Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam yafruşlarrrrrrrrrrr
canlarım benim hepinize çok çok teşekkür ederim bugünkü sınavım için ders çalıştım geldikten sonra,
sevvalciğimde sağolsun aradı sizlerede haber vermiş
sahura kalktım son bir bakınayım dedim hayırlısıyla bugünkü sınavdan sorsa kurtuluyorum bu stresten
gelince uğrayamazsam merak etmeyin elifciğimin okul alışveriş listesini almaya gideceğiz yarın okula teslim etmem gerek
kollllllllllllllll gibi bir liste.:)))))
onuda aradan çıkarayım hafta içi diyorumm
hepinizi çok öpüyorum cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yafruşlarrrrrrrrrrr

herkese günaydın kızlaropuyorumnanaktanbelinay bebek mi bekliyosun çok güzel allah hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inş benim cadı bağırıyo gidip altını deyiştireyimmafoldumben

günaydın melek anneleri
herkese keyifli güzel bir pazar diliyorummmm
miniğim bugünkü sınavında başarılar yafruşummmmmm
ader yakaladım gördüm seni aşağıdasın toopiği okuyosun galibaaaa

amin canım sizde 11 21 51 yılları görürsünüz inşallahhhh

ooo deryacım ne güzel evlenme yıldönümlerimiz ardardaymış
sizinde evlenme yııldönümünüz kutlu olsunnn
jnm benim saol mucxxx

kolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nice yıllara canımmm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
şimdi tekrar okuyunca gördümmkaydirigubbakcemile3
saol kujum rabbim herkese mutlu sağlıklı uzun ömürler wersin
aboooooo neler duyuyom kızzz ben yokken neler olmuş jnm benim çok sewindim bebiş geliooo :teytey: rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek:
jnm benim ırmak ile ada arasında da 9 yaş war hiç merak etme belinayım mutlaka oluyoo kıskançlık ama kolay atlatacaksınız biz ırmakla çok konuştuk neler hissettiğini herşeyi bizimle paylaşmasını kıskandığında bunu dile getirmesi gerektiğini bizi uyarabileceğ,ini herşeyi anlattık oda aynısı yaptı ne hissediyosa ne düşünüyosa hepsini paylaştı bizimle hiç merak etme jnm ırmak şimdi bana büyük bi yardımcı oyoyoy annesinin meleği eminim kızında aynı şekilde olıcaktır

miniğim jnm yawyumm opuyorumnanaktan başarılar
elifim okulamı başlıoo meleğim benim Şeniz iii alışwerişler
ayyy ada bağırıooo kaçtım ben grşrz :1hug:

evet deryacım belinayımız hamilee
teyze oluyoruz ama ben dünürde olcem belinayla
oğluşunu şevvalime içgüveysi alcamm

günaydın melek anneleri
herkese keyifli güzel bir pazar diliyorummmm
miniğim bugünkü sınavında başarılar yafruşummmmmm
ader yakaladım gördüm seni aşağıdasın toopiği okuyosun galibaaaa

ahanda basıldım:roflol::roflol:
hea bacım okuyomm yazıom fırsat fırsattır çok ösledim sizi muccxxxxxopuyorumnanaktan

sanada güsel bi gün olsun bebeğim yerimseniben

bütün meleklerime ve annelerine güsel pazar geçirmelerini dliyorummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi alışverişler sana miniğim
sınavdada başarılar diliyorum canım
iyi haberini bekliyoruz öptüm seniŞenizŞeniz

inşallah bugünkü sınavında güzel geçmiştir...kolll gibi listeleri bizde zamanında aldık canım malesefkaydirigubbakcemile2
herkese günaydın kızlaropuyorumnanaktanbelinay bebek mi bekliyosun çok güzel allah hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inş benim cadı bağırıyo gidip altını deyiştireyimmafoldumben
evet canım bebek bekliyorum...amin canım teşekkürler...

günaydın anacım 30 haftalık hamileyim nerdeyse doğurucam senin haberin yok:CüvCüv:şaka tabi canım girmeyince nerden bileceksin.demekki sen bu kadar zamandır girmiyordun kk ya,bayağı uzun zaman olmuş.
kıskançlık konusuna gelince canım benim kızımda bu konuda çok bilinçli her zaman konuşuyorum kardeşi olunca onu da seveceğimizi ama o bebek olduğu için bize çok muhtaç olacağı için biraz daha fazla ilgileneceğimizi falan konuşuyorum tabiki annecim bende ilgilenicem diyor.hatta bugün odasının dolaplarının yarısını boşalttık kardeşine aldıklarımızı yerleştirdik.benden daha hesesli ama bakalım.çocuk sonuçta o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…