- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.921
hoşgeldin canım.bebiş iyi tepinip duruyorisime daha karar veremedik ablamız kendi adına adına uygun isim istiyor kendi ismi begüm kardeşinide bertuğ düşünüyor anlamıda fena değil ama biraz telafuzu zor.bakalım hayırlısıyla doğsun da isim kolay iş.seninle daha tanışmadık sanırım senin de meleğin var galiba?
jnm benim saol mucxxxamin canım sizde 11 21 51 yılları görürsünüz inşallahhhh
ooo deryacım ne güzel evlenme yıldönümlerimiz ardardaymış
sizinde evlenme yııldönümünüz kutlu olsunnn
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yakın olsakta beraber yesekcokacimcoook
yemiş kdr oldum bebeğim
aminn inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canımm bizde kasımda dolduracağız 11,yılımızı
bebişin büyüsün sararsın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimkiler küçükken eşimin evde olduğu akşamlarr sarardım canım ben birazda fazla sarar buzluğa atardımm yanında ilğilenecek birilerini bulduğun zamanları değerlendir canımm değilse inan ki zor olurr a.s
saol kujum rabbim herkese mutlu sağlıklı uzun ömürler wersinkolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nice yıllara canımmm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
şimdi tekrar okuyunca gördümmkaydirigubbakcemile3
aboooooo neler duyuyom kızzz ben yokken neler olmuş jnm benim çok sewindim bebiş geliooo :teytey: rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek:hoşgeldin canım.bebiş iyi tepinip duruyorisime daha karar veremedik ablamız kendi adına adına uygun isim istiyor kendi ismi begüm kardeşinide bertuğ düşünüyor anlamıda fena değil ama biraz telafuzu zor.bakalım hayırlısıyla doğsun da isim kolay iş.seninle daha tanışmadık sanırım senin de meleğin var galiba?
jnm benim ırmak ile ada arasında da 9 yaş war hiç merak etme belinayım mutlaka oluyoo kıskançlık ama kolay atlatacaksınız biz ırmakla çok konuştuk neler hissettiğini herşeyi bizimle paylaşmasını kıskandığında bunu dile getirmesi gerektiğini bizi uyarabileceğ,ini herşeyi anlattık oda aynısı yaptı ne hissediyosa ne düşünüyosa hepsini paylaştı bizimle hiç merak etme jnm ırmak şimdi bana büyük bi yardımcı oyoyoy annesinin meleği eminim kızında aynı şekilde olıcaktırhaklısın benimkilerinde arasında hemen hemen 8 yaş olucak.kızım şimdiden çok hevesli sürekli karnımı seviyor,öpüyor,hep kardeşiyle ilgili hayaller kuruyor.ama bu yaşa kadar evin tek çocuğu olarak büyüdü mutlaka kıskançlıklar olacaktır ama inşallah fazlası olmazmafoldumben
selam yafruşlarrrrrrrrrrr
canlarım benim hepinize çok çok teşekkür ederim bugünkü sınavım için ders çalıştım geldikten sonra,
sevvalciğimde sağolsun aradı sizlerede haber vermiş
sahura kalktım son bir bakınayım dedim hayırlısıyla bugünkü sınavdan sorsa kurtuluyorum bu stresten
gelince uğrayamazsam merak etmeyin elifciğimin okul alışveriş listesini almaya gideceğiz yarın okula teslim etmem gerek
kollllllllllllllll gibi bir liste.:)))))
onuda aradan çıkarayım hafta içi diyorumm
hepinizi çok öpüyorum cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yafruşlarrrrrrrrrrr
günaydın melek anneleri
herkese keyifli güzel bir pazar diliyorummmm
miniğim bugünkü sınavında başarılar yafruşummmmmm
ader yakaladım gördüm seni aşağıdasın toopiği okuyosun galibaaaa
rüyanaz senide yakaladımmmm
"""sobeeeeeeeee""""""""""
herkese sobeliyosun günaydın sanaalkisalkisalkis
sevvalcik bursalı olduğuna göre sen hamileyken hangi doktora gittin
bebişin gazı var bugün suratı parçalı bulutlu:)koklarım tabiki
canım zeytinyağıyla biraz karnına masaj yap ve ılık bir havlu kapat masajın bitinceee
birazda olsa bebişin rahatlasınnn
selam yafruşlarrrrrrrrrrr
canlarım benim hepinize çok çok teşekkür ederim bugünkü sınavım için ders çalıştım geldikten sonra,
sahura kalktım son bir bakınayım dedim hayırlısıyla bugünkü sınavdan sorsa kurtuluyorum bu stresten
gelince uğrayamazsam merak etmeyin elifciğimin okul alışveriş listesini almaya gideceğiz yarın okula teslim etmem gerek
inşallah bugünkü sınavında güzel geçmiştir...kolll gibi listeleri bizde zamanında aldık canım malesefkaydirigubbakcemile2selam yafruşlarrrrrrrrrrr
evet canım bebek bekliyorum...amin canım teşekkürler...herkese günaydın kızlaropuyorumnanaktanbelinay bebek mi bekliyosun çok güzel allah hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inş benim cadı bağırıyo gidip altını deyiştireyimmafoldumben
aboooooo neler duyuyom kızzz ben yokken neler olmuş jnm benim çok sewindim bebiş geliooo :teytey: rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek:
jnm benim ırmak ile ada arasında da 9 yaş war hiç merak etme belinayım mutlaka oluyoo kıskançlık ama kolay atlatacaksınız biz ırmakla çok konuştuk neler hissettiğini herşeyi bizimle paylaşmasını kıskandığında bunu dile getirmesi gerektiğini bizi uyarabileceğ,ini herşeyi anlattık oda aynısı yaptı ne hissediyosa ne düşünüyosa hepsini paylaştı bizimle hiç merak etme jnm ırmak şimdi bana büyük bi yardımcı oyoyoy annesinin meleği eminim kızında aynı şekilde olıcaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?