- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.881
çok şükür herkes iyi canım sen nasılsınn
ben iftar için dolma ve sarma yaptım canımmmcokacimcoook
sen ne yapmayı düşünüyorsun aklında olan bişeyler vardırryerimseniben
afiyet osun canımm cokacimcoookohh ne güzellkaydirigubbakcemile3ben balıkçı geçiyodu balık aldımm
akşama kızlarla başbaşa ziyafet çekicem kendimeee
hoşbulduk canımmm
maşallah negüzel inş onuda atlatır güzelce rahatlar birazz aleyküm selam
sewalim sen neyaptın iftara şekerrr özel birşeyler varmı günün anlam ve önemine dairryerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
sağlık olsun canımmm :1hug:çalışmadığı birgün telafi edersinizz enişteyletek başınamı kutluyayım kamilem evlenme yıldönümünü eşim her zamanki gibi yine bugünde işte malesef sahurdan önce gelemez eve
ancak özel yiyecekleri sahurda yiyebiliriz
sağlık olsun canımmm :1hug:çalışmadığı birgün telafi edersinizz enişteyle
bazen bizde kızlarla kutluyoruz iş dolayısıyla genelde benim eşiminde evde olmadığı zamana denk gelirra.s
sevvalcik evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice 11 senelere inş
amin canım sizde 11 21 51 yılları görürsünüz inşallahhhhalleh ağzınızın tadını hiç bozmasın hep böyle taze kalsın inş evliliyiniz:) inş bizde sizler gibi 11 seneleri görürürz
miniğim sınaw gsl geçmiş inş. yarınki de güsel geçer:teytey:
şewalim cnm nice senelere bizimde yarın yıldönümümüz baqalım aşkitom ne yapıcaq :kedi:
kamileciim ohhh sarmalar fln da yapılmış ellerine sağlık jnm afiyet olsun cokacimcoook
opuyorumnanaktan
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yakın olsakta beraber yesekcokacimcoookminiğim sınaw gsl geçmiş inş. yarınki de güsel geçer:teytey:
şewalim cnm nice senelere bizimde yarın yıldönümümüz baqalım aşkitom ne yapıcaq :kedi:
kamileciim ohhh sarmalar fln da yapılmış ellerine sağlık jnm afiyet olsun cokacimcoook
opuyorumnanaktan
aminn inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canımm bizde kasımda dolduracağız 11,yılımızıalleh ağzınızın tadını hiç bozmasın hep böyle taze kalsın inş evliliyiniz:) inş bizde sizler gibi 11 seneleri görürürz
bebişin büyüsün sararsın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanohhh sarma varmış demek benimde canım çok istiyo ama benim ufaklık durmadığından cesaret edip saramıyorum bende tavuk yaptım baharatlı nohutlu pilav kemalpaşa tatlısı domates çorbası yapmammı yapmasammı diye düşünüyorum sınava giren arkadaşada allah kolaylık versin
kolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar nasılsınız bende dışardaydım yeni geldim bakayım dedim topiğe
mutfağa girceğimm..iftara hzırlık için..öpüyorum hepinizi.
nice yıllara canımmm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.miniğim sınaw gsl geçmiş inş. yarınki de güsel geçer:teytey:
opuyorumnanaktan
şu anda bebeyimle ilgilenebilecek kimse yoko yüzden biraz daha sarmasız kalcaz galiba:)
dert ettiğin şeye bak hemşommm
sen bebişini getir benim kızıım bakar bizde seninle kazan dolusu sarma sararızzz
ohhhhhhhhhhhh:)bende karnım çatlayana kadar yerim zaten çok zayıfım azcık daha şişeyim iyice duba gibi olayımyerimseniben
gel beraber duba olalım bebişimmmm
iki duba yuvarlanarak gezerizzzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?