Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nabersiniz yafruşlarımmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay bayram öncesi gideyim çok beklemeyim dedim ama sormayın saatlerce bekledim kaş saç derken epey vakit geçirdim.
2de nazı yatırdım elifide babasına sattım.epey kendime vakit ayırmış oldum:)
yarın veli toplantısı var accık bakıyım kendime dedim eeeeeeeee malum kızım okullu oluyor arkadaşlarının içinde güzel görüneyim demi ama:))))
sizler nasılsınız?maşaallahhh herkesler buralardaymış sohbet güzelmiş ben kaçırdım aderim hoşgeldin canım benim nasılsın meleklerim nasıllarrr??
lahanabebekimmm canım sen nasılsın?görünmüyorsun?bu arada yazdığın arkadaşın bu topiğe gelmiyor artık onun içinde okuyup cevap veremez sorularına haberin olsun canım.
kamilem efsunum sevvalciğimmmm mersi canlarım merak etmişsiniz sağolsun sevvalciğimde hemen aradı.
muckkkk herkesleri accık kaçtım kızları yatıracağım uyusunlar sabah erken kalkacaklar bundan sonra nasılsa:)))

sevval anam bişey olmuyo bak:)))
efsunamı benzedin anam belam paratonerim benim:))))
teknoloji katilimmmmm 2 :))))
hadi kaçtım muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yatıram şunları:)))

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar... Umarım herkes iyidir. Annemlerde olduğum için gelemedim uzun zamandır aranıza. Umarım beni unutmamışsınızdır. Kızlar size bir haber vereyim istedim. Bu Çarşamba hastaneye yatıyorum. Doktorum sezaryanle alacak bebeği. Artık kızımla kavuşmamıza 2 gün kaldı... Dualarınızda bizi unutmayın... Hepinizi öptük kızımla... opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ecrin bayram bebişimi olcak senin bebişinnnnnn

minik aşkolsun bi hatayı farkettim sen bana belaparatoneri dedinn
seni gidi çömez veli seni
senin alcağın olsun.............

Son düzenleme:
Herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum
Minik mihriban meleklerimizin okulları hayırlı olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Darısı bize insallah:Saruboceq::Saruboceq:

selam bacular opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nabersiniz kimsecikler yok galibaCADIARZU CADIARZU

iyi günler melek anneleri herkeze hayırlı haftalar a.s.a.s.a.s.
yeni okula başlayan yavrularımıza hayırlı dersler allah zihin açıklığı versin:Saruboceq:
betül bu sene dördüncü sınıfı okucak bakalım nasıl geçecek bu yılımız
kübra'da ana okuluna başlıcak ama bizim okulumuz bayramdan sonra açılacakmış.
neyse şimdilik kaçıyorum kimseler yok galiba sonra görüşürüz

Son düzenleme:
selam kızlarrr yeni okula başlayan miniklerimizin eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsunnnn
biz artık üçüncü sınıf oldukk
kızım bile bi havalarda büydük artık diyeeeee

selam canlarım benimmmmmmmmm
herkese merhabalarrrrrrrr
keyifler ne alemde bakayımmmm?
2009 2010 eğitim öğretim yılının tüm canlarıma hayırlı olmasını diliyorum
kuzucuğumla sabah veli toplantısına gittik toplandık geldik:)))
servis işinide ayarlamaya çaliştım bakalım kayıt yaptırdım servis için
servisçide bizim sitede oturuyormuş:))))))
ne şans ama demi:)))))
bakalım müdür hanımın konuştukları vaad ettikleri çok hoş şeyler de neler yapılacak göreceğiz.
bu sene birde psikolojik danışmanla anlaşmışlar haftanın bir günü çocuklarla velilerle falan görüşülecek yardım alınacakmış gerekli durumlarda.
çocuktaki eksikliği yetenekleri vs..onların yardımıyla erkenden teşhis edebileceğiz çok hoşuma gitti bu uygulamada
yarın sabah en geç 8.30da okulda olacağız.3 saat kalacaklar okulda alışma olsun diye ve müdür kesinlikle bizimde durmamız gerektiğini söyledi en akıllı uslu çocukta olsa terkedilmişlik hissedebilir.ilk gün okula getirin sınıfa bırakın dışarda durun.ikinci gün sınıfa girmeden okulun bahçesinde durun vs..seklinde geçirelim dedi.yani anlayacağınız ben bu hafta sabahtan okullardayım
giremezsem sabahları haberiniz olsun peşin peşinnn:)))
mihribanım naptıki acabaa onunda minik okullu olucaktı ev telaşı bi yandanda allah yardımcısı olsun bebekiminnnnnnn
efsun anammmmmmm sen naptın efem naptı yafruşşş okulun ilk gününde.
herkeslerin bugün bir telaşı var muhakkak okulla ilgili allah kolaylık versin herkese
görüşmek üzere herkesi öpüyorum canlarımmmm

ecrin canım yaaa seni unuttum okulla ilgili yazacağım diye
rabbim yardımcın olsun inşaallah şekerciğimm
dualarımız senini canım hadi bebekine kavuşuyorsun gözün aydın
allah analı babalı büyütsün sağlık uzun ömürler nasip etsin rabbimm

slmmmm kızzlarrr
minikcimmm hadi hayırlı olsun bakalımmm elifimizeee başladınız artıkkk
bugün yeğenimde başladı anaokuluna pek hevesliydii canımyaaa e güzel oluyor ilkgün sevinçlerii
bizimkiler büyüdüler sayılır artık
halime 4.sınıfa
ayşederya3,sınıfa gideceklerr artık ne çabuk büyüdüler yaaaaaa

kızlarrr formda gezerken az önce bir konu gördümmm
bayanlara tavsiyeler diyee erka ettim girdimm meğerr bir bay açmış konuyu isminide yazmış
tabi anında kazen geriye postalamışş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

süpermiş canım inşallah dedikleri gibi olur canım
elif adına çok sevindim .
bende arga daha şey etmeden gittik .
ama bizim okulumuz haftaya kalmış .
bize biraz daha tatil yapın gelin dediler .
sanki yetmezmiş gibi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…