Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar evime dönünce
malum iremle başbaşa kalınca yorucu oluo pek gremiyorumm
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorumm
allah kabul etsn inşşş

iyi akşamlar hanımlar
benim için yorucu bir gün oldu bugün içli köfte az yapmama rağmen çok yordu beni
çok uğraştırdı ama güzel olmuştu beğendimzemuszemuszemuszemusbir daha yapmam falan diyordum ama ramazanda bir kere daha yaparım galibakaydirigubbakcemile3
bu arada eski iftarların sahurların tadı başkaydı bende katılıyorum a.sama bu kadarınada şükür ne yapalım demiyerimseniben

iyi akşamlar kızlar...
dün siteye girdiğim halde topiğimize giremedim bir türlü internet sürekli hata veriyordu.
şimdide sitede sorun var sanırım zor açıldı.nihayet açıldı dedim ama kimseler yok:1closedeyes:

gunaydınlar guzellerrrrrrrrr
guzel bır hafta sızlerın olsun ınsaallahhhhhhhh canlarım
keyıfler ıyıdır ınsaallahhhhhh
papatyam canım kolaylıklar dılıyorum canım sana
ızabel egem abla gunaydın sızlerede
kamılem canım sagolasın bebekım de orucluykende su ıcemedıgım ıcın gun boyu surunuyorum dun tum gun yattım baygın baygın resmen((
aksamdan geceyede cok su ıcemıyorum tıkanıp kalıyorum bakalım bugun nasıl olacagım
sagolasın canım tesekkurlerrrrr.
belınay mıhrıbannnnnnnnnnnnnn sevvalcıgım betul yafrusum sızlerde ıyısınız ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhh
unuttugum anladıgım varsa kusuruma bakmayın okudum ama bunlar aklımda kalanlar:)
herkeslerı cok cok opuyorum
meleklerımıde benım ıcınnnnn muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

geçmiş olsun arkadaşım,seni çok iyi anlıyorum,biliyosun ben ne üzüntülerden geçtim.
rabbimin izniyle bunlarda geride kalacak,rabbim dermanı olmayan dert vermesin.dualarım seninle ve sevvalciğimle canım.:Saruboceq:her şey çok güzel olacak:1hug:

kamilem çok geçmiş olsun canım benim.güzel şeyler düşün canım,moral çok önemli,zaten sende moralim iyi diyosun böyle devam et canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.öptüm canım allaha emanet ol :Saruboceq:

günaydın iyi haftalar herkeze nasılsınız?
oruçla aranız nasıl hanımlar,ben çok zorlanırım diyodum ama şimdilik iyi gidiyoruz.allah veriyo kolaylığını.
betül bile iki gün tuttu,anne iki gün tutcam iki gün tutmıcam diyo.bakalım ne kadar tutabilirse günler uzun ben fazla zorlamıyorum.

günayd1n melek anneleri.
hepinize hay1rl1 bir hafta ve hay1rl1 bir gün diliyorum
kamilecim can1m çok geçmis olsun canim.
sevalcim sizede çok geçmis olsun.
ikinizde moralinizi çok yüksek tutun kizlar.
allah çok büyük.
dualarImIz sizinle can1lar1m.

günaydın melekanneleri umarım güzel bir haftaya başlangıç yapmışızdırr
kübrabetül,kamile ve ben bu hafta hayırlı haberler bekliyoruz
ya topiğimize nazar değdi yada topikçe yüce rabbim bizi sınıyooo
ama olsun herşeyde vardır bir hayır
dün güzel bir gün geçirdim gündüz iznik gölüne gittim ardından anneme iftara gittik
iftardan sonra çocukları anneme bırakıp eşimle sinemaya gittik ama malesef film başlamış bizde kuzu kuzu geri döndük ama yinede güzeldi uzun zamandır böyle birşeye ihtiyacım vardı değişiklik oldu
bugün yine işbaşı yapıp evhanımlığına geri döndüm
offf ne çok konuştum yine
görüşmek üzere kızlarrrrr
gidip birazda öbür topiklerdeki hayranlarıma selam verip geliyimmmm

sevvalcıgım canım benım valla nazara geldık heralde ay
gozu olanın gozu cıksın ne dıyım
kamılem betulum canlarım guzel haberlerınızı beklıyoruz ınsaallah canım su mubarek gunlerın yuzu suyu hörmetıne ınsaallahhhh
sevvalcıgım kısssss anam o kadar gıttınde fılmı kacırıp mı geldın bebem yaaaa(
neyse guzel bır gun gecırmene sevındım canım
s sekercıgım sen nasılsın canım?
cok kalamıyorum ben kusura bakmayın canlarım wc den cıkamıyorumda((
halsızde bırakıyor su kaybından dolayı.uzanıyorum kızlarla arada gelıp bakınıyorum
ınsaallah bır an once duzelırım yaaaaaaaa haftaya sınavım var ders calısmam lazım sınavada boyle olursam gıremem uzun surmez ınsaallahhh((
sımdılık byeeeeeee

canım yaa akşam orucunu bozdunmu muz ye,leblebi ye------ içine aspirin atıp gazoz iç----,kurukahveye limon sık ye---------
bunlar senin bol wc ye gitme problemine iyi gelir
geçmiş olsun canım benim...
bende aynı durumdayım ama seviniyorum ameliyattan sonra bağırsaklarım ilk kez böyle fazla mesai yapıyolar diye........

denedım canım herseyı denedım en son reflordu adı sanırım ıshal ıcın ılac varya ondan aldım aksam
off offff valla kıcımı toplayamadım tatılden berı nazara geldım heralde ay:roflol::roflol::roflol::roflol:
acıp oramı buramı gezdım sopası yok al sana dedı yukardakı:roflol::roflol::roflol:
sanada gecmıs olsun canım benım aman aman senın adına sevındım de ben aynı seyı soyleyemıyecegım yafrusum yaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben normal mesaıme gerı donmek ıstıyorum artıkın yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…