Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bende aynı canımm
evde işler bana bakıyor ben onlara hiç gücüm yok onlarla ilğilenmeyekafamçokkarıştı

süpürgeyi açmam llazım ama şimdiden işleri bitirp akşama kadar sıkılmıyayım diye burlarda oyalanıyorum
iftardada sadece şevvalle ikimiz varız mürveti annanesine gönderdim biraz değişiklilk olsun onadaa
eşim zaten iftarda evde olmuyoo
yani diyceğim yemek sıkıntım yok fazla

Canım benim gecmiş olsun sevvalciğimize
Hemen moral bozuklugu yapma bakalım dr ne diyecek
İyi olacak diyelim öyle olsun
Dualarımız sizinle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kamilececim insallah ilacların iyi gelir canım
Allah iyilik versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MİNİK elif ne yaptı tuttu mu aksama kadar orucunu öpüyorum melegimiziopuyorumnanaktan
SEVVALCİK canım ne güzel hic işin yokmus benim yemegimde yok işlerimde öyle duruyor
Neyse birazdan kalkar hallederim aksama kadar vakit gecer böylece
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum
İyi ramazanlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamılem canım gecmısolsun bebegım ıyı dusun canım yaaa
guzel cıkar merak etme sen ıcını rahat tut canım
hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsaallahh
belınay canım saglık olsun once bır dogur sagsalımde tutarsın canım yaaa
borc yıgıdın kamcısıdır anam borcsuz yokkı :))
kısa gunlerde tutar odersın kısın canım once bır oglusunu dogurda.
herkese gunaydınlar canlarım
guzel bır gun ve hafta sonu sızlerın olsun ınsaallahhhhhhhhhhhh

canım dualarımız seninle....moralini bozma....iyi haberler verecek dr emin ol annesi
geçmiş olsun meleğimize
slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar. oruçlarımızı Allah kabul etsin inş.
Allah ramazan bayramına sağlıcakla ulaştırsın hepimizi. Amin.........
opuyorumnanaktan
amin canım:Saruboceq:

kamilecim rahatsızlığın ne ben tam anlayamadım:uhm:
geçmiş olsun canım
topiğimize nazar değdi galiba kızlar

merhaba hanımlar
bu aralar topiğimizde hasta çok o yüzden nasılsınız demicem herkese geçmiş olsun
benim dünden yemeğim vardı eşim az önce aradı iftara içli köfte yap diyeklava:ya hem güzel yapamıyorum hemde çok uğraştırıyo üstelik yemeğimde var
ne güzel bugün rahatım yemek derdim yok diyodum iş çıkardı adam banamafoldumben
neyse hepimize güzel bir haftasonu diliyorum
ben bugün oruç değilim malum sebepten birkaç gün izinliyimkaydirigubbakcemile3
allah hepinizin orucunu kabul etsin canlarım öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mıhrıban seker ohhhhhhh hadı bakalım ızınlısın ha:)))
ne guzel ne guzel bastan sondan yedın orucu desene yıne:))))
kolay gelsın canım sanada
muckkkkkkkkkkkkkkkk byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hepinize çok teşekürlerr
arkadaşlarımm bende ümitliyim inş herşey iyi çıkacak diye
çıkmazsada hakkımda hayırlı olan buymuş diye düşünüp tedavi ettireceğiz
moral çok önemli bu konularda o yüzden kendi kendime moral verebiliyorum çok şükür
yalnız anneme anlatırken olabildiğince yumuşak anlattım üzülmesini istemiyorum
daha ortada net bişey yokken bide onu üzmek istemedim desteğiniz için tekrar çok teşekkürlerr sizleri çok seviyorummm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bizim evde henüz ramazan başlamadı daha herşeyin üstüne dün reglimde başladı dr da şaşırdı gelmiş olmasına eşimde oruç tutmaz bir ben vardım tutan bir hafta sonra başlar ramazan artık bizde halime tutmak istiyor benimle tutarsın dedim onuda tutturmadım yalnız başına sahura kalkarım bazen yiyip yatıyorum
beraber kalkıp,iftar yapabilen ailelere hep özenmişimdirr bende ilerde kızlarımla yaparı artık

eee iftara neler yaptınız bakalımmm
herkes mutfakta telaşta galiba ne güzelll
kolay gelsin rabbim kabul etsin inşş

canım benım ne demek sekercıgım yaaaa tabıkı bızler burda bırbırımıze destek ıcın varız demı ama
hayırlısı olsun canım benım ınsaallah hakkında
yasamamız gereken neyse onu yasıyoruz baska sansımız olmuyor
rabbım hayırlı omurler versın hepımıze ınsaallah canım benım
canım hayırlısıyla ınsaallah sende haftaya baslarsın canım melegınle orucuna ınsaallahhh
bız cocuklugumuzdan berı aılecek kalkardık esımde tutuyor cok sukur hıc kacırmaz bazen ben tutamadıgımda bıle onun ıcın kalkarım yalnız bırakmam
senede 1 ay yasıyoruz su guzel gunlerı nede olsa
benım dunden vardı yemegım bugun yapmadım da yarına ne yapsam dıye dusunuyorum sımdıden
sagolasın canım benımmmm amınnn ınsaallah kabul eder rabbım

iyi akşamlarrrr kızlarrrrr
bende ne kadar çok özledim biliyomusunuz kalabalık iftar yemeklerinii
biz 6 kardeşiz annem babam babannem hep birlikte iftar yemeğimizi yerdik
düşünürken bile gözlerim dolduu((
evlendim geldim eşimin evde iftar yapma imkanı yok bu yıl tam onbirinmci ramazanımız ama ben yine iftarı eşim olmadan yapıyorum
kızlarım yokmu yanımda tabiki varlar ama eşimin yerini yada şöyle diyeyim ailece yemek yemenin verdiği mutluluğun yerine 30 iftarda burukluk alıyoo
bugün bir topik açmış bir arkadaş en çok neyi özlediniz diye oraya bile yazdım kalabalık bir şekilde iftar yapmayı diyee
allaha şükür yarın akşam annenme gidicem ama yine eksik çok olucak sofrada

ıyı aksamlar canım
nabersın keyıfler ıyıdır ınsaallahhhhhh
canım benım repde yazıdıklarını okudum tabıkı haklısın canım benım annelık bu baska bıseye benzemıyor rabbım hayırlısını versın hakkımızda ınsaallahhhhh
valla cok aramam oyle ben onemlı olan su anda saglık huzur ıcınde yasayabıldıgımız ortam demı ama:)
dusunsene bır anam evlıyız cocukluyuz annelerle buyuk annelerle bır arada yasıyoruz hala cumbur cemaat(
ay bırde gelınız her yuk bızde aaaaa dur aman allah korusun
onun ıcın boyle ıyı hafta sonları bız gelıyoruz yemege dıyıp ceeeeeee yapıp gıdıp gelmek daha guzel:roflol::roflol::roflol:
ay ben cok kotuyum yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
neyse haydı ıyı geceler sızlere yafrummmmmmmmmmmmmmmm
kızları yatırıp accık uzanayım ogleden sonra ıshal olmusum ve mıdem cok agrıyo dehsetım tadım yok anlayacagınız
accık toplayım kendımı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarr canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim çok kardeşim yok 3 kardeşiz ama yinede iftar çok eğlenceli olurdu özellikle sahuru özledi ben yalnız yemek yenmiyor sahurda iftarda kızlarımla eşim oluyor sabahları ben yiyeyim diye bazen kalkar eşim her zaman olmuyor tabi,biz sahurda çok eğlenirdik yaşlarımızda yakın olunca sahurdan sonra da tv izlerdik geçengün erkek kardeşimde eski sahurlar yok diyor sanırım en güzeli çocuklukta olması darısı bizim çocuklarımızın başına inş:Saruboceq:
aminnn canımm:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

gelin olmak faslında haklısın canımmmkaydirigubbakcemile5evimizde huzur içinde olalımda gerisi boşşkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman su içmeyi ihmal etme olurmulmaz:
meleklerimizede iyi uykularrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sewalcim kolay gelsin sizede canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çiflikten taze süt varmı bizede sor bakalım sewalciğimizekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…