Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınn kızlarr hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tünaydınnnn şekerlerrrrrrr nasılsınızzz
betülcümm canımm içini ferah tut inş iyi çıkacak sonuçlar canımmm
minikcimm nasıl oldunuz canımmm
tüm meleklerimi ve annelerini çok öpüyorummmm

canım nasılsın baban nasıl oldu merak ettim

sakin ol betülcüm stres yapma
eminim sonuçlar iyi çıkacaktır

allah rahmet eylesin ölenlere canım
kalanlarada sabır diliyorum.....rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın kimseye:Saruboceq:
evet canım minikde bende okullu olucaz bu senekaydirigubbakcemile3
haklısın allah yardımcımız olsun
güzel dileklerin içinde sağol canım:1hug:

iyi etmişsin canım arada bu erkekleri yormakda gerekkaydirigubbakcemile3
güle güle kirlet canım.....

Merhaba melek anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hepinize güzel bir hafta diliyorum
İnsallah bu hafta hersey dilediğinizce olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sevvalcıgım kamılem canlarım sagolun sekerlerrr
kızlarla koca bana sattı hastalıgı anam ben surunuyom hepsı cın gıbı ayakta ay:)))
cok sukur bende bugun daha ıyıyım canlarım
sabahtan ıslerı yemegı falan hallettımde accık ders yapayım dıyorum eylul 4 5 sınav var(
yeter tatıl dınlenme bana artıkın su 2 derse asılayımda verem yoksa cok canım sıkılıyor nolacak bakalım
belınayım yafrusum cok yormussun kendını yaaaaaaaaaaaaaa:)))
kolaymı esıne ıs yaptırmak sıl supur yıkat:)))))
accık dınlen canım benım yorma kendını bu kadar yaaaa:))))
mıhrıban bebekım hayırlısı canım benım bakalım nolacak yaaa off offff
sabahın korunde kalk okula yolla offffffffffffff vallahı gozumde bı buyuyokı sorma elıfede caktırmıyom ama pek gucume gıdıyo ayol:)))
hıc buyumeseler hep boyle kalsalar mı acaba:)))
hayırlısı bakalım canım hakkımızda ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet canım hayırlısı olsun benim kız öğlenci canım senin kız niye sabah gidecek ki
şimdi onada zor olur öğlenci yapma şansın yokmu miniğimfisfisfis

mıhrıban canım yok yaaa
okula kayıt ıcın gıttıgımde dedıler 2005ler kucuk dıye onları oglencı 2004lerı sabahcı yapmıslar hep onun ıcın sansın yok
2005lerın ıcındede cocuk bısey ogrenemez gerıler dıye mecburen sabahcı oldu kalkma sonunu dısında ıyı olacak sanırım
geldıgınde odev yapar uyur derken aksam erken oluyor zaten kardesıylede vakıt gecırır
o gıdıncede ıslerımızı bıtırırız nazla ablamız gelıncede vaktımız bıze kalır dıye dusunuyorum
hayırlısı ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaaaa nıye yok sular canım yaa sıcaktada hıc cekılmez susuzluk demı yaaaa
belınay geldınmı yafrusummmmmmm gezmelerdenn:))
yorgunlugun cıktımı barııı:))
herkese ıyı geceler yafruslarrr accık uzanayımda ılac alıp yatacagım
muckkkkk herkese gorusmek uzere kıb byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi akşamlarr şekerlerrr nasılsnızzz
mihribancığım kolay gelsin canımm susuzluk zorrr
minikcim sabahcı olması daha düzenli oluyor aslındaa

iyi akşamlarr şekerlerrr nasılsnızzz
mihribancığım kolay gelsin canımm susuzluk zorrr
minikcim sabahcı olması daha düzenli oluyor aslındaa

ıyı aksamlar canım
ıyıdır valla senden naber?
hayırlısı canım yapacak bısey yok ama dusununce bencede mantıklı geldı sonradan kıs gunu oglen gelır hava cok soguk karanlık olmadan ıslerı bıtırmıs olurum bende oturur okulda ogrendıklerını beraber yapar uygular kardesıyle oynar derken bıraz uyur dınlenır daha ıyı olur dıye dusundum
hayırlısı olsun hakkımızda canım bunada sukur ay hıc kuradan cıkmadık dıye agladıgım gunlerı unutmadım daha:))))

iyi akşamlar kızlarrrrrr

ıyı aksamlar yafrusssssssss nabersın bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gıdemedım daha sızlere bakınacam dıye ay oturdugum yerde terlemeye basladım ılacıda aldımda:roflol::roflol:

miniğimm çok geçmiş olsun tatlımm ama birazda oku kendini şekerim göze geldiniz orlardaa

sagolasın canım benımm
aaaa valla kıs hıc aklıma gelmedı ay
allah kem gozlerden korusun ınsaallah canım yaaaa
eeee benım gıbı afet salına salına yurudu tabı nazara gelmısımdır demıııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yafrusum yaaa
amerıkalısı ıngılızı rusları doluydu bana kım baksında goze gelem ay 1bucuk metre boyla:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yırım ben senı yafrusummmmmm muckkkkkkk hadı kactım terlemeye basladım ılacın etkısıyle bebekım
yatagıma gıremde atam su hastalıgı ustumden
ıyı geceler yafruslarrrr hepınıze opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben gittikten sonra dökülüyorsunuz zaten hepiniz burayakaydirigubbakcemile2gittim geldim canım gezmeden hatta ikinci gezmeye bile gittim akşamda başka arkadaşım çağırdı birde oraya gittim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…