- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.201
günaydınn kızlarr hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım nasılsın baban nasıl oldu merak ettimiyi geceler kızlar,umarım herkes iyidir.ben gündüzleri sürekli koşturmaca pek evde yokum anlıycanız,gece oluncada bu saatlerde bakıyorum bilg.ama siz yoksunuz(bütün melek annelerini ve tatlı bebişlerimizi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın melek anneleri nasılsınız?:1hug:
yeni hafta hepimize yeni bir umut olsun a.s.a.s.
kızlar bugün kübra'nın EEG si var.dua edinde :Saruboceq:bi aksilik çıkmasın.uyanık çekilecek yine.geçen sefer durmuştu inş bu seferde durur da işimiz hallolur.çok stres yapıyorum elimde değil.
allah rahmet eylesin ölenlere canımgunaydın canlarım benım herkese guzel bır hafta olsun ınsaallah
kamılem canım ellerıne kollarına saglık gule gule kırlet bebekım
mıhrıban valla ne desem yalan seker gorecegız bakalım ne olacak :)
talya canım sanada kolay gelsın seker keyıfler ıyı olsunda ınsaallah kosturmacaya alısılıyor canım yaa
canlarım bugun 17 agustos(
tam 10 yıl oldu depremı yasayalı.rabbım olenlerın yardımcısı olsun allahım affetsın herkesı mekanı cennet olsun ınsaallah
kalanlarada sabırlar versın ınsaallahhh
evet canım minikde bende okullu olucaz bu senekaydirigubbakcemile3tüm melek anneleri herkese günaydınn umarımm yeni haftanız güzellik iyilik ve sağlık getirirr
minikcim efsununma bendende selam söyleeeeee
kübrabetüll pozitif ol şekerim aaa bana kızıyodunuzz hepinizz aynı şeyi yapıyosunuz güzel düşününnn
mihrişimmm okullumu olcan sennn???allah yardımcın olsunn:))))))
selamlar kızlar...dün giremedim bütün gün eşime temizlik yaptırdımkaydirigubbakcemile3evde çekilecek ne varsa çektirip altını sildim,büyük halıları yıkamaya verdim küçük yollukları,paspaslarıda balkonda eşime yıkattımalkisalkisalkisbende çok yoruldum bugün mola verip öğleden sonra da arkadaşıma gidicem...sositososito
sevvalcıgım kamılem canlarım sagolun sekerlerrr
kızlarla koca bana sattı hastalıgı anam ben surunuyom hepsı cın gıbı ayakta ay:)))
cok sukur bende bugun daha ıyıyım canlarım
sabahtan ıslerı yemegı falan hallettımde accık ders yapayım dıyorum eylul 4 5 sınav var(
yeter tatıl dınlenme bana artıkın su 2 derse asılayımda verem yoksa cok canım sıkılıyor nolacak bakalım
belınayım yafrusum cok yormussun kendını yaaaaaaaaaaaaaa:)))
kolaymı esıne ıs yaptırmak sıl supur yıkat:)))))
accık dınlen canım benım yorma kendını bu kadar yaaaa:))))
mıhrıban bebekım hayırlısı canım benım bakalım nolacak yaaa off offff
sabahın korunde kalk okula yolla offffffffffffff vallahı gozumde bı buyuyokı sorma elıfede caktırmıyom ama pek gucume gıdıyo ayol:)))
hıc buyumeseler hep boyle kalsalar mı acaba:)))
hayırlısı bakalım canım hakkımızda ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
iyi akşamlarr şekerlerrr nasılsnızzz
mihribancığım kolay gelsin canımm susuzluk zorrr
minikcim sabahcı olması daha düzenli oluyor aslındaa
iyi akşamlar kızlarrrrrr
miniğimm çok geçmiş olsun tatlımm ama birazda oku kendini şekerim göze geldiniz orlardaa
mıhrıban canım yok yaaa
okula kayıt ıcın gıttıgımde dedıler 2005ler kucuk dıye onları oglencı 2004lerı sabahcı yapmıslar hep onun ıcın sansın yok
2005lerın ıcındede cocuk bısey ogrenemez gerıler dıye mecburen sabahcı oldu kalkma sonunu dısında ıyı olacak sanırım
geldıgınde odev yapar uyur derken aksam erken oluyor zaten kardesıylede vakıt gecırır
o gıdıncede ıslerımızı bıtırırız nazla ablamız gelıncede vaktımız bıze kalır dıye dusunuyorum
hayırlısı ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaaaa nıye yok sular canım yaa sıcaktada hıc cekılmez susuzluk demı yaaaa
belınay geldınmı yafrusummmmmmm gezmelerdenn:))
yorgunlugun cıktımı barııı:))
herkese ıyı geceler yafruslarrr accık uzanayımda ılac alıp yatacagım
muckkkkk herkese gorusmek uzere kıb byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?