruboceq:Günler vardır Mevlamız indinde kiymeti hiç bir şeylere değişilmez.Rabbimiz biz kullarına sayısız fırsatlar sunmuştur ki,belki bu vesile ile kurtuluşa erenlerden olurlar belki diye.
Cuma vaktınde öyle bir an varki yakalayan değerlendirenler Mevlamızın rahmetine mahsar olurlar.
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Mevlam dualarınızı kabul,korkularınızdan emin kılsın sizleri inşaALLAH.
canım doktura tekrar görünarkadaşlarr aslında azcık canım sıkkın benimde
ilaçlarım bitmesine rağmen rahatsızlığımda bir düzelme olmadı malesef drumda tatilde pazertesi dönecekmiş yanlış tedavi mi uyğulandı diye endişelenmeye başladım, bu durum oldukça canımı sıkmaya başladı ev işlerimde aksıyor hemen yorgun düşüyorumm
herkeslere kocamannnnnnnnnn günaydınnnnn
sizleri merakta bıraktığım için özür dilerimm amma velakin ben böyle hasta vede yaşlı bi insanım artıkkk
misafirim hiç bitmiyo ama insan sevdiği yere gider diyip kendimi teselli ediyorumm
ee bide yorulunca hemen dikişlerim biz varızz zeyniye hanım diyip hatırlatıveriyolarr bende onların esiriyim ne derlerse yapıyorummm :)))))))))
neyse boşverelim beni bugün topik ne güzel cıvıl cıvıl olmuşşş
en başta miniğim sen geldin yaaa kavuştuk yaa bu bize yeter
kübrabetül arkadaşım allah kavuştursunnn
kamilecimm kontrole gitmeyi ihmal etme sakınnnn
melekcim senine cuman mübarek olsunnnnn
mihrişimm kızının iyi olmasına çok sevindimmmm
herkese tekrardaaannnn kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm herkeseee
bizde yarın kısa bir yolculuk varrr
urfaya dönüyoruzzz
babamızı çok özledikkk iremimleeeeeeeeee
çok heycanlıızzzzz :asigim:
afiyetle ye canımm aman kendine çok yorma olurmu kalan kalsınn sakın kendini yorma olur muuiyi akşamlar kızlar...bugün arkadaşım vardı çok güzel turşu yapıyor diye biber turşusu yaptırdım arkadaşımazemuszemusyarın da halılarımı yıkatmaya vericem hem ramazan temizliğimi yapıyım hemde iyice ağırlaşmaya başladım, canım hiçbirşey yapmak istemiyor artık iyice kötü olmadan temizliğimide bitireyim diyorum.
miniğim hoşgelmişsin canım prenseslerin çok güzel çıkmışlarkaydirigubbakcemile2
iyi yolculuklarrr canımmm hadi gözünaydın hayırla gitgel canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanooo minik kuşum gelmiş hoşgelmiş sen geldin ben gidiyorum yarın akşam yolcuyum kısmetse kızların çok güzel çıkmış Allah bağışlasın iyice dinlenmişsin belli, bizde deniz sezonunu kapatıp memlekete aileleri görmeye gidiyoruz opuyorumnanaktan
hayırlı yolculuklar canımooo minik kuşum gelmiş hoşgelmiş sen geldin ben gidiyorum yarın akşam yolcuyum kısmetse kızların çok güzel çıkmış Allah bağışlasın iyice dinlenmişsin belli, bizde deniz sezonunu kapatıp memlekete aileleri görmeye gidiyoruz opuyorumnanaktan
kendini fazla yorma anne adayımızyerimsenibeniyi akşamlar kızlar...bugün arkadaşım vardı çok güzel turşu yapıyor diye biber turşusu yaptırdım arkadaşımazemuszemusyarın da halılarımı yıkatmaya vericem hem ramazan temizliğimi yapıyım hemde iyice ağırlaşmaya başladım, canım hiçbirşey yapmak istemiyor artık iyice kötü olmadan temizliğimide bitireyim diyorum.
miniğim hoşgelmişsin canım prenseslerin çok güzel çıkmışlarkaydirigubbakcemile2
iyi akşamlarr şekerlerrr
eve geleli biraz oldu
minik bahçeciğimi suladım bir kaç domatesim kızarmış onları aldım
merdivenleri balkonu yıka derken eve biraz önce girebildimm
sizler nasılsınızzz
minikcimm maşallah meleklerimizee allah nazarlardan korusun inş
ewet karpuzlu resmiydi maşallah çok tatlı çıkmış elifimizinde tüm hanımfendiliği üzerinde maşallah tüm pozları özel vermiş canım benimmm benim için öp annesi onları resimlerini aldım haberin olsunn
bizde de bulunsun dedimm bu güzelliklerrr
mihribancım neden sen geldin diye girilmesin canımm sen biraz geç kalıyorsun ondan değilse seni çok seviyoruz bizzz mucukkkk
papatyacım hayırlı yolculuklarrr canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?