Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tek başınamı kutluyayım kamilem evlenme yıldönümünü eşim her zamanki gibi yine bugünde işte malesef sahurdan önce gelemez eve
ancak özel yiyecekleri sahurda yiyebiliriz

tek başınamı kutluyayım kamilem evlenme yıldönümünü eşim her zamanki gibi yine bugünde işte malesef sahurdan önce gelemez eve
ancak özel yiyecekleri sahurda yiyebiliriz
sağlık olsun canımmm :1hug:çalışmadığı birgün telafi edersinizz enişteyle
bazen bizde kızlarla kutluyoruz iş dolayısıyla genelde benim eşiminde evde olmadığı zamana denk gelirra.s

sağlık olsun canımmm :1hug:çalışmadığı birgün telafi edersinizz enişteyle
bazen bizde kızlarla kutluyoruz iş dolayısıyla genelde benim eşiminde evde olmadığı zamana denk gelirra.s

aslında eşim sevmez böyle günleri
önemli olan hergünü özel gün gibi geçirmek der

ohhh sarma varmış demek benimde canım çok istiyo ama benim ufaklık durmadığından cesaret edip saramıyorum bende tavuk yaptım baharatlı nohutlu pilav kemalpaşa tatlısı domates çorbası yapmammı yapmasammı diye düşünüyorum sınava giren arkadaşada allah kolaylık versin

alleh ağzınızın tadını hiç bozmasın hep böyle taze kalsın inş evliliyiniz:) inş bizde sizler gibi 11 seneleri görürürz

miniğim sınaw gsl geçmiş inş. yarınki de güsel geçer:teytey:
şewalim cnm nice senelere bizimde yarın yıldönümümüz baqalım aşkitom ne yapıcaq :kedi:
kamileciim ohhh sarmalar fln da yapılmış ellerine sağlık jnm afiyet olsun cokacimcoook
opuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız bende dışardaydım yeni geldim bakayım dedim topiğe

mutfağa girceğimm..iftara hzırlık için..öpüyorum hepinizi.

alleh ağzınızın tadını hiç bozmasın hep böyle taze kalsın inş evliliyiniz:) inş bizde sizler gibi 11 seneleri görürürz
amin canım sizde 11 21 51 yılları görürsünüz inşallahhhh

ooo deryacım ne güzel evlenme yıldönümlerimiz ardardaymış
sizinde evlenme yııldönümünüz kutlu olsunnn

sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yakın olsakta beraber yesekcokacimcoook

aminn inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canımm bizde kasımda dolduracağız 11,yılımızı
bebişin büyüsün sararsın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimkiler küçükken eşimin evde olduğu akşamlarr sarardım canım ben birazda fazla sarar buzluğa atardımm yanında ilğilenecek birilerini bulduğun zamanları değerlendir canımm değilse inan ki zor olurr a.s

kızlar nasılsınız bende dışardaydım yeni geldim bakayım dedim topiğe

mutfağa girceğimm..iftara hzırlık için..öpüyorum hepinizi.
kolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nice yıllara canımmm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
şimdi tekrar okuyunca gördümmkaydirigubbakcemile3

ooo maşallah ne güzelll aynı şehirde olunca tabii gezersinizz ne güzellll
size iyi sohbetlerr şekerlerr
benim dolma yarına kaldı eşim bol domatesli bir kızartma yapsan diye tlf etti gidip onu yapayımm
görüşmek üzere öpüldünüzzzzzz mucukkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…