- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.181
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanüzülme tatlımm
kökü sende ya yine uzarrrrr
sıkma canını manavgata gittinmi düzelttirirsinnnn
hehe miniğimde veli olucak nasılda heyecanlıdır şimdi o
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaleyküm selam sende söyleseydin bizden bebek kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kökü sende olsa canım ne üzülüyorsun
bence biraz daha uzat en azından kuaför düzelteyim derken kuşa çevirmesin ŞenizŞeniz
güle güle giysinlerrr ne de çok sevinmişlerdirrr hayırlı olsun canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar nbrsinz
dün bayram alışwerişine gittik kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimin bayramlıklarınıda aldım
sizler nslsnz
opuyorumnanaktan
kızlar nbrsinz
dün bayram alışwerişine gittik kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimin bayramlıklarınıda aldım
sizler nslsnz
opuyorumnanaktan
yaa kızlar bişey sorcam neden songünlerde sitede neden hiç me lek ler im kelimesini yazınca kadınlarkulübü.com diye yazıyoooo bilen varmı sebebini
esahtanda öle oluyormuş:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
bende birazdan çıkacağım canımmmkızlar ben biraz çıkıyorum .
daha doğrusu+ çıkmıyorumda efe biraz girecekmiş .
bir baksında çıksın bari
güle güle giysinlerrr ne de çok sevinmişlerdirrr hayırlı olsun canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güle güle giysiner fıstıklar ŞenizŞenizŞeniz
adercim kuzuların bayramlıklarını güle güle giysinlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?