- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #29.901
yuvarlanırız tamam o zaman kaydirigubbakcemile3yalnız hepsini biz yersek akşama kocalar açkaydirigubbakcemile2
ooo maşallah ne güzelll aynı şehirde olunca tabii gezersinizz ne güzellll
size iyi sohbetlerr şekerlerr
benim dolma yarına kaldı eşim bol domatesli bir kızartma yapsan diye tlf etti gidip onu yapayımm
görüşmek üzere öpüldünüzzzzzz mucukkkkkkkkkkk
ooo maşallah ne güzelll aynı şehirde olunca tabii gezersinizz ne güzellll
size iyi sohbetlerr şekerlerr
benim dolma yarına kaldı eşim bol domatesli bir kızartma yapsan diye tlf etti gidip onu yapayımm
görüşmek üzere öpüldünüzzzzzz mucukkkkkkkkkkk
iyi akşamlar kızlar.eşim maç izliyor benimde canım sıkıldı sizlere bakıyım dedim ama kimse yok galibaCADIARZU
şeker ben de şimdi geldimm..maçta türkiye 4-2 yeniyor şu an..
bebişimiz nasıl annesi..hareketleri..isim düşündünüzmü
hoşgeldin canım.bebiş iyi tepinip duruyorisime daha karar veremedik ablamız kendi adına adına uygun isim istiyor kendi ismi begüm kardeşinide bertuğ düşünüyor anlamıda fena değil ama biraz telafuzu zor.bakalım hayırlısıyla doğsun da isim kolay iş.seninle daha tanışmadık sanırım senin de meleğin var galiba?
aleyküm selam canımhoşgeldiniz kızlarrrrrrr
mihriban kamile mecbueeee
minik sınavdan çıkmış yarın iktisat sınavı varmış onun için ders çalışıyo
bugün matemetik güzel geçmiş
hepinize selamı varrrr
hoşgeldin canım.bebiş iyi tepinip duruyorisime daha karar veremedik ablamız kendi adına adına uygun isim istiyor kendi ismi begüm kardeşinide bertuğ düşünüyor anlamıda fena değil ama biraz telafuzu zor.bakalım hayırlısıyla doğsun da isim kolay iş.seninle daha tanışmadık sanırım senin de meleğin var galiba?
canım benim hoşbuldukŞenizay ay yerim ben onu:CüvCüv:demek tepiniyor..erkek çocukları çok hareketlidirler zatenn.hımm ablasıda çok zevkliymiş baksana ne güzel isim bulmuşa.s evet sağ selematle doğumun olsunda çok isimler bulunur canım:Saruboceq:
evet bitanem benim 2tane meleğim birde aslan oğlum var
rabbim herkese tattırsın.dünyanın en güzel varlıkları:ecrin_bebeknlarŞeniz
ay ne güzel isim seçmiş kızın kardeşine
anlamını bilmiyorum ama bertuğ hoş br isimyerimseniben
evet canım güzel isim anlamı ''engel tanımayan,güçlükleri aşan''ama ben daha kararsızımCADIARZUaslında kıskanmaması için begümü de kırmak istemiyorum ama bakalım hayırlısıyla doğsunda karar veririz elbet.
allah bağışlasın yavrularını canım...evet dediğin gibi allahım olmayan herkese tattırsın:Saruboceq:
evet canım güzel isim anlamı ''engel tanımayan,güçlükleri aşan''ama ben daha kararsızımCADIARZUaslında kıskanmaması için begümü de kırmak istemiyorum ama bakalım hayırlısıyla doğsunda karar veririz elbet.
canım sana bir örnek vereyim..benim büyükkızım küçük kardeşinin adını o istedi fakata aralarında yaş farkı olmasına rağmen çok büyük kıskançlıklar yaşanıyor aralarında.yani anlıcan ne olursa olsun..kıskançlık herzaman olur..
hakkınızda hayırlısı bitanemŞeniz
amin:Saruboceq: canımŞeniz
iyi geceler hanımlarmirmirmirmirmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?