Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet canım galiba yalancı sancıydı ben begümde 10 gün günüm geçti sancı namına birşey yoktu sunni sancıyla doğum yaptım hiç böyle şeyler yaşamadım,gerçektende 2.lerde daha bilinçli oluyor insan....bende seni ve fıstıkları öpüyorum canım...

selam herkeslere nasilsiniz bakalim görüsmeyeli kizim pc den caillou bakiyo firsat vermiyo türkce almanca simdide ingilizceye takti birseyler konusmus oluyo ben ingilizce konusuyorum diyo :))))))))))))))))))))))

nan kim hamissssssss ay merak ettim bilmedigim birisi hamilemi yoksaaaaa
yoksam minik mi ?????????????????????????????????????????????????

bu arada sabah bende cok kötü oldum arkadasa dedim bulantim var diye oda dedi sende birseyler olmasin diyo icime kurt düsürdü ya ilacta kullaniyorum ama yinede bir test yapmak istiyorum evde ama ac karninami yapiliyo bu test bilgi verin sanmiyorum üsütmüsüm ama yinede garantiye alacam kandimi

Selam kızlar ara ara uğrayıp kaçıyorum kızla iş arasında koşturuyorum umarım herşey yolunadaır bende 3 aylık bi kız annesi oldum artık bayram resmimizi koyuyorum size sositososito

ben bunu tam tesi duymustum yani kadinin beyni pahali erkeginki ucuz kadinlarda akil yokmus vs ama dogrusu bu galiba kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aç tok fark etmez nunukcum ama sabah ki ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın
yeniden teyze mi oluyoruz yoksa :)

aç tok fark etmez nunukcum ama sabah ki ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın
yeniden teyze mi oluyoruz yoksa :)

arkadas dedi üstüme geldi bende süphelenndim ama bana arada oluyo böyle
canim birde korunuyorum da ilacla ama dr lar en garanti igne diyolardii bilemiyorum yaaa???????????

aç karınla ne ilgisi var kız idrar testininakannehirhürremin dediği gibi sabah ilk idrarınla yaparsan daha iyi sonuç verir...

aaa pardon hani yağmurseda diye bir arkadaş vardı bebeği olmayan geçen gün o yazmıştı hamileyim diye sen onu hatırlıyorsundur,şimdi aklıma geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…