- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.561
sağol canım amin...
alıştı canım mecburen alışmak zorunda zaten sabah aramıştım karnım ağrıyor diye sabahtan beri arayıp duruyor geçtimi geliyimmi doktora gidelim diye...fazla belli etmesede sabırsızlanıyor...
yaaaa bizden baska kimselerde yokkk aaaaaaaa nerde bu kizlar
şimdi kübrabetül geldi iştekaydirigubbakcemile5
beğenmedi bizi demek kaçtıkaydirigubbakcemile
neyse canım bende kaçar kızımı okuldan almaya gidicem...görüşürüz...öpüyorum...
kacti o kacti bizden bakti bizden baska kimse yok onlarlami sohpet edecem dedi gitti ben biliyorum onu o az degil lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
selamlar kızlar...dün akşam karnım ağrımaya başladı bütün gece ara ara sürdü öğlene kadar falan, sabah doktorumu aradım 5 te gel dedi daha sonra da ağrı kesildi şimdi hiçbirşeyim yok doktoru tekrar aradım geçtiyse gelme dedi...neyin nesiydi o karın ağrısı anlayamadım nette okudum son ayda yalancı doğum sancıları oluyormuş galiba öyle birşeydi ben begüme hamileyken böyle birşey yaşamadım sizler yaşadınız mı kızlar merak ediyorumfisfisfis
selam herkeslere nasilsiniz bakalim görüsmeyeli kizim pc den caillou bakiyo firsat vermiyo türkce almanca simdide ingilizceye takti birseyler konusmus oluyo ben ingilizce konusuyorum diyo :))))))))))))))))))))))
Selam kızlar ara ara uğrayıp kaçıyorum kızla iş arasında koşturuyorum umarım herşey yolunadaır bende 3 aylık bi kız annesi oldum artık bayram resmimizi koyuyorum size sositososito
masallah canım Allah nazarlardan saklasınSelam kızlar ara ara uğrayıp kaçıyorum kızla iş arasında koşturuyorum umarım herşey yolunadaır bende 3 aylık bi kız annesi oldum artık bayram resmimizi koyuyorum size sositososito
günahımı alma kızlmaz: lmaz:
sizden iyi arkadaşmı bulcam ben kendime aşk olsun kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
kübra mızmızlanıp duruyodu başımda şimdi bez bebek açtım onunla avundu
belinayım,nunuğum çıkıyosnuz galiba güle güle canlarım :gitme:
kübradan yazamadım sitem etmeyin ne olurr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım benim ben sancı çekmediğim için hiç yorum yapamıcam ama son ayda normaldir herhelde.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde gelsin yakışıklımız dünyaya.rabbim yardımcın olsun canım:Saruboceq:
iyidir canım ne olsun,ablayı okula gönderdik.kübra'yla biz evde ablayla baba yolu beliyoruz.
maşallah canım meleğine çok tatlı bi kızın var.tabi anneside bi o kadar güzel
maşallah annesi allah nazardan saklasın
masallah canım Allah nazarlardan saklasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Masallah kızın büyümüs canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?