- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.821
ah ah çok küçükmüşsünüz siz...:ecrin_bebek:
bebeğimiz nasıl annesi..gaz sorunları varmı..uslu bir kızmı ..
yavaş yavaş gülmeyede başlamıştır.:dance:.yerim ben onu.Şeniz
sağol canımmihribancım bu topikte dha yeniyim canım evin hayırlı olsun iyi,sağlıklı günlerde otur..
ayrıca minikkuşlarım arkadaşım sanada allah zihin açıklığı versinn..konu nedir..
kolay gelsin sana betülcümgünaydın melek anneleri herkeze hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.
bi günaydın deyip kaçıyorum işlerim var onları halledeyim,sonra kızlardan fırsat bulursam girerim.
bu günlerde sokağa salmıyorum kızları,bu sefer bilgisayara ortak çıkıyolar.neyse benim çıkmam lazım görüşmek üzere öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn şekerlerrrrr
hayırlı cumalarrrrr
bugün erken ve çok yoğun başladı beni için
pazara gittim geldimm
kış için bazı hazırlıklarr yapmam gerek işlerim bitince gelebilirsem gelirimmm
meleklerimle sizleri çok öpüyorum görüşmek üzeree mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sanada miniğimede sınavda başarılar diliyorum canımherkese gunaydın melek anneleri ve Allah kolaylıklar versin benimde cok işim var daha evi toparlıycam ders calısıcam yarın sınav var cok dua edin kızlar neolur sınava giren arkadaşlarada şimdiden başarılar diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan
mihirişim kolay gelsinnnn
keşke yakın olsaydık topikçe sana yardım ediveridik ama malesefff
kolay gelsinden başka bişey gelmiyo elimizdennn
Allah razı olsun zeyniyecim
bütün kalbimle amin diyorum duana
rabbim bizleri yolundan ayırmasın, hayırlı bi yaşam ve hayırlı ölüm nasip etsin inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allahım!
Senin af ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rahmetinle muamele buyur Allahım! Gazabından bizi emin kıl Rabbim.
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!
Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!
Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.
AMİN...
Cumanız Mubarek olsun... Dua ile...
mihribancım Allah kolaylık versin
ramazanda da çok zor olur şimdi
taşınmak benim gözümü korkutuyo 6 aylık evliyken ev değiştirdik bizde
şimdi hiç taşınasım yok Allah izin verir de bişey çıkmazsa
günaydınn rüyanazcımmmmmmmmmmm
mucuksssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?