- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.241
çatacak birini buldun yani ama haketmişşdayanamadım gittim yeni açılamn okulun müdürüne çattım
mürvetin naklini oraya aldırmak için gittim 3 sokak arkamızda bu okul diğer okulumuz uzak yalnız salamıyorum mecburen servis parası ödüyoruz bizde buraya naklettirelim dedikk
ama malesef o okula giden küçük kardeşi yoksa alamazlarmış kontenjan doluymuş flan filan....
bende müdürle tartıştım mecburen alcaksın evime diğeri uzak siz dibimizdesiniz dedim alcan almıycam derken sonuç olarak burda kardeşide olsa almam senin kızını dedi bende milli eğitim müdürüne anlatırsın derdini dedim kızıda kaydettircem üstüne bide bide bende kaydolcam dedim ama bu gidişle müdür sinirinden seneye şevvali bile o okula almaz sanırsamm:))))))
çatacak birini buldun yani ama haketmişş
mecbur yazacak canımmm kaydirigubbakcemile5
evet çatacak birini buldum bir anda öfkem sanki yatıştı içim rahatladı korkuyodum çatcak kimseyi bulamazsam nolcak diyee:roflol::roflol::roflol::roflol:
dayanamadım gittim yeni açılamn okulun müdürüne çattım
mürvetin naklini oraya aldırmak için gittim 3 sokak arkamızda bu okul diğer okulumuz uzak yalnız salamıyorum mecburen servis parası ödüyoruz bizde buraya naklettirelim dedikk
ama malesef o okula giden küçük kardeşi yoksa alamazlarmış kontenjan doluymuş flan filan....
bende müdürle tartıştım mecburen alcaksın evime diğeri uzak siz dibimizdesiniz dedim alcan almıycam derken sonuç olarak burda kardeşide olsa almam senin kızını dedi bende milli eğitim müdürüne anlatırsın derdini dedim kızıda kaydettircem üstüne bide bide bende kaydolcam dedim ama bu gidişle müdür sinirinden seneye şevvali bile o okula almaz sanırsamm:))))))
ıyı yapmıssın canım dıllerıne saglıkkkkkkk
ay valla bu okuldakılerle benımde kavgalarım yakındır sanırım
bu sene hadı neysede seneye kesın bende kavga edecem herkesle gıbı gorunuyor
topunun hakkından gelıp cocugu rezıl edecem okulda olacak o sanırım:roflol::roflol::roflol:
sıkma canını seker yaaa arastır sıkayet et yakın olan orasıysa alması lazım
rahatladınmı barı accık ıyı olmus gunun stresını atmıssındır hadı gozun aydın bebekımmmmm
çocuğu rezil etmeyelim diye ben gidiyorum zaten eğer eşimi göndersem okulun binasıda yıkılır çocuğu yurtdışında okutmak zorunda kalırızz milli eğitim hakkımızda yasa çıkartır diye adamı toplantıya bile gönderrmiyorumm:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bızdede aılenın rezıl edepsızı benım:kedi::kedi::kedi:
esım dıyo hayırlısı bakalım az vukaatla bıtırırsınız ınsaallah okulu dıye:roflol::roflol::roflol:
kızım ıcın cok kavga etmeyecegım ama kendımı tutamazsamda yapacak bısey yok kusura bakmasın kımse :roflol::roflol::roflol::roflol:
eşim biliyo ama dengesizliğini resmi bi yere gidince bana sen gir konuş ben girersem kavga çıkar yine diyooo
bence enişteme selam söyle elifin toplantılarına o gitsinnn :roflol::roflol::roflol:
kızlar bugün tüm gün elektriklerimiz kesikti giremedim kk yaklava: klava: lmaz: lmaz: lmaz:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Biraz önce geldi ama kimseler kalmamıs
SEVVALCİM canım dert etme insallah hayırlısı olur bu arada komsu arkadasın ne güzel cay demlemiş cagırmıs niye catıyosun kadıncagıza anlamadım:roflol::roflol::roflol:
Minikcim merhaba nasılsın?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay canım benım yaaa
kıyamam ben sanaaaaa
kım kesmıs elektırıgını soyle gelıp dovelım sen kızma yafrusum yaaa
hazır bak sevvalcıgımınde hırsını alması gereken yerler varken onlarıda aradan cıkarırız kııııııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende accık dınlendım geldım yıne bakınayım dedım kımsecıkler yok valla
hayırlısıyla su kıs gelsede herkesler donse artık yaaaaaaaa
Canım elektrikler geldi ama kimse yok cocuklar uyandı ve ocakta yemeğim varmerhaba canım ıyıdır sagolasın senden naber bebekımmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız bosuna harcamıs enerjisini bizim elektriği kesenler dururken git cay demleyip cagıran komsuya cat olacak iş mi???
Canım elektrikler geldi ama kimse yok cocuklar uyandı ve ocakta yemeğim var
Neyse yine görüsürüz herkese iyi aksamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?