- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.781
iyi akşamlar fıstıklar...bende bugün oğlumu görmeye gittim doktora 29 hafta 5 günlük olmuş 1kilo 550 gramda kilosu.tosun olacak oğluşum ama beni çook zorluyor ayaklarım kaldırmıyor artık daha 2 ay var ve daha çok kilo alıcam nasıl geçicek bakalımCADIARZUhepinize hayırlı iftarlarcokacimcoook
slm herkese bende kız annesiyim:) 4 buçuk aylık bi meleyim var
merhaba kızlar topiği yeni farkettim benimde 1.5 aylık bi meleğim var
günaydınlar herkeze
tabiki öncesinde selam
benimde 2kızım ve 1oğlum var..
bende çok erkenciyim ..oğluşum 8aylık ve benide hiç uyutmaz zaten ramazan sebebylede uylu falan kalmadı.parça parça yani..
günaydın kızlar ve onların melek kızları:)
iyi akşamlar fıstıklar...bende bugün oğlumu görmeye gittim doktora 29 hafta 5 günlük olmuş 1kilo 550 gramda kilosu.tosun olacak oğluşum ama beni çook zorluyor ayaklarım kaldırmıyor artık daha 2 ay var ve daha çok kilo alıcam nasıl geçicek bakalımCADIARZUhepinize hayırlı iftarlarcokacimcoook
rüyanaz imzandaki kızın sanırım kaç yaşında..çok tatlı maşallah..allah bağışlasın..
ekimde 4 olcak canım evet kızım...amin canım saol..
aramıza hoşgeldiniz kızlar a.s.a.s.a.s.
meleklerinizi allah bağışlasın
rabbim uzun ömürler versin bütün yavrularımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
görüşmek üzere canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlarrr sıla55 hoşgeldin canımmm herkese hayırlı iftarlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok canım benimki 2 ay 10 günlük şimdilik en küçük biziz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?