Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sabah sabah bide misafir var topikde ama malum bayrammmm
gel misafir buyur bayram şekeri ikram ediyimmmm
bayram olmasa ya nunuk ya ben kovalardık seni ama

selam güseller bende eylül kız annesiyim 13günlük anneyim kızımın adı zeyneb ada bende katılabilirmiyim topiginizeeee

anammmmmmmmm kimler gelmişşşşşşşşşşşşşş
musyasımmm bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin yafrummmmmmmmmm
kuzumu çok çok öpüyorum canım benimmm
kıss maşallahhh 13 günlükmğ oldu allah analı babalı büyütsün inşaallahhhhhhhhhh
anam kızmıydı seninki ben sanki oğlan doğuracan diye hatırlıyom yanlışımmı var yoksam süprizmi oldu:))

SLM GÜSEL GÖZLÜM EVET KIZDI CNM ADIDA ZEYNEB ADA RESMİ PROFİLİMDE VAR ALBÜMDEDE SAGOL KUŞUM BENİM ALLA HRAZI OLSUN ÖPERİM YERİNE KOKULU KOKULUopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hayırlı bayramlar kızlar

çalışıyorum ben bugün erken başladık işe kuzumla ilk bayramın tadını bile çıkaramadık :gitme:

musyas hayırlı olsun bebeğin topiğin en küçük kızı sende demek artık :)bir zamanlar bizdik büyüyoruz çok şükür darısı başınıza kaydirigubbakcemile2

allahım hep böyle devam ettirsin
zira huysuz bebekle uğraşması çok zor oluyooo
benim için kokulu kokulu öp annesiiii
öperim bitanem benimmmmopuyorumnanaktan
saol cnm benim sanırım evet en küçük şuanlık biiziz allah uzun ömür versin cnm bebişinede sanadaopuyorumnanaktan

iyi günlerrr şekerlerrr nasılsınızzz
annemle bahçeye gittik kızlarla bugün onlarada değişiklik oldu badem topladılarr
doğayla haşır neşir olmaları lazımm değil mi fırsatı varkenn
ayşe topladıklarını kimseye vermedi getirdi emeğin kıymetini anladı azcıkk:)))))))))))))))))
maşallah yeni bebişimiz gelmişşş musyas hoşgeldin canımmm
allah bağışlasın meleğini beni içinde kokla annsi mis gibi kokuyordur şimdi

musyasım aşkummm maşallahh adıyla yaşasın inşaallahhhhhhhhhhhh
bekleriz artıkın buralara fırsat buldukca kuzucuğundan
papatyam muck canım sanada napıyor meleğimizzzz
sevvalciğim anam aaaanadım aaaanadımmmmmm:))))
herkesleri muck yafruşlarrr
kız kardeşimin saçını boyattık kestirdik fönlettik derken anam saatlerdir kuafördeydik naz uyutup babaya sattıkda.:)))
accık dinleneyim görüşmek üzere gelirim yine byeeeeeeeeeeeee

miniğim hoşgeldin bacımmm
özledim valla kız seni
bu arada bişey sorcam ama neyse özelden atıyım ben sana sorcağım şeyi

eklerken sana sormam gerekiyormuydu ki :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: sende kimsin taniyamadim dermisim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ok canim senide ekleyim

selam güseller bende eylül kız annesiyim 13günlük anneyim kızımın adı zeyneb ada bende katılabilirmiyim topiginizeeee

hosgeldin aramiza canim allah bagislasin melegini allahim anali babali saglikla büyütmek nasip etsin insallah

gızzz nunuk bende seni ekledim facede baktım minik kamile serap seni eklemiş bende bi el atıverem dedim kabul et çabuk beni kızarım yoqsaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen beni nasil eklersin bakalim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…