- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.381
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeçmiş olsun canım,ben kaçırdım sanırım neyin vardı senin canım neden ilaç kullanıyordun:uhm:
günaydınnn canım nasılsınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kamileeee
günaydınnn canım nasılsınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende aynı canımmiyi diyeyim iyi olayım canım uykusuz uykusuz geziyorum
kafamı dağıtmaya çalışıyorummm
sen nasılsınnnn
bende aynı canımm
evde işler bana bakıyor ben onlara hiç gücüm yok onlarla ilğilenmeyekafamçokkarıştı
Canım benim gecmiş olsun sevvalciğimizekızlar ben geldim ilk günü biraz teleşlı geçiren biri oldum bugün
şevvalimle gittik ultrasonumuzu çektirdik
idrar torbasıyla karın zarı arasında şüpheli bir kitleye rastlandı yazan bir rapor verdiler dünya başıma yıkıldı resmen
çarşamba gününe dr den randevu aldık dr karar vericek operasyonmu tedavimi oluyo diye
çarşambaya kadar dualarınızdan bizi esirgemeyinn
iyi akşamlarr şekerlerrrr
bugün biraz hüzünlü geçti benim için
ilaçlara rağmen demin kesilmemesinin iyi olmadığını söyledi dr
farkedimeyen bir düşük olabilirmi diye tahlil filan yapıldı temiz çıktı
yeniden ilaç verdi 2,3gün içinde bir düzelme olmazsa parça alınıp kanser testi yapılacakmış(((((((
hakkımda hayırlısı bakalımmm
sewalcimmm geçmiş olsun canımmm
inş tedavisi çok kolay bir şeydirr meleğimizi yormadan kaybolur kitle
acil şifalarrr canımmm
canım dualarımız seninle....moralini bozma....iyi haberler verecek dr emin ol annesikızlar ben geldim ilk günü biraz teleşlı geçiren biri oldum bugün
şevvalimle gittik ultrasonumuzu çektirdik
idrar torbasıyla karın zarı arasında şüpheli bir kitleye rastlandı yazan bir rapor verdiler dünya başıma yıkıldı resmen
çarşamba gününe dr den randevu aldık dr karar vericek operasyonmu tedavimi oluyo diye
çarşambaya kadar dualarınızdan bizi esirgemeyinn
amin canım:Saruboceq:slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar. oruçlarımızı Allah kabul etsin inş.
Allah ramazan bayramına sağlıcakla ulaştırsın hepimizi. Amin.........
opuyorumnanaktan
iyi akşamlarr şekerlerrrr
bugün biraz hüzünlü geçti benim için
ilaçlara rağmen demin kesilmemesinin iyi olmadığını söyledi dr
farkedimeyen bir düşük olabilirmi diye tahlil filan yapıldı temiz çıktı
yeniden ilaç verdi 2,3gün içinde bir düzelme olmazsa parça alınıp kanser testi yapılacakmış(((((((
hakkımda hayırlısı bakalımmm
sewalcimmm geçmiş olsun canımmm
inş tedavisi çok kolay bir şeydirr meleğimizi yormadan kaybolur kitle
acil şifalarrr canımmm
hepinize çok teşekürlerr
arkadaşlarımm bende ümitliyim inş herşey iyi çıkacak diye
çıkmazsada hakkımda hayırlı olan buymuş diye düşünüp tedavi ettireceğiz
moral çok önemli bu konularda o yüzden kendi kendime moral verebiliyorum çok şükür
yalnız anneme anlatırken olabildiğince yumuşak anlattım üzülmesini istemiyorum
daha ortada net bişey yokken bide onu üzmek istemedim desteğiniz için tekrar çok teşekkürlerr sizleri çok seviyorummm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bizim evde henüz ramazan başlamadı daha herşeyin üstüne dün reglimde başladı dr da şaşırdı gelmiş olmasına eşimde oruç tutmaz bir ben vardım tutan bir hafta sonra başlar ramazan artık bizde halime tutmak istiyor benimle tutarsın dedim onuda tutturmadım yalnız başına sahura kalkarım bazen yiyip yatıyorum
beraber kalkıp,iftar yapabilen ailelere hep özenmişimdirr bende ilerde kızlarımla yaparı artık
eee iftara neler yaptınız bakalımmm
herkes mutfakta telaşta galiba ne güzelll
kolay gelsin rabbim kabul etsin inşş
iyi akşamlarrrr kızlarrrrr
bende ne kadar çok özledim biliyomusunuz kalabalık iftar yemeklerinii
biz 6 kardeşiz annem babam babannem hep birlikte iftar yemeğimizi yerdik
düşünürken bile gözlerim dolduu((
evlendim geldim eşimin evde iftar yapma imkanı yok bu yıl tam onbirinmci ramazanımız ama ben yine iftarı eşim olmadan yapıyorum
kızlarım yokmu yanımda tabiki varlar ama eşimin yerini yada şöyle diyeyim ailece yemek yemenin verdiği mutluluğun yerine 30 iftarda burukluk alıyoo
bugün bir topik açmış bir arkadaş en çok neyi özlediniz diye oraya bile yazdım kalabalık bir şekilde iftar yapmayı diyee
allaha şükür yarın akşam annenme gidicem ama yine eksik çok olucak sofrada
iyi akşamlarr canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi akşamlarrrr kızlarrrrr
bende ne kadar çok özledim biliyomusunuz kalabalık iftar yemeklerinii
biz 6 kardeşiz annem babam babannem hep birlikte iftar yemeğimizi yerdik
düşünürken bile gözlerim dolduu((
evlendim geldim eşimin evde iftar yapma imkanı yok bu yıl tam onbirinmci ramazanımız ama ben yine iftarı eşim olmadan yapıyorum
kızlarım yokmu yanımda tabiki varlar ama eşimin yerini yada şöyle diyeyim ailece yemek yemenin verdiği mutluluğun yerine 30 iftarda burukluk alıyoo
bugün bir topik açmış bir arkadaş en çok neyi özlediniz diye oraya bile yazdım kalabalık bir şekilde iftar yapmayı diyee
allaha şükür yarın akşam annenme gidicem ama yine eksik çok olucak sofrada
aminnn canımm:Saruboceq:canım benım ne demek sekercıgım yaaaa tabıkı bızler burda bırbırımıze destek ıcın varız demı ama
hayırlısı olsun canım benım ınsaallah hakkında
yasamamız gereken neyse onu yasıyoruz baska sansımız olmuyor
rabbım hayırlı omurler versın hepımıze ınsaallah canım benım
canım hayırlısıyla ınsaallah sende haftaya baslarsın canım melegınle orucuna ınsaallahhh
bız cocuklugumuzdan berı aılecek kalkardık esımde tutuyor cok sukur hıc kacırmaz bazen ben tutamadıgımda bıle onun ıcın kalkarım yalnız bırakmam
senede 1 ay yasıyoruz su guzel gunlerı nede olsa
benım dunden vardı yemegım bugun yapmadım da yarına ne yapsam dıye dusunuyorum sımdıden
sagolasın canım benımmmm amınnn ınsaallah kabul eder rabbım
gelin olmak faslında haklısın canımmmkaydirigubbakcemile5evimizde huzur içinde olalımda gerisi boşşkaydirigubbakcemile3ıyı aksamlar canım
nabersın keyıfler ıyıdır ınsaallahhhhhh
canım benım repde yazıdıklarını okudum tabıkı haklısın canım benım annelık bu baska bıseye benzemıyor rabbım hayırlısını versın hakkımızda ınsaallahhhhh
valla cok aramam oyle ben onemlı olan su anda saglık huzur ıcınde yasayabıldıgımız ortam demı ama:)
dusunsene bır anam evlıyız cocukluyuz annelerle buyuk annelerle bır arada yasıyoruz hala cumbur cemaat(
ay bırde gelınız her yuk bızde aaaaa dur aman allah korusun
onun ıcın boyle ıyı hafta sonları bız gelıyoruz yemege dıyıp ceeeeeee yapıp gıdıp gelmek daha guzel:roflol::roflol::roflol:
ay ben cok kotuyum yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
neyse haydı ıyı geceler sızlere yafrummmmmmmmmmmmmmmm
kızları yatırıp accık uzanayım ogleden sonra ıshal olmusum ve mıdem cok agrıyo dehsetım tadım yok anlayacagınız
accık toplayım kendımı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?