Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağol canım amin...
alıştı canım mecburen alışmak zorunda zaten sabah aramıştım karnım ağrıyor diye sabahtan beri arayıp duruyor geçtimi geliyimmi doktora gidelim diye...fazla belli etmesede sabırsızlanıyor...

hmmm istemem yan cebime koy misali bu erkekler cokkk fena haaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

anaaaaaaaaaaa nere kayboldu bu kiz neyse bende cikayim aksama misafirim var alisverise gitmem gerek bakayim bakalim neler var marketlerde görüsürüz insallah byeeeeeeeee

beğenmedi bizi demek kaçtıkaydirigubbakcemile

neyse canım bende kaçar kızımı okuldan almaya gidicem...görüşürüz...öpüyorum...

günahımı alma kız lmaz:lmaz:
sizden iyi arkadaşmı bulcam ben kendime aşk olsun kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
kübra mızmızlanıp duruyodu başımda şimdi bez bebek açtım onunla avundu

belinayım,nunuğum çıkıyosnuz galiba güle güle canlarım :gitme:
kübradan yazamadım sitem etmeyin ne olurr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim ben sancı çekmediğim için hiç yorum yapamıcam ama son ayda normaldir herhelde.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde gelsin yakışıklımız dünyaya.rabbim yardımcın olsun canım:Saruboceq:

selam herkeslere nasilsiniz bakalim görüsmeyeli kizim pc den caillou bakiyo firsat vermiyo türkce almanca simdide ingilizceye takti birseyler konusmus oluyo ben ingilizce konusuyorum diyo :))))))))))))))))))))))

iyidir canım ne olsun,ablayı okula gönderdik.kübra'yla biz evde ablayla baba yolu beliyoruz.

Selam kızlar ara ara uğrayıp kaçıyorum kızla iş arasında koşturuyorum umarım herşey yolunadaır bende 3 aylık bi kız annesi oldum artık bayram resmimizi koyuyorum size sositososito

maşallah canım meleğine çok tatlı bi kızın var.tabi anneside bi o kadar güzel

buda benim prensesim uzun zamandir resim yüklemiyodum

maşallah annesi allah nazardan saklasın

Selam kızlar ara ara uğrayıp kaçıyorum kızla iş arasında koşturuyorum umarım herşey yolunadaır bende 3 aylık bi kız annesi oldum artık bayram resmimizi koyuyorum size sositososito
masallah canım Allah nazarlardan saklasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buda benim prensesim uzun zamandir resim yüklemiyodum

Masallah kızın büyümüs canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günahımı alma kız lmaz:lmaz:
sizden iyi arkadaşmı bulcam ben kendime aşk olsun kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
kübra mızmızlanıp duruyodu başımda şimdi bez bebek açtım onunla avundu

hah iste sucunu biluiyorsan ne mutlu sana zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

belinayım,nunuğum çıkıyosnuz galiba güle güle canlarım :gitme:
kübradan yazamadım sitem etmeyin ne olurr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geldim geri ama yine kimsecikler yok bir misafir var ama bakiyorum daha nekadar bekleyecek diyo yoksa bir terlik firlatacamda az daha kalsin bakalim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

masallah canım Allah nazarlardan saklasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Masallah kızın büyümüs canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagolun canlarim benim hepimizinkini allahim nazarlardan kötülüklerden uzak tutsun insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

oda gitmis kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 korkuttum garuyu
garumuydu acepppp CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

iyi akşamlar kıslarrrrrr
nabersiniz bakemmmmmmm?
maşaallahhhhhhh sohbet baya koyuymuş bugün kaçırdımm
kıs nunukkkkk ne hamilesi anam delürdünmü:))
ben doğurmayacammmmmmmmmm artıkın o iş bitti bende:))))
okuyacam kariyer yapacam gezecem dolaşıp hayatımı yaşayacam artıkın bebekimmm
darısı isteyene olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hürrem süpersiniz bebekimmmmmmm maşaallah allah nazarlardan saklasın ikinizide canım
nunukkkkkkkkkkk kısssss meleğim kocaman olmuş maşaallah canım
rabbim korusun nazarlardann
neyse yafruşlar ben kaçar elifime bugün söz verdim akşam geç yatacak yarın tatilyaa:))
kızlarım çizgi film seçtiler onu izleyeceğiz ailecek
hafta sonu işlerimiz var dışarı çıkacağız ordanda annemlere geçeceğiz kardeşim bayram için izne gelmişti salı günü gidecek gitmeden görelim bi.6 ayı kaldı artık bakalım kısmet bitirip gelse hayırlısıyla
herkese iyi akşamlar canlarım
muckkkkkkkkkkkk kib görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…