Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyiyim cnm ben 3 gün tatil iyi geldi valla aynen bizdede telaş var şimdi yarın kızımın okul alışverişi yapılcak koşuşturmaca başladı yine..

selam herkeslere nasilsiniz bakalim kurstan geldim bende yemek yapacam birde ders calismam gerek onuda ne zaman yapacami bilmiyorum offfffffffffffff

sevvalim bebekim ok canım boşaltırım şimcik:)
kolay gelsin sanada canım benim
betülüm bebekim sanada kolay gelsin
rüyam canım nabersin?
hadi bakalım hayırlı olsun okulunuz iyi alışverişler bebekkkkk
papatyam canım tadını çıkar kısssssssssss okul telaşı başa belaymış:))

selam kızlar dikişleri aldırmaya gitmiştik ama almadılar cumaya kadar bekliycekmişiz tam kaynamamış

kübra betül hoşgeldinnnn
o gülün neden selamı varda kendisi yokkk

papatya hiç anlamadan senin kuzuda okul çağına gelir hiç anlamazsın bileeee

iyiyim cnm ben 3 gün tatil iyi geldi valla aynen bizdede telaş var şimdi yarın kızımın okul alışverişi yapılcak koşuşturmaca başladı yine..

hoşgeldin canım nasılsın?
okul telaşı hepimizi sardı hadi hayırlısı

selam herkeslere nasilsiniz bakalim kurstan geldim bende yemek yapacam birde ders calismam gerek onuda ne zaman yapacami bilmiyorum offfffffffffffff

selam canım biz iyiiz sen nasılsın?
kolay gelsin sana öptüm canım görüşürüz

sm fıstıklarrr
okul heycanı başlamışş
demekkk
bzm daha çok varrr
...

evet canım okul heyecanı hepimizi sardı
canım bizede öyle geliyodu,ama bi baktık ki büyüyüvermişler

sağolasın canım hallettim işlerimi,dünden yemeklerimde hazır
sen nasılsın nazla elifimi öpüyorum Şeniz

selam hemşerim hoşbuldum,sevvalin dikişleri iyice kaynasın sonra alsınlar daha iyi
gülün annesi rahatsızmış hastanede yatmış şimdi evdeymiş,gül'e de doktor ameliyat demiş bakalım bu günlerde doktora gitceklermiş o zaman iyice belli olcakmış
notunu iletirim kendisine

Son düzenleme:
sevalim canım hayırlısı bakalım kaynasın iyice de sağlam olsun bidaha yarmasın cadım
lahanam bebekim hoşgeldin canım sağolasın seninde şekerciğimm
nerelerdesin kaçakkk:)
betül sağol canım bende hallettim işleri kocisim niyetlide iftara mamalar yaptım ona:)
sağolasın canım iyiyiz valla ne olsun okul başlıyor onun telaşı koşturmaca öyle yani
bizde sizleri muckkkkkkkkk

sagol canim bende iyiyim ne olsun iste almanca kursuna git kizi al gel yemek ya ehliyete calis offfffffffffffffffffffffff kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

neyse ben cikiyorum alisverise ardindada antiramana gidecek kocam antronör oldu kizim yasindaki ve okul cagina kadar cocuklara mac oynatacaklar

musyasım oh oh misler gibi kokmuştur şimdi bebekimmmm
ellerine sağlık işler de bitmiş gel otursun kıçında accık dinlen
nunukummmm kısssssssssssssssssss maşaallah bebekişmm helal sana yafruşşş
hadi görem seni canım benim ehliyet sınavın ne zaman anammmmmmmmmm
kolay gelsin canım görüşmek üzere bebekkkk muckkkkkk

allah kabul etsin eşinin orucunu
valla bizde ara soğumadan tutsak iyi olcak ama bakalım ne zaman tutcaz

selam kıslar minigimi yıkadım emzirdim uyuyttum yemegimi pişirdim ohh dötüm yer gördü sizlerden nbr

hoşgeldin canım ohh misler gibi olmuş,karnıda doymuş,şimdi güzel güzel uyusun bebişin
şimdide annesi dinlensin azcık:)

allah yardımcın olsun canım benim:1hug:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

uzunm zaman oldu burayı böyle görmeyeliiiiii
gözlerim yaşardı doğrusu

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:teselli::teselli::teselli:ŞenizŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:lepi::lepi::lepi::lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anladın sen onuuuuuuuuuuuuulaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…