Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar...bugün okula başlayan meleklerime başarılaralkisalkisalkisalkisalkisalkisbizde bu sene 2. sınıf olduk bakalım öğretmenimiz sabah akşam doğum yapacak başka öğretmen gelicek yerine inşallah iyi bir öğretmen gelir:Saruboceq:

niye unutalım canım unutmadık tabiki seni...dualarım seninle,inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.canım birde birşey dicektim takvimine göre daha 37 hafta 5 günlüksün erken değilmi doğum için:uhm:

Rabbimiz Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerimde Kadir Gecesi için şunları bizlere söylüyor:

Şüphesiz biz, (Kuran'ı) Kadir gecesi indirdik. Kadir gecesinin ne oldugunu sana bildiren nedir ?
Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Melekler ve ruh (Cebrail), Rabbi'nin
izni ile her iş icin o gece iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.''

belinaycım merhaba maşallah 33.haftaya girmişsiniz şu mübarek günler hürmetine sağ salim kurtulursunuz inşallah

günaydınlaar kızlar...bugün kk yla ve sizlerle tanışmamın birinci yıldönümü:lepi:iyiki tanımışım sizleri,hepinizi çoook seviyorumzemuszemuszemuszemus

canım 1 yıl oldu heee alkisalkisalkis hamişlik ne durumda nasılsın:1hug:

evet canım 1 yıl oldu.hamişlikte iyi gidiyor ama yaklaştıkça doğumu düşündükçe fenalık geliyor.ilk hamilelik daha güzelmiş doğuma bilmeden kuzu kuzu gittim ama bunda çok takıyorum kafama...akannehir

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbim iz’e. Hayırlı kandiller..

selam hanımlarr kadir geceniz mübarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…