- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.101
herkeslere kocamannnnnnnnnn günaydınnnnn
sizleri merakta bıraktığım için özür dilerimm amma velakin ben böyle hasta vede yaşlı bi insanım artıkkk
misafirim hiç bitmiyo ama insan sevdiği yere gider diyip kendimi teselli ediyorumm
ee bide yorulunca hemen dikişlerim biz varızz zeyniye hanım diyip hatırlatıveriyolarr bende onların esiriyim ne derlerse yapıyorummm :)))))))))
neyse boşverelim beni bugün topik ne güzel cıvıl cıvıl olmuşşş
en başta miniğim sen geldin yaaa kavuştuk yaa bu bize yeter
kübrabetül arkadaşım allah kavuştursunnn
kamilecimm kontrole gitmeyi ihmal etme sakınnnn
melekcim senine cuman mübarek olsunnnnn
mihrişimm kızının iyi olmasına çok sevindimmmm
herkese tekrardaaannnn kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnn canımmm geçmiş olsun tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şimdilik hasta kısmını kabul ediyoruz ama yaşlı kısmını hayıryasakkelime
daha yaşımız ne kii tam kıvamındayız gençliğin unutmayerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
sevvalcıgım bebekımmmm hg yafrusummmmmmmmmmm
kamılem canım benım dıkkat et kendıne ıhmal etme canım gecmıs olsun
camasırları toparladım yemegımı yaptım sımdı bır evı temızleyım accık dıyorum gene kacar gelırım arada kızlarda odada dvd keyfı yapıyorlar:)))
hastalık bazen ıyı oluyor yaaaa derman olmayınca kuduramıyolarda yatıp duruyorlar:))))
ay ne fena bır anneyım bennnn demıı:)))
hadı kolay gelsın sızlere de gelırım yıne muckkkkkkkk hepınızı sımdılık byeeeee
ama belli bi süre sonra kudurmayan çocuktan benim canım sıkılmaya başlıyooo
rahat batıyo herhalde bana
yinede sağlıklı olsunlarda kudursunlarrr
annesi öp benim için o kuzuları olurmu?????
hadi sana kolay gelsinnnn
hoş geldin minikcim.döndün tatilden artık dimi.
oh iyice bir dinlendin dimi canım.
sağolun arkadaşlarrr
dikkat ediyorum ilaçlarımda saati saatine aldım ama hayırlısı bakalalım
pazarıma gittim geldim bu arada babannemede uğrayıp ziyaret ettim görmemiştim bir süredir iyi oldu
kardeşim aradı evde durduğun yeter gezmeye gidelim dedi çok sevdiğimiz ortak arkadaşımız vardı
onu aramış oraya gideceğiz dinleneyim azcık aldıklarımı yerleştiririm birazdan
sana hak veriyorum sewalcim bende sevmem sessiz oturan çocuğu çocuk dediğin azcık fırlama olacak değil mi:))))))))))))))))))))))))
sağol canım senin arkadaşları gördüm facede fotosuna yorum yapmıştınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:)))
aman saka takılıyorum kısss allah korusun canım tabıkı saglıklı olmaları kosturmaları yeter bızlere
bazen oglen cok uyuduklarında canım sıkılıyor gun boyu kostursamda uyansalarda evde dolansalar dıyorum
alısmısız sanırım mazoşistlige:))))
evet canım benım dondum
dınlenmemmı sekercıgım yaaa hemde nasıl?
hazır yemek onune gelıyor gez dolas denız gunes ohhh keyıfler ıyıydı cok sukur
uzun suredır boyle bır tatıle ıhtıyacım vardı ıyı geldı
allah razı olsun esımdende 12 gun doya doya gezdırdı dolastırdım
fethıyeyı fet ettık geldık:roflol::roflol::roflol:
ankaradanda bır anne kız arkadas edındık onlarla takıldık 1 haftasındada cok guzeldı telefonlarımızıda aldık burdada gorusecegız ınsallah
resım ekleyım bır ıkı az sonra musaıt oldugumda ınsaallah meleklerım nasıl eglendıler gorun teyzoslarııııı
hadı ıyı gezmeler yafrusummmmmm sızlere
opuyorum canım benım sızlerı muckkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben tekrar çıkarr şekerlerrr
yiyecek bir şeylerr hazırlayayım kızlara atıştırıp çıkarız artık evden akşama anca girerim artık görüşmek üzere öpüldünüzzzzz mucukkkkkkkkk
minikcim resim eklersen ben gelmeden silme ok
gunaydınlar canlarım benımmm
hepınıze hayırlı cumalar olsun ınsalllahh
merakta bıraktıgım ıcın cok cok ozur dılerım hepınızı sekercıklerımmmmmmmmmmmmmmm
persembe aksamı 8de geldık valızları bosalttım hemen bır yandan yıkamaya basladım kızları dus aldırdım yatırdım derken saat 12yı gectı yolculukta yormus sızıp yatmıssım.sabahtan kalktık evde bısey yok hemen markete gıttık ramazan kıslık alısverıs derken alısverısımı yaptım toptan geldım camasıra devam bır yandan bır yandan onları yerlestır derken aklım sızdeydı 2 dkcık bakayım dedım nette sorun vardı hata verıyordu acılmadı esımle kızlar uyuyordu bende accık kafa dınleyım dedım sızmıs kalmısım.gece 3.5da elıfın anne kendımı ıyı hıssetmıyorum dıyısıyle uyandım baktım cok atesı var ates dusurucu verdım anında evın heryerıne cıkardı sınır tepeme cıktı o saatte kalk yatak odası ve banyo korıdordakı halı ve yerlerı sıldım((
gece gece kusmuk temızlemekte cok ıyı geldı yanı tatıl donusu((
nazında hafıfden atesı var sanırım 12 gun denız havuz su cıplak ayak derken usuttuler ama tatılı burnumuzdan getırmeyelım dıye tuttular kendılerını eve gelınce cıkardılar acısını:))))
sımdı daha ıyı hıssedıyorlarmıs kendılerını ama bakayım bugunde devam ederse dr gotureyım dıyorum.
betul canım benım kardescıgını gondermıssınız allah kavustursun bıtanem hayırlı teskereler dılıyorum canım benımmm.gecmıs olsun sanada canım benım
s1907canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bebekım en kısa surede ıyılesmen dılegıyle canım
mıhrıban bebekım hadı gozun aydın seker.kontrollerı ıhmal etmeyın arkadasım
kamılem canım benım sende ıyısındır ınsaallahh
tekrardan merakta bıraktıgım ıcın sızlerı cok cok ozurler dılıyorum yafruslarrrrrrr
ugrarım yıne kahvaltılarını yaptırayımda kanepede uzanarak tv keyfı yapacaklarmıs benımkıler:))
kuruyan camasırlarımı toparlayımda accık ev kendıne gelsın:)))
her yer camasır kokulu kokulu:))ığ gerecem eve boyle gıderse :)))duvardan duvara serecem:))))
herkeslere kocamannnnnnnnnn günaydınnnnn
sizleri merakta bıraktığım için özür dilerimm amma velakin ben böyle hasta vede yaşlı bi insanım artıkkk
misafirim hiç bitmiyo ama insan sevdiği yere gider diyip kendimi teselli ediyorumm
ee bide yorulunca hemen dikişlerim biz varızz zeyniye hanım diyip hatırlatıveriyolarr bende onların esiriyim ne derlerse yapıyorummm :)))))))))
neyse boşverelim beni bugün topik ne güzel cıvıl cıvıl olmuşşş
en başta miniğim sen geldin yaaa kavuştuk yaa bu bize yeter
kübrabetül arkadaşım allah kavuştursunnn
kamilecimm kontrole gitmeyi ihmal etme sakınnnn
melekcim senine cuman mübarek olsunnnnn
mihrişimm kızının iyi olmasına çok sevindimmmm
herkese tekrardaaannnn kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
minğimm işlerini hallettinmi şekerimmm
bittimi çamaşırla savaşınnn
kadının görevi ye-iç-yıka-yerleştir diyee programlanmış sadece dimi şekerimmm
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-selam kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz ooo minik kuşum hoşgeldin tatil bitmişş nasıl geçti ben tahayla uğraşıyom yaa bu çocuk çişini hiç söylemiyooo napcam ben yahuuuu-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sağol canım senin arkadaşları gördüm facede fotosuna yorum yapmıştınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende baktım bu sayede maşallah allah sahibine bağışlasınn
nazın bir fosu vardı bayıldım maşallah ne güzel çıkmıştı öyleeçok tatlıydı canım benimmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
Ooooo topiğin kacakları gelmiş hosgeldiniz sevval hanım ve minikcimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Masallah Allah nazardan saklasın meleklerimizi canım
Öpüyorum kocaman gecmiş olsun hava degisimi etkiledi tabii cocukları inşallah böylelikle atlatırlar canım
Sanada kolay gelsin tatil dönüsü insan zor topluyo kendini ve işlerikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?