Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ah ah çok küçükmüşsünüz siz...:ecrin_bebek:

bebeğimiz nasıl annesi..gaz sorunları varmı..uslu bir kızmı ..

yavaş yavaş gülmeyede başlamıştır.:dance:.yerim ben onu.Şeniz

evet biz baya küçüğüzz maşallah iyi şimdilik teyzesi gülüyoruz artık yavaş yavaş gazımız yok çok şükür ama yinede uslu bi bebek diyemiycemm :)

mihribancım bu topikte dha yeniyim canım evin hayırlı olsun iyi,sağlıklı günlerde otur..

ayrıca minikkuşlarım arkadaşım sanada allah zihin açıklığı versinn..konu nedir..
sağol canım
kolay gelsin sana betülcüm

anlaşılan bugün herkes yoğunkaydirigubbakcemile3sanada kolay gelsin canım

günaydın hanımlar
hayırlı cumalar
bugün topikçe yoğun bir gündeyiz sanırım a.sbende evimi toparlıyorum eşyalarımı kartonlamaya başladım
orucum diye az az yapıyorum kendimi fazla yormamaya çalışıyorum ne de olsa daha 1 hafta zamanım var
hepinize güzel birgün diliyorum öpüldünüz hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese gunaydın melek anneleri ve Allah kolaylıklar versin benimde cok işim var daha evi toparlıycam ders calısıcam yarın sınav var cok dua edin kızlar neolur sınava giren arkadaşlarada şimdiden başarılar diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan

mihirişim kolay gelsinnnn
keşke yakın olsaydık topikçe sana yardım ediveridik ama malesefff
kolay gelsinden başka bişey gelmiyo elimizdennn

sanada miniğimede sınavda başarılar diliyorum canım
dualarımız sizinle:Saruboceq:
mihirişim kolay gelsinnnn
keşke yakın olsaydık topikçe sana yardım ediveridik ama malesefff
kolay gelsinden başka bişey gelmiyo elimizdennn

düşünmen bile yeter zeyniyecim çok sağol canım:1hug:
öpüyorum senia.s.a.s.a.s.

mihribancım Allah kolaylık versin

ramazanda da çok zor olur şimdi

taşınmak benim gözümü korkutuyo 6 aylık evliyken ev değiştirdik bizde

şimdi hiç taşınasım yok Allah izin verir de bişey çıkmazsa

Allahım!
Senin af ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rahmetinle muamele buyur Allahım! Gazabından bizi emin kıl Rabbim.

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

AMİN...

Cumanız Mubarek olsun... Dua ile...

Allah razı olsun zeyniyecim

bütün kalbimle amin diyorum duana

rabbim bizleri yolundan ayırmasın, hayırlı bi yaşam ve hayırlı ölüm nasip etsin inşallah

Allah razı olsun zeyniyecim

bütün kalbimle amin diyorum duana

rabbim bizleri yolundan ayırmasın, hayırlı bi yaşam ve hayırlı ölüm nasip etsin inşallah

amin meleğim aminnnn
allah herkesin duasını kabul etsinnn
tüm islam aleminin cuması bi kez daha mübarek olsunnn

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sağol canım :1hug:evet ramazana denk gelmesi kötü oldu ama başka çarem yok
kızım okula başlayacak ayın ondördünde orda olmam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…