- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.401
iyi bayramlarrr arkadaşlarrr
nasılsnızz bayram gezmeleri bittimi devam mı yoksaaa
beni bitti akşamda misafirlerim vardıı
onları gnderdimm az nce pc başına geçtimmm
facedeki bir oyun fena ardı son günlerdeee))))))))))))))))))))
selamlarr kızlarrr bende bugece annemlerdeyim ordan yazıyorummmm
hem kk ya hemde facedeki tarlamla ilgileniyorumm bende kamile gibi o oyuna takıldımmm
ilk zor gibi geliyor canımmşu faceyi bende çözemedim gitti bana da ikinizde göndermişsiniz oyunu ama bir türlü beceremedim maalesef oynamayı-tatlicadiarzu-
iyi geceler canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi geceler nabersiniz bakalim
güle güle kavuşun canımmm:1hug::1hug::1hug:iyi geceler kızlar...eşim şimdi çanakkaleye gitti yarın akşam düğün var allah izin verirse çarşamba dönecek,begüm babasının arkasında ağlayıp duruyor benide ağlatıyor:gitme::gitme:
kamileyle miniki faceye ekledim isteyen varsa ekleyim
güle güle kavuşun canımmm:1hug::1hug::1hug:
canım yaa ağlamasın yazık değil mi o göz yaşlarına babası düğün bitince hemen dönerr sende ağlama ama canımm oğluşumuzda üzülür amalmaz:
ilk zor gibi geliyor canımm
oluşaları biçip yenilerini ekmek gerekiyor
olmuşlar toplanmazsa kuruyor
normal çiftçiler gibi para kazanıp harcanıyor canımm
baya bir takip istiyor yalnızz inek,keçi,tavuk filan da beslenebiliyorrr
iyi geceler canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyiz çok şükür sen nasılsın canımmmm
güle güle kavuşun canımmm:1hug::1hug::1hug:
canım yaa ağlamasın yazık değil mi o göz yaşlarına babası düğün bitince hemen dönerr sende ağlama ama canımm oğluşumuzda üzülür amalmaz:
beni de ekleyebilirsin canım kamileyle miniğin arkadaşlarında varım,ismim serap...
benimkilerde babacı canımmm ama büyüdükçe bana dönüyorlar gibi:)))))))))))))))))
efsunnnnn bizi görmüyorsun bakıyorumdaa((((((((((((((((((((((((((((((((
azcık naz yapayım dedimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniztatlişkom görmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
azcık naz yapayım dedimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
selam güseller bende eylül kız annesiyim 13günlük anneyim kızımın adı zeyneb ada bende katılabilirmiyim topiginizeeee
musyas canım benim öncelikle bebişini güle güle büyüttttt
topiğimize hoşgeldinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?