- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.761
hoşbulduk tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankamile hoşgeldin bebemm
hoşbulduk tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
naber şekerrrr
bursalı anneler bebeklerinizi burda hangi doktora götürüyosunuz
sinir bombası şeklindeyim net bir sebebide yok hayırlısı kime patlarım bilmiyorum artıkk:mymeka:nolsun tatlımm buralardayım bi yandanda bir bulut olsamı izliyorummmm
sen nasılsın
bahar hastanesinde mustafa kösecik var bi bilgin varmı sadece çocuk kardiyolojisinemi bakıyo
sinir bombası şeklindeyim net bir sebebide yok hayırlısı kime patlarım bilmiyorum artıkk:mymeka:
hakeden biri olsa bariikaydirigubbakcemile3
sinir bombası şeklindeyim net bir sebebide yok hayırlısı kime patlarım bilmiyorum artıkk:mymeka:
hakeden biri olsa bariikaydirigubbakcemile3
saol cnmevet hepimiz gurbetteyiz ama ben evlendigim halde baba evinden en fazla 10 gün uzak kalır sürekli gider gelirdim şimdi çok uzaklaştık ve çok zort gelio cnm işte...Canım gecmis olsun böyle stres yapma hepimiz gurbetteyiz bunu tek yasayan sen degilsin önemli olan evinde mutlu olman kendine dikkat et öpüyorum canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hewrkese günaydın güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mecbue melek papatya erkencisiniz günaydın:teytey::teytey:
minigim saol cnm tabiki eşimin kızımın yanında olmam herşeyden önemli ama alışmak zor gelio yinede alışana kadar böle geçecek cnm.günaydınlar yafruşlarrrrrrr
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım benim
rüyam canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine yafruşum yaaa
zordur eminim ama eşinle kızınla birliktesin sonunda hatırlasana eşinden ayrı kaldığın günler daha zor gelmişti.
papatyam canım günaydın yafruş sanada meleğimiz nasıl?
mecbue gülzeynom meleğim sizlerede günaydınlarrr yafruşlarrr
uykucularım nerdeler bakem benimmmm:))
kamilem,sevvalciğim,belinay gebem benimm,betül yafruşummmmmmmmmmmmm nerelerdesiniz bakemm
uykusuzum unuttuğum varsa kusuruma bakmayın nolur.gece misafirim vardı geç gittiler ortalığı topla makineye yerleştir çaliştır derken 1i gece uyudum sahura kalk geri uykum kaçtı ders yapayım dedim uykusuzluktan çalışamadımm dolandım durdum sabahta naz erken kalktı anlayacağınız kafam mal gibi:))
herkesi çok çok muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kib.
hb şeker..günaydın kızçelerrrrrrrr
rüyanaz hoşgeldin bebem
miniğim kopya yapan ellerin dert görmesin sabah sabah güldürdün beni
mecbue aramıza hoşgeldin bursanın neresindensin sen
kamile
belinay
kübrabetül
gülzeyno
egem
melek
lahanabebek
nunukanne
izabelle
sizlere öpücükler canlarımmmm
efsunefemmmmm yavrummmmm seninde dönmeni dört gözle bekliyorummmmmmm
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler umarım herkes iyidir
aramıza katılanlar olmuş hoşgeldiniz hanımlar topiğimize
her zaman beklerizbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
arkadaşlar dün öğleden sonra yeni evimi görmeye gittim evim küçük ama çok şeker temiz masrafsız bir tek boya gerekiyo
allah izin verirse haftaya okul açılmadan taşınmayı düşünüyoruz.bugünden itibaren yavaş yavaş evimi toparlıcam bende.yani yorucu 2 hafta beni bekliyo hanımlar:bbo:
saol cnmevet hepimiz gurbetteyiz ama ben evlendigim halde baba evinden en fazla 10 gün uzak kalır sürekli gider gelirdim şimdi çok uzaklaştık ve çok zort gelio cnm işte...
minigim saol cnm tabiki eşimin kızımın yanında olmam herşeyden önemli ama alışmak zor gelio yinede alışana kadar böle geçecek cnm.
hb şeker..
hadi kolay gelsin cnm sana tamda ramazana denk geldi ama olsun ya hayırlısı olsun..
günaydın canım
hoşgeldin aramıza şekerrrr
allah bağışlasın evlatlarını canım
allah yardımcın olsun ne diyim uykusuzluk çok zorluyor insanı vallah
hoşgeldinn canım topiğimizeeee
umarım cee yapıp gitmezsinnnnn daimi olarak bekleriz topiğimize
bursalı anneler bebeklerinizi burda hangi doktora götürüyosunuz
Hosgeldin aramıza canım Allah yavrularını bagıslasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?