Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün bayram erken kalkın çocuklarrr
giyelim en güzel giysilerii
elimizde taze kır çiçekleri
üzmeyelim bugün annemizi

delirdim sanmayın bayram olunca aklıma barış mançonun bu şarkısı gelir
tüm bayram dilime dolanır söyler durururm
çocukluktan yadigar galiba bana

neysen sevvalcik kaçarrrrrr

hepinize iyi bayramlarrrrrrr

günaydin herkezlere herkeslerin bayramini tekrardan kutluyorum insallah hepberaber nice güzel mutlu bayramlara

sanada iyi bayramlar canim bende severim o sarkiyi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu puana ne olmus böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20 puan göseriyo

herkesin bayramı mübarek olsun canlarım
sevdiklerinizle birlikte bir ömür boyu nice bayramlara inşaallahhhhhhh
sabahtan kuaförden ancak geldim hemen .çıkmak zorunda kaldık şimdi fırsat bulabildim
affınıza sığınıyorum
görüşmek üzere muckkkkkkkk
meleklerimide çok çok öpün benim içinde olurmuuuuu

iyi bayramlarrr arkadaşlarrr
nasılsnızz bayram gezmeleri bittimi devam mı yoksaaa
beni bitti akşamda misafirlerim vardıı
onları gnderdimm az nce pc başına geçtimmm
facedeki bir oyun fena ardı son günlerdeee))))))))))))))))))))

selamlarr kızlarrr bende bugece annemlerdeyim ordan yazıyorummmm
hem kk ya hemde facedeki tarlamla ilgileniyorumm bende kamile gibi o oyuna takıldımmm

iyi aksamlarrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalim bizim gidecek yerimiz yok hem yarin herkese is güc artik yine evde oturmaya mecbururz yani kizlar benide ekleyin faceden bende üye oldum sonunda dayanamadim ))))))))))))

iyi bayramlar canımmmm
bayram süprizi yönetim replerden 6 sıfır atmış
herkesi eşitlemişşş

hemde ne süpriz heeeeee tamda bayram icinmis gibi demi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ya bunlar mesaj sayilarndandami düsmüsler ne offffffffffff offff

kamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sesimi herkesler duydu sen duymadin haaaaaaaaaaaaaaa
nabersin denim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…