Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

benim bebeyim erken doğduğu için kalbinden eko çektirdim sadece mustafa kösecik varmış doktorumuz onu önerdi ben medical parka götürüyorum kızımı ama muayenede mustafa beydende memnun kaldım

sinir bombası şeklindeyim net bir sebebide yok hayırlısı kime patlarım bilmiyorum artıkk:mymeka:
hakeden biri olsa bariikaydirigubbakcemile3

ah sende mi canım
bende eşimden çekiyorum maalesef:çok üzgünüm da böyle sinir küpü şeklinde geziyo ramazan boyunca
çatacak adam arıyo ve genellikle bu ben oluyorumklava:
allahtan sürekli evde değil yoksa ben kafayı yerdimkafamçokkarıştı

hanımlar dün mantı yapmıştım daha olduğu gibi duruyo nedense benim canım hiç mantı istemiyoakannehir
yanına başka bişey yapıyım diyorum ama ne yapacağıma tam karar veremedim CADIARZU

saol cnmevet hepimiz gurbetteyiz ama ben evlendigim halde baba evinden en fazla 10 gün uzak kalır sürekli gider gelirdim şimdi çok uzaklaştık ve çok zort gelio cnm işte...
minigim saol cnm tabiki eşimin kızımın yanında olmam herşeyden önemli ama alışmak zor gelio yinede alışana kadar böle geçecek cnm.
hb şeker..

hadi kolay gelsin cnm sana tamda ramazana denk geldi ama olsun ya hayırlısı olsun..

evet canım ramazan olması biraz işlerimi zorlaştırıyo
kızın okulu olmasa bayramdan sonraya taşınırdım ama okula başlayacağı için bekleyemema.sneyapıyım böyle hayırlıymış demek ki canıma.s

günaydın canım
hoşgeldin aramıza şekerrrr
allah bağışlasın evlatlarını canım
allah yardımcın olsun ne diyim uykusuzluk çok zorluyor insanı vallah

hoşbulduk canımmŞeniz teşekkür ederim canım rabbim cümlemizin yavrularını bağışlasın.

hoşgeldinn canım topiğimizeeee
umarım cee yapıp gitmezsinnnnn daimi olarak bekleriz topiğimize

hoşbulduk şekerimŞeniz..yok canım yapmam öle devamlı buradayımm:dance:

bende bursadayım ..sen dikkaldırımdasın sanırım..11yıl dikkaldırımda oturdum bende..oranın heryerini çok iyi bilirim..sen netaraftasın canımCADIARZU

iyi akşamlar kızlarrr sıla55 hoşgeldin canımmm herkese hayırlı iftarlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizde doktorumuz bi test vermişti dörtçelikte ama yapılmadığını söylediler aranızda prematüre bebeyi olan varmı

iyi akşamlar fıstıklar...bende bugün oğlumu görmeye gittim doktora 29 hafta 5 günlük olmuş 1kilo 550 gramda kilosu.tosun olacak oğluşum ama beni çook zorluyor ayaklarım kaldırmıyor artık daha 2 ay var ve daha çok kilo alıcam nasıl geçicek bakalımCADIARZUhepinize hayırlı iftarlarcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…