Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam kızlar
benimde bi melek annesi olcam inşallah ama benimki henüz karnımda:)) oft de görünce slm vermeden geçemedim allah bağışlasın evlatlarınızı hoşçakalın.............

hoşgeldin aramıza canım...bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım...tabiii benimde:Saruboceq:

iyi yapmışsın canım uyu dinlen biraz
senin kızların uykuyu seviyolar en azından bu açıdan şanslısın
seni fazla yormazlaryerimseniben

ıyı aksamlar dılıyorum herkese canlarım
aksam 7 gıbı kızları bıraz dısarı cıkardım hava alsınlar dıye ama oynamadılar ıkı hava alıp geldık yatıp yatarak evcılık oynuyorlar abla kardes:)))
gorsenız nasıl sırınler hasta kafa kalkmıyor yastıkda bebeklerı almıslar onları konusturup guzel guzel konusuyorlar::))
bende sızlere bakayım dedım aksam erkenden ılac alıp yatacagım bıran once toplamam lazım kendımı yoksa gıdısat kotu vakıtde gecmıyor tadı olmayınca ınsanın
rabbım herkese saglık sıhhat versın ınsaallahhhhh
hastalara sıfa versın vallahı cok kotu yaaaaa
saglıgımızın ve yasadıgımızın her anının tadını cıkarmak lazım ama bız ınsanoglu nankoruz sadece kaybedınce anlıyoruz herseyın kıymetını
gelemezsem ıyı geceler sımdıden sızlere yafruslarrrr
gorusmek uzere ınsaallah yarın hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımıde benım ıcın opu verın annecıklerıııııııııııııııııııııı
muckkkkkkkkkkkkkkkk

hoşgeldin aramıza canım...bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım...tabiii benimde:Saruboceq:

hoşbulduk canım maaşallah sende baya büyütmüşsün meleğini sende inşallah sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun kuzuna:Saruboceq:

gunaydınlar yafruslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır pazar dılıyorum sızlere canlarım benımmmm
gece ılacı aldım erkenden yattım ve terledım bugun daha ıyıyım cok sukur
kahvaltı sonrası yıne terleyıp toparlayım kendımı
herkese guzel bır gun olsun ınsaallahhhh
meleklerımı vede sızlerı cok ama cok muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınnn kızlarrrrrrr hepinizi çokk öpüyorummŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

miniğim daha iyi olduğuna sevindim canım
bende seni ve kızlarını öpüyorum muckkkkka.s.a.s.a.s.

yafrular efsunumun herkese cok cok selamı var
arada ınternet cafeden gırmeye calısacakmıss
hatun okullara kadar sanırım yazlıkta:)))
bırde ben surtuk dıyınce kızıyo:))))
ne denır boylesıne sızce:)))
herkesı cok cok opuyor selam soyledı bende ıletem dedım.

aleykümsela canımm sende çok slm söleeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizimde selamımızı söyle canım
sanırım herkesten çok o dinlendi şanslı hatunkaydirigubbakcemile3
bu arada okullar ne zaman açılacak hanımlar bir bilginiz var mı:uhm:bayramdan sonra mı başlıcak acaba

iyi pazarlar şekercim
bayramdan sonra açılcak diye duydum geçen gün ben

amin canım inşallah allah herkese nasip etsin inşallah bebeğini kucaklamayı sağlıcakla
Canım aramıza hosgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım gecmiş olsun ailecek
Bizde seni ve meleklerini öpüyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…