- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.361
bende iyim tatlım şimdilik bakalım saat ilerleyince nasıl olurum bilmem-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sahurda hiç bir şey yiyemedim midem bulandı çok o yüzden biraz tedirginim bakalımm:uhm::uhm:aferin elife tutsun orucunu bakalım annesi öp benim için onuŞenizbenimkiler daha idrak edemiyolar orucu
sadece sen niye yemek yemiyosun deyip duruyolar orucum kızım diyorum sonra oruç tut diyolar bana:roflol:
bu arada miniğim neden bu kadar erken yemek yapıyosun canım daha iftara çok var:uhm:
sağol canım biz iyiyiz sen nasılsın
canım bende sahurda fazla bişey yiyemedim sanırım ilk gün olduğu içinbende iyim tatlım şimdilik bakalım saat ilerleyince nasıl olurum bilmem-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sahurda hiç bir şey yiyemedim midem bulandı çok o yüzden biraz tedirginim bakalımm:uhm::uhm:
selamlar fıstıklaryerimsenibenilk gününüz nasıl geçiyor bakalım.bende bugün kendimi suç işliyormuş gibi hissediyorum oruç tutamadığım için...:kedi:
kızlar ben geldim ilk günü biraz teleşlı geçiren biri oldum bugün
şevvalimle gittik ultrasonumuzu çektirdik
idrar torbasıyla karın zarı arasında şüpheli bir kitleye rastlandı yazan bir rapor verdiler dünya başıma yıkıldı resmen
çarşamba gününe dr den randevu aldık dr karar vericek operasyonmu tedavimi oluyo diye
çarşambaya kadar dualarınızdan bizi esirgemeyinn
çok geçmiş olsun canım benim
kıyamam ya minik şevvalim hasta mı olmuş
inşallah korkulcak bişey yoktur
Allah acil şifalar versin şevvalciğe :Saruboceq:
bi tanecik öp annesi benim için olur mu?
amin meleğim amin yüce rabbim bizi sınıyo ailecek
bu yaz hastalıktan kurtulamadıkksenağlamasenağlama
iyi akşamlar fıstıkkk bizde aynı yemeği yedik bir ağırlaştım sorma hiç bişey yiyemediğim halde şimdi çay içicez birde sizlere bakayım dedim hepinize iyi akşamlar öpüldünüz tarafımdannopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanıyı aksamlar yafruslarrrr
yemegı yedık agırlıkta coktu sızlere bakayım dedım
sonra kızlarımla bır dvd ızleyıp yatacagız
kocısımın 1 ay malum teravıh nedenıyle bıze hayrı yok:)))
opuyorum hepınızı canlarım gorusmek uzere byeeeeeeeeeeee
canım çok geçmiş olsun üzülme sakın bak tahliller temiz çıkmış eğer kötü bir şey olsaydı orda belli olurdu canım rabbim acil şifalar versin takma kafana sen turp gibisin maşallahiyi akşamlarr şekerlerrrr
bugün biraz hüzünlü geçti benim için
ilaçlara rağmen demin kesilmemesinin iyi olmadığını söyledi dr
farkedimeyen bir düşük olabilirmi diye tahlil filan yapıldı temiz çıktı
yeniden ilaç verdi 2,3gün içinde bir düzelme olmazsa parça alınıp kanser testi yapılacakmış(((((((
hakkımda hayırlısı bakalımmm
sewalcimmm geçmiş olsun canımmm
inş tedavisi çok kolay bir şeydirr meleğimizi yormadan kaybolur kitle
acil şifalarrr canımmm
sağol canımmm yalnız hani dışarıdan güzel görünen ama içi pörsümüş turplardan olmayayımm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:canım çok geçmiş olsun üzülme sakın bak tahliller temiz çıkmış eğer kötü bir şey olsaydı orda belli olurdu canım rabbim acil şifalar versin takma kafana sen turp gibisin maşallah:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar ben geldim ilk günü biraz teleşlı geçiren biri oldum bugün
şevvalimle gittik ultrasonumuzu çektirdik
idrar torbasıyla karın zarı arasında şüpheli bir kitleye rastlandı yazan bir rapor verdiler dünya başıma yıkıldı resmen
çarşamba gününe dr den randevu aldık dr karar vericek operasyonmu tedavimi oluyo diye
çarşambaya kadar dualarınızdan bizi esirgemeyinn
mıhrıban sagolasın bebegım sorma vallahı bu saat oldu hala tek lokma yemedı ben orucum anne ıkıde bır sorup durma acıktıysan ye dıye dedı:)))
akıllı kızım benımde bakalım beklıyom ne zaman dıyecek dıye ama demeyecek sanırım:))
nolacak kız yemekten sabahtan pısse aksama taze kalmazmı ayol:))
ıyıce karnım acıkacakta kokuların ıcınde bayıla bayılamı oruc tutacagım anammm:))
salatam tatlım softa hazırlamam ancak yeter zaten vakıt.
bırde unutma rahmetlı anneannem hep derdıkı en guzel yemek sabahtan pısen yemektır derdı
kendıne gelır aksama daha lezzetlı olur derler.
buyuklerden duydum bır ıkı daha ben bu lafı.cok acıl kalmadıkca hep yemeklerımı sabahtan yapmaya calısırım ben yıllardır.
belınay nasıl gıdıyor kısss :))keyıf sende valla ye ıc ohhhh:))
saka bır yana canım tutarsın sende bır dogurda bakalım hayırlısıyla.
gulzeynom anam ne kıs bu ılk gunden ıftara davet:))))
bende ıstıyommmmmm bana neeee:)))
afıyet olsun yafrusum
sevvalcıgım canım benım yaaa dualarımız tabıkı sızınle sekercıgım ne demek yaaa.sıkma canını arkadasım ınsaallah guzel haberlerını beklıyoruz canım benım yaaa
kıyamam ben sana arkadasımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlarr şekerlerrrr
bugün biraz hüzünlü geçti benim için
ilaçlara rağmen demin kesilmemesinin iyi olmadığını söyledi dr
farkedimeyen bir düşük olabilirmi diye tahlil filan yapıldı temiz çıktı
yeniden ilaç verdi 2,3gün içinde bir düzelme olmazsa parça alınıp kanser testi yapılacakmış(((((((
hakkımda hayırlısı bakalımmm
sewalcimmm geçmiş olsun canımmm
inş tedavisi çok kolay bir şeydirr meleğimizi yormadan kaybolur kitle
acil şifalarrr canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?