Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sende gel şekerim ama kızartmanla gelyerimsenibenonuda götürürüz biz dubayız dedik ya malum mide büyük çokkkkkkkk yiyeceklere yer varyerimseniben

ben ismim mecbureyavrum 4 buçuk aylık bende 14 aylık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:) kızlar ben çıkıyorum kocacım geliyomuş bugün erkenden herkese hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizi

kızartmadan bende yaptım..son anda benim eşimde istedi ne tesadüff:dance:

şeker ben de şimdi geldimm..maçta türkiye 4-2 yeniyor şu an..

bebişimiz nasıl annesi..hareketleri..isim düşündünüzmü

hoşgeldin canım.bebiş iyi tepinip duruyorisime daha karar veremedik ablamız kendi adına adına uygun isim istiyor kendi ismi begüm kardeşinide bertuğ düşünüyor anlamıda fena değil ama biraz telafuzu zor.bakalım hayırlısıyla doğsun da isim kolay iş.seninle daha tanışmadık sanırım senin de meleğin var galiba?

canım benim hoşbuldukŞenizay ay yerim ben onu:CüvCüv:demek tepiniyor..erkek çocukları çok hareketlidirler zatenn.hımm ablasıda çok zevkliymiş baksana ne güzel isim bulmuşa.s evet sağ selematle doğumun olsunda çok isimler bulunur canım:Saruboceq:

evet bitanem benim 2tane meleğim birde aslan oğlum var

rabbim herkese tattırsın.dünyanın en güzel varlıkları:ecrin_bebeknlarŞeniz

hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
mihriban kamile mecbueeee
minik sınavdan çıkmış yarın iktisat sınavı varmış onun için ders çalışıyo
bugün matemetik güzel geçmiş
hepinize selamı varrrr
aleyküm selam canım
sınavının iyi geçtiğine sevindim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bendende selam söyle miniğe

ay ne güzel isim seçmiş kızın kardeşine
anlamını bilmiyorum ama bertuğ hoş br isimyerimseniben

allah bağışlasın yavrularını canım...evet dediğin gibi allahım olmayan herkese tattırsın:Saruboceq:

ay ne güzel isim seçmiş kızın kardeşine
anlamını bilmiyorum ama bertuğ hoş br isimyerimseniben

evet canım güzel isim anlamı ''engel tanımayan,güçlükleri aşan''ama ben daha kararsızımCADIARZUaslında kıskanmaması için begümü de kırmak istemiyorum ama bakalım hayırlısıyla doğsunda karar veririz elbet.

canım sana bir örnek vereyim..benim büyükkızım küçük kardeşinin adını o istedi fakata aralarında yaş farkı olmasına rağmen çok büyük kıskançlıklar yaşanıyor aralarında.yani anlıcan ne olursa olsun..kıskançlık herzaman olur..
hakkınızda hayırlısı bitanemŞeniz

allah bağışlasın yavrularını canım...evet dediğin gibi allahım olmayan herkese tattırsın:Saruboceq:

amin:Saruboceq: canımŞeniz

haklısın benimkilerinde arasında hemen hemen 8 yaş olucak.kızım şimdiden çok hevesli sürekli karnımı seviyor,öpüyor,hep kardeşiyle ilgili hayaller kuruyor.ama bu yaşa kadar evin tek çocuğu olarak büyüdü mutlaka kıskançlıklar olacaktır ama inşallah fazlası olmazmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…