Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınnn canımmm geçmiş olsun tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şimdilik hasta kısmını kabul ediyoruz ama yaşlı kısmını hayıryasakkelime
daha yaşımız ne kii tam kıvamındayız gençliğin unutmayerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ne biliyim şekerim yaşlı insanlar gibi her şeye dikkat edip hastalık hastası oldummm
bende artık kendimi 29 değil 69 muyum acaba diyorumm ama nüfus kağıdımab akıyom 29 yazıyooo :kedi::kedi::kedi::kedi:

şekerlerr benim çıkmam gerek pazara eşim gidecekti arziye gitmesi gerekmiş iş bana düştü yine
görüşmek üzere öpüldünüzzzzz mucukkkk

sevvalcıgım bebekımmmm hg yafrusummmmmmmmmmm
kamılem canım benım dıkkat et kendıne ıhmal etme canım gecmıs olsun
camasırları toparladım yemegımı yaptım sımdı bır evı temızleyım accık dıyorum gene kacar gelırım arada kızlarda odada dvd keyfı yapıyorlar:)))
hastalık bazen ıyı oluyor yaaaa derman olmayınca kuduramıyolarda yatıp duruyorlar:))))
ay ne fena bır anneyım bennnn demıı:)))
hadı kolay gelsın sızlere de gelırım yıne muckkkkkkkk hepınızı sımdılık byeeeee

ama belli bi süre sonra kudurmayan çocuktan benim canım sıkılmaya başlıyooo
rahat batıyo herhalde bana
yinede sağlıklı olsunlarda kudursunlarrr
annesi öp benim için o kuzuları olurmu?????
hadi sana kolay gelsinnnn

sağolun arkadaşlarrr
dikkat ediyorum ilaçlarımda saati saatine aldım ama hayırlısı bakalalım
pazarıma gittim geldim bu arada babannemede uğrayıp ziyaret ettim görmemiştim bir süredir iyi oldu
kardeşim aradı evde durduğun yeter gezmeye gidelim dedi çok sevdiğimiz ortak arkadaşımız vardı
onu aramış oraya gideceğiz dinleneyim azcık aldıklarımı yerleştiririm birazdan
sana hak veriyorum sewalcim bende sevmem sessiz oturan çocuğu çocuk dediğin azcık fırlama olacak değil mi:))))))))))))))))))))))))

:)))
aman saka takılıyorum kısss allah korusun canım tabıkı saglıklı olmaları kosturmaları yeter bızlere
bazen oglen cok uyuduklarında canım sıkılıyor gun boyu kostursamda uyansalarda evde dolansalar dıyorum
alısmısız sanırım mazoşistlige:))))

hoş geldin minikcim.döndün tatilden artık dimi.
oh iyice bir dinlendin dimi canım.

evet canım benım dondum
dınlenmemmı sekercıgım yaaa hemde nasıl?
hazır yemek onune gelıyor gez dolas denız gunes ohhh keyıfler ıyıydı cok sukur
uzun suredır boyle bır tatıle ıhtıyacım vardı ıyı geldı
allah razı olsun esımdende 12 gun doya doya gezdırdı dolastırdım
fethıyeyı fet ettık geldık:roflol::roflol::roflol:
ankaradanda bır anne kız arkadas edındık onlarla takıldık 1 haftasındada cok guzeldı telefonlarımızıda aldık burdada gorusecegız ınsallah
resım ekleyım bır ıkı az sonra musaıt oldugumda ınsaallah meleklerım nasıl eglendıler gorun teyzoslarııııı

hadı ıyı gezmeler yafrusummmmmm sızlere
opuyorum canım benım sızlerı muckkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

minğimm işlerini hallettinmi şekerimmm
bittimi çamaşırla savaşınnn
kadının görevi ye-iç-yıka-yerleştir diyee programlanmış sadece dimi şekerimmm

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-selam kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz ooo minik kuşum hoşgeldin tatil bitmişş nasıl geçti ben tahayla uğraşıyom yaa bu çocuk çişini hiç söylemiyooo napcam ben yahuuuu-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sağol canım senin arkadaşları gördüm facede fotosuna yorum yapmıştınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende baktım bu sayede maşallah allah sahibine bağışlasınn
nazın bir fosu vardı bayıldım maşallah ne güzel çıkmıştı öylee çok tatlıydı canım benimmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben tekrar çıkarr şekerlerrr
yiyecek bir şeylerr hazırlayayım kızlara atıştırıp çıkarız artık evden akşama anca girerim artık görüşmek üzere öpüldünüzzzzz mucukkkkkkkkk
minikcim resim eklersen ben gelmeden silme ok

ok canım hadı gorusmek uzere kolay gelsın sana sekercıgım
bende opuyorum yafrusummmmmmm
ekledıgımı neden sılem kıssssss
merak etme canım sılmem bakarsın sende aksam
zaten ıkı saatte bır yukluyor salak sey:)))
sınır geldı ama azmettım :)))) halledecem:))
hadı muckkk kolay gelsın yafrusum ıyı gezmelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ooooo topiğin kacakları gelmiş hosgeldiniz sevval hanım ve minikcimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaptan kızımmmmmmmmmmmm:))))

aksam yemek sonrası keyfı:)))

nazommmmmmmmmmm guneslenırkennnnn:)))

Masallah Allah nazardan saklasın meleklerimizi canım
Öpüyorum kocaman gecmiş olsun hava degisimi etkiledi tabii cocukları inşallah böylelikle atlatırlar canım
Sanada kolay gelsin tatil dönüsü insan zor topluyo kendini ve işlerikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

minğimm işlerini hallettinmi şekerimmm
bittimi çamaşırla savaşınnn
kadının görevi ye-iç-yıka-yerleştir diyee programlanmış sadece dimi şekerimmm

hallettım bebekım sagolasınn
aynen valla seker yaaaa napacaksın ıste kader dıyıp cekıyoruz
senede 1 2 haftada olsa guzel oluyor kısssss ıs guc yapmadan yasamak
ahhh ahhhhhhh bır tutturamadım su pıyangoyu anam cıksın kurtaracam hepınızı bu hayattannnn
:)))))))))

sagolasın canım benım geldım geldım yafrussssss
cok guzeldı canım valla ıyı geldı banada kızlarada verımlıydı:))
ogrenecek valla sekercıgım baska yolu yok:))
sabret accık benımde naz orda bocaladı yıne denız havuz sureklı suyla oynamaktan 2 3 gece kacırdı gunduz de aynı sekılde sonra toparladı cocuk.malum benı cıs yuzunden karakolluk bıle oldum sıte yonetımıyle yaa:))))))
halıne sukret yafrusum yaaaaaaaaaaaa

hangısını karpuz yerkenkınımı canım
orda tanıstık ankarada oturuyorlarmıs onlarda bırlıkte takıldık gezdık benım pcden eklemıstı fotoları nazıda koymus bende bayıldım valla cok sırın cıkmıs demı:))
burayada ekleyım dur bakam su manyak sureklı hata vermezse
sagolasın canım benım cok tesekkurler edıyorum yafrusummmmmm
muckkkkkkk

sagolasın yafrusssssss
eeee nere gıdecez kıs donup dolasacagımız yer bura anammmm
sagol canım benım amın ınsaallah rabbım hepımızın evlatlarını bızlere bagıslasın ınsaallah
evet canım cok sukur bıttı ıslerım bugun ıtıbarıyle accık dınlenem sızlerle hasret gıderem dedım
sende ıyısındır ınsaallah
kuzucukların nasıllar yafrusummmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…