Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlarr kızlarrr bende bugece annemlerdeyim ordan yazıyorummmm
hem kk ya hemde facedeki tarlamla ilgileniyorumm bende kamile gibi o oyuna takıldımmm

şu faceyi bende çözemedim gitti bana da ikinizde göndermişsiniz oyunu ama bir türlü beceremedim maalesef oynamayı-tatlicadiarzu-

iyi gecelerrr şekerlerrr
nasılsınız bakalımmm
yemekte misafirim vardı benim bayram bitmiştir artıkk,yarın dinlenme
çarşamba okul hazırlık derken okul başlıyor artıkk
benim kocanında akrabası çokturda bizi eledik artık hepsini
bu sabah itibariyle büyük görümcemide çıkardım hayatımdan temelli
hayırlı olsun bakalımm geriside diğer bayramda çıkar bu gidişle artıkk
öneli olan eşimle çocuklarımla huzurum artık gerisi boşşşşşşşşşş:)))))))))))))))))))))))))

şu faceyi bende çözemedim gitti bana da ikinizde göndermişsiniz oyunu ama bir türlü beceremedim maalesef oynamayı-tatlicadiarzu-
ilk zor gibi geliyor canımm
oluşaları biçip yenilerini ekmek gerekiyor
olmuşlar toplanmazsa kuruyor
normal çiftçiler gibi para kazanıp harcanıyor canımm
baya bir takip istiyor yalnızz inek,keçi,tavuk filan da beslenebiliyorrr
iyi geceler nabersiniz bakalim
iyi geceler canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyiz çok şükür sen nasılsın canımmmm
iyi geceler kızlar...eşim şimdi çanakkaleye gitti yarın akşam düğün var allah izin verirse çarşamba dönecek,begüm babasının arkasında ağlayıp duruyor benide ağlatıyor:gitme::gitme:
güle güle kavuşun canımmm:1hug::1hug::1hug:
canım yaa ağlamasın yazık değil mi o göz yaşlarına babası düğün bitince hemen dönerr sende ağlama ama canımm oğluşumuzda üzülür ama lmaz:

sağol canım...bir görsen çok babacı kızım babasının gitmeden önceki yerini sevip öpüp ağlıyor onu öyle görünce bende dayanamadım...bir susuyor bir başlıyor...

beni de ekleyebilirsin canım kamileyle miniğin arkadaşlarında varım,ismim serap...

ok ekledim canim bende iyiyim cok sükür

kizlar benim cikmam gerek erken kalkacam malur kursa gidiyorum melisada basimi bekliyo üsütmüs zaten yarin krese yollamiyacam babasiyla evde kalacak bende kursa gidecem

heppiiiiiciklerinize iyi geceler insallah yarina görüsürüz byeeeeeeeeeeeeee öpüldünüz melek anneleri

benimkilerde babacı canımmm ama büyüdükçe bana dönüyorlar gibi:)))))))))))))))))

efsunnnnn bizi görmüyorsun bakıyorumdaa((((((((((((((((((((((((((((((((

benimkilerde babacı canımmm ama büyüdükçe bana dönüyorlar gibi:)))))))))))))))))

efsunnnnn bizi görmüyorsun bakıyorumdaa((((((((((((((((((((((((((((((((

tatlişkom görmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

günaydın melekanneleri
şimdi bana deli gözüyle bakcanız ama facedeki tarlamda fasulyeerimin yetişme saati doldu onları toplamak için kalkktım
bu oyun sonunda şuurumu bozdu

nunuk benide ekleyebilirsin ismim zeyniye ......kamile,serap efsun minik hepsinde ekliyim

efsunumm canım benim muckk yafruşum kııııııı accık kaprislenem dedim anam yaaaaa
biliyom canım benim sende benim için öylesin aşkummm
bizde sizi muckkk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmm
sağolasın bebekimmm
kamilem canım benim hadi hayırlı olsun canım ne diyim:))
nunukkk sen kime sordunda beni ekledin haaaaaaaaaa de bakemmm???
:))))))
ekledim yafruşummmmm sorun değil bebekkk
sevvalim canım sende iyisin inşaallahhhhh
belinayım canım benim allah kavuştursun inşaallah canım benimmm
begümümü çok çok öpüyorum
ah bu kızlarrrrrrrrrr ahhh
besle büyüt babaaaaa diye ağlasınlar(
besle kargayı şişmanlasın :)))))))))))))))
herkesi muck anam ben kaçtım gece film izlerken sızmış kalmışım pc açık kalmış sabaha kadar salondan kalmamışım eşim kaldıramamış donmuşum
kahvaltımı yapamda kendime geleyim sıcak çayımı içipte
görüşmek üzere herkeslere
güzel bir gün diliyorum sizlere canlarım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demedim sanırımmmmmmmmmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz aydın olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…