- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.801
ayy benim kızımın gaz sorunu çok rezlene çayı veriyorum bide doktor bana bitkisel bi damla kullanıyorum başka ne yapmam gerektiyini bilen varm
canım benim allah kolaylık versin gaz olayı kötü yaaa(
bak canım ben ikinci kızımda bu yazdıklarımı yaptım ve hiç sorunsuz atlattık gaz dönemimizi
1.bebeğini yatır ellerinle dizlerinden tut karnına doğru dizlerini bastır.bu bağırsaklarına baskı yapar ve gazını çıkarmasında yardımcı olur.
2.parmaklarınla karınını ovala bağırsaklarıda bu şekıilde hareketlenir ve kolay çıkarır.
3.özellikle bunu kime tavsiye ettiysem faydasını gördü.bebek kaka yapmaya gaza daha yeni adapte olmaya başladığı için ıkınmalarda anüste sorun yaşana biliyor kuruluk oluyor ve canı acıyor.dereceye zeytin yağı sür ve poposuna uygula.
kızım ıkınıyor ama çıkaramıyordu ilk günlerde ama bunları denedim ve hiç uykusuzluk gaz dönemi yaşamadık diyebilirim.
geçmiş olsun canım en kısa sürede düzene girmesi dileğiyle.
herkese iyi akşamlar canlarım
yarın son gün ve bugün tüm gün ders çalıştım sizlere bir bakayım dedim
kaçtım ben kızları yatırayım hemen devam edeyim
muckkkkkkkk herkeseee
mihriban canım öğlen unutmuşum seni nolur kusuruma bakma canım benim
evin hayırlı olsun güle güle iyi günlerde otur bebekimmmmmmm
kolay gelsin arkadaşım benim.
affedin unuttuğum varsa kafayı kaldırmıyorum kızlardan fırsat bulduğum anda kitaba gömülüyorum
okuyorum yazdıklarınızı ama kafa okadar doluki unutuyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hepinizi
ayy benim kızımın gaz sorunu çok rezlene çayı veriyorum bide doktor bana bitkisel bi damla kullanıyorum başka ne yapmam gerektiyini bilen varm
yok canım ne kusura bakması:teselli:sağol iyi dileklerin için miniğim
biliyorum bugünlerde çok yoğunsun ama son 2 gün değilmi sonra dinlenirsin yorgunluğunu atarsın canım
allah zihin açıklığı versin sana öptüm canıma.s.a.s.a.s.
mihribancım bu topikte dha yeniyim canım evin hayırlı olsun iyi,sağlıklı günlerde otur..
ayrıca minikkuşlarım arkadaşım sanada allah zihin açıklığı versinn..konu nedir..
selam kızlarrrrrr
miniğim allah zihin açıklığı versin tüm dualarım senin içinnn
topiğimizin medar-ı iftiharısınnn
mihribancım yeni evin hayırlı olsun
sıla55 nasılsın hemşocummm
sağol canım sanada teşekkür ederim.
konu derken:))neden zihin açıklığı dilediğini soruyorsun sanırım:))
aöfde okuyorum canımda büte 2 dersim kalmıştı bu hafta sonu sınavım var onun için canım
selam kızlarrrrrr
miniğim allah zihin açıklığı versin tüm dualarım senin içinnn
topiğimizin medar-ı iftiharısınnn
mihribancım yeni evin hayırlı olsun
sıla55 nasılsın hemşocummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?