Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bende iyim tatlım şimdilik bakalım saat ilerleyince nasıl olurum bilmem-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sahurda hiç bir şey yiyemedim midem bulandı çok o yüzden biraz tedirginim bakalımm:uhm::uhm:

selamlar fıstıklaryerimsenibenilk gününüz nasıl geçiyor bakalım.bende bugün kendimi suç işliyormuş gibi hissediyorum oruç tutamadığım için...:kedi:

bende iyim tatlım şimdilik bakalım saat ilerleyince nasıl olurum bilmem-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sahurda hiç bir şey yiyemedim midem bulandı çok o yüzden biraz tedirginim bakalımm:uhm::uhm:
canım bende sahurda fazla bişey yiyemedim sanırım ilk gün olduğu için
birde işin kötüsü tekrar uyuyamadımda mafoldumbendediğin gibi akşama doğru nasıl olucaz bakalım sıcak ve uykusuzluk şimdiden beni delirtti buna susuzlukta eklenir birazdanmafoldumbenallah yardımcımız olsun canım
selamlar fıstıklaryerimsenibenilk gününüz nasıl geçiyor bakalım.bende bugün kendimi suç işliyormuş gibi hissediyorum oruç tutamadığım için...:kedi:

yok canım hiç öyle hissetme dikkat et kendinea.s.a.s.

Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar
İşlerimi hallettim cocukları uyuttum yemek kaygım yok iftara davetliyiz arkadasa ama yapragım vardı onu saracam şimdi artık ne zaman pişirirsem iftarda sahurda yeriz size bakmadan edemedim
Hepinizin oruclarını Allah kabul etsin
Dua ile...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar. oruçlarımızı Allah kabul etsin inş.
Allah ramazan bayramına sağlıcakla ulaştırsın hepimizi. Amin.........
opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim ilk günü biraz teleşlı geçiren biri oldum bugün
şevvalimle gittik ultrasonumuzu çektirdik
idrar torbasıyla karın zarı arasında şüpheli bir kitleye rastlandı yazan bir rapor verdiler dünya başıma yıkıldı resmen
çarşamba gününe dr den randevu aldık dr karar vericek operasyonmu tedavimi oluyo diye
çarşambaya kadar dualarınızdan bizi esirgemeyinn

çok geçmiş olsun canım benim
kıyamam ya minik şevvalim hasta mı olmuş
inşallah korkulcak bişey yoktur
Allah acil şifalar versin şevvalciğe :Saruboceq:
bi tanecik öp annesi benim için olur mu?

çok geçmiş olsun canım benim
kıyamam ya minik şevvalim hasta mı olmuş
inşallah korkulcak bişey yoktur
Allah acil şifalar versin şevvalciğe :Saruboceq:
bi tanecik öp annesi benim için olur mu?

amin meleğim amin yüce rabbim bizi sınıyo ailecek
bu yaz hastalıktan kurtulamadıkk
senağlamasenağlama

mıhrıban sagolasın bebegım sorma vallahı bu saat oldu hala tek lokma yemedı ben orucum anne ıkıde bır sorup durma acıktıysan ye dıye dedı:)))
akıllı kızım benımde bakalım beklıyom ne zaman dıyecek dıye ama demeyecek sanırım:))
nolacak kız yemekten sabahtan pısse aksama taze kalmazmı ayol:))
ıyıce karnım acıkacakta kokuların ıcınde bayıla bayılamı oruc tutacagım anammm:))
salatam tatlım softa hazırlamam ancak yeter zaten vakıt.
bırde unutma rahmetlı anneannem hep derdıkı en guzel yemek sabahtan pısen yemektır derdı
kendıne gelır aksama daha lezzetlı olur derler.
buyuklerden duydum bır ıkı daha ben bu lafı.cok acıl kalmadıkca hep yemeklerımı sabahtan yapmaya calısırım ben yıllardır.
belınay nasıl gıdıyor kısss :))keyıf sende valla ye ıc ohhhh:))
saka bır yana canım tutarsın sende bır dogurda bakalım hayırlısıyla.
gulzeynom anam ne kıs bu ılk gunden ıftara davet:))))
bende ıstıyommmmmm bana neeee:)))
afıyet olsun yafrusum
sevvalcıgım canım benım yaaa dualarımız tabıkı sızınle sekercıgım ne demek yaaa.sıkma canını arkadasım ınsaallah guzel haberlerını beklıyoruz canım benım yaaa
kıyamam ben sana arkadasımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

amin meleğim amin yüce rabbim bizi sınıyo ailecek
bu yaz hastalıktan kurtulamadıkk
senağlamasenağlama

canım benım yaaa kıyamam ben sana
uzulme bak goreceksın bısey olmayacak senınde ıcın rahat olsun
drunuzla bır gorusun carsamba gunu ona gore sımdıden dur daha bebekım yaa
ınsan konu evladı olunca kıyamıyom dayanamıyor ama sakın ol bebegım kendınıde dusun

ıyı aksamlar yafruslarrrr
yemegı yedık agırlıkta coktu sızlere bakayım dedım
sonra kızlarımla bır dvd ızleyıp yatacagız
kocısımın 1 ay malum teravıh nedenıyle bıze hayrı yok:)))
opuyorum hepınızı canlarım gorusmek uzere byeeeeeeeeeeee

iyi akşamlar fıstıkkk bizde aynı yemeği yedik bir ağırlaştım sorma hiç bişey yiyemediğim halde şimdi çay içicez birde sizlere bakayım dedim hepinize iyi akşamlar öpüldünüz tarafımdannopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen valla ızabellecıgım bende cok yıyemedım suyuda cok ıcınce tıkandım ıyı oluyor gercı az yıyorum sahura daha cok ıyıyorum:)))
cayımı aldımda accık sızlere bakınırken yudumlayım kızlar seslendı anam dvd ızleyecekmısız ben kactım haydı muckkkkkkkkkk sızlere
gelırım fırsat bulursam ınsaallahhhhhhh

iyi akşamlarr şekerlerrrr
bugün biraz hüzünlü geçti benim için
ilaçlara rağmen demin kesilmemesinin iyi olmadığını söyledi dr
farkedimeyen bir düşük olabilirmi diye tahlil filan yapıldı temiz çıktı
yeniden ilaç verdi 2,3gün içinde bir düzelme olmazsa parça alınıp kanser testi yapılacakmış(((((((
hakkımda hayırlısı bakalımmm

sewalcimmm geçmiş olsun canımmm
inş tedavisi çok kolay bir şeydirr meleğimizi yormadan kaybolur kitle
acil şifalarrr canımmm

canım çok geçmiş olsun üzülme sakın bak tahliller temiz çıkmış eğer kötü bir şey olsaydı orda belli olurdu canım rabbim acil şifalar versin takma kafana sen turp gibisin maşallah:roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol canımmm yalnız hani dışarıdan güzel görünen ama içi pörsümüş turplardan olmayayımm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

üzme kendini canım,inşallah hayırlısıyla bunuda atlatıcaksın...allahım dermansız dert vermesin yeterki.öpüyorum seni ve gelinimi iyi bak gelinime tamam mıyerimseniben

sorma miniğim şimdi yiyip içicem ama sonra borç olucakCADIARZUbenim için daha zor olucak ama mecburum açlığa hiç dayanamıyorum 2-3 saatte yemek yemezsem ellerim titremeye başlıyor

geçmiş olsun canım,ben kaçırdım sanırım neyin vardı senin canım neden ilaç kullanıyordun:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…