Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sahura kaçta kalkıyosun istersen kalkman için çağrı atayım ama sonra eşin kızmasınn

sağolasın canım ben şaka yapmıştım,ama bu gidişle cidden uyanamıcam galiba
eşime gelince yok kızmaz,sizlerle görüştüğümü biliyoa.s
zaten duymaz bile ben 4-5 kere seslenip anca kaldırıyorum sahuraklava:
bu sefer gerçekten gidiyorum byyyyyyyyy

hamarat hatuna bak gece gece dolap siliyor:bbo:kolay gelsin sana canımhihoyyyt

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
burdan itiraf ediyorum benimki hamaratlık değil
eşim gelene kadar tırstığım için uyuyamıyırum vakit geçirmek için gece iş yapıyourmm

:hulya::hulya::hulya:

hehe korkak seval ....
kızlar bende yorgunluktan bittim ya kaç gündür elektrik yoktu ya bizim burda jenaratörden veriliodu yarım saat veriolardı 1 saat yoktu neyse bugun vardı işte bende bugun perdeleri yıkadım.. evim mis gbi oldu sonra dışarı çıktık derken yoruldum beden temizligimide yaptım duşumuda aldım ohh..
sigara kola keyfi yapom şimdi..yarın sabah 10,3[ arabasıyla gidicem ben kızlar orda t.s nin pc sinden girerim ama giremezsem herkese iyi bayramlar herkesi öpüyorum kızlar mucuxxx/B]

oo maşallah bu akşam sohbet koyuymuşş
sewalcimm kolay gelsinn canımmm

arkadaşlarr minikten haberi olan varmı dr gidecekti sonrasında bir daha girmedi inş
bişeyi yokturda girmeye fırsatt bulamamıştırrr
tatlı rüyalarrr şekerlerrr

günaydın kızlarrrrr
kamile minik dr ye gitmiş korkulacak bişeyi yokmuş aldığı darbeye bağlı olarak zedelenme olabilir diye dr ilaç vermiş
dün gece aradığımda dolma sarıyordu
sanırım birazda stok yapcaktı çünkü çok yaprak hazırlamış
bugünde eşine ve kızlara temizlik yaptırmayı planlıyodu işi bitsin uğrar heralde
ama uğrayamazsada selamı var hepinizee

iyi bayramlarrr canımma.s.
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağolasın tatlım haber verdiğin içinnn iyi olmasına sevindim aleyküm slm
slm kızlar beni unuttunuzmu uzun bi aradan sonra ben hamileyim.... yuppi çok mutluyum
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş:Saruboceq:
iyi bayramlarrr meleğimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese selamlar canlarım benim
sevvalciğim durumu kendi usulünce güzelce anlatmış her zamanki gibi:)))
sağolsun akşam aradı elimin ayarı sarma diyince kaçı veriyor:))
bi dünya ıslamışım kızlar ben sardım onları çiğ çiğ yedi ay sarıyom sarıyom aynı:))
sinir geldi babasına sattım yatırdı onları gece 11.30a kadar sardım:)) 8de başlamıştım:))
2 tencere oldu koca birini buzluğa attık acil durumlarda camı kırmak için kullanayım diye:))
diğerinide sizlerle yiyelim diye pişireceğim:)))
betülüm canım çok sağolasın cicişim aradığın için allah razı olsun
rüyam canım benim çok teşekkürler ediyorum arkadaşım
kamilem bebekimmm öptüm canım senide merakta bıraktığım içimde özür dilerim canım benimm ancak fırsat bulabildim canım benim
nunukkkkkkk yafruşummm ehliyetedemi başladın anammmm maşaallah yafruşummm dil kursu ne alemde anammm öğrendinmi iyice bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
özledim valla konuşamıyoz uzun zamandır kıııııı:)))
cadılıklarını özledimmmm bayram sonrası inşaallah görüşürüz benim derslerde başlamadan:)
yağmur canım benim hadi gözün aydın rabbim tamanına erdirsin canım çok sevindim senin adına
unuttuğum yoktur umarım kızlar kusuruma bakmayın nolur.
eşime evi süpürteyimde kızları alıp çıksın bende kalan işlere bakayım gelirim yine inşaallahhhh
herkesi çok çok muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kib
herkese hayırlı bayramlar olsun inşallahh canlarım
meleklerimde bayramlıklarını güle güle giysinler
melek canım seni unuttum sanırım muckk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…