- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.541
belinayım canım benimmm
evet son aylarda hafif hafif başlar bende nazda yaşadım 2.cilerde bilinçli olunca insan yalancı sancı olduğunu anlıyoruz:)
ilkinde de yaşıyoruz ama hamilelik normalll diyoruz:)
dikkat et kendine bebeğim yaa yorma kendini yakışıklımızda tabiki:)
hadi yaaa korkutma bebek beni yaaaa diyonki uzak dur hemiiiii
ok bebekim oturuyom evimde:))
ellemiyom hiç bişeye çekemem öyle manyakları valla
öptüm seni vede meleğimi canım
kimseler yok onun için diğerleri size yok öpücük falan:)))
Agir bir hasta hastanede. Tüm ailesi bekleme odasinda doktorlardan haber bekliyor.
Melekler Mekanı - Erkek beynı ıle kadın b eynı arasında ne fark var Yorgun ve umutsuz bakisli bir doktor çikiyor 'Tek yasam sansi var oda beyin nakli. Böyle bir ameliyati ilk olarak deneyacegiz, tabi masraflar hastanin ailesine ait.'
Aile, saskin, yorgun, çaresiz... Aralarindan biri 'Peki ama fiyat nedir diyor ?'
'Degisir' diyor cerrah. 5000 Euro erkek beyni kullanirsak, 200 euro kadin beyni kullanirsak.
Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalisirlar. Hanimlarla gözgöze gelmekten kaçarlar. Ama aralarindan biri merakini yenemez, peki doktor bu fiyat farkinin nedeni nedir? diye sorar.
cerrah gülümser. 'Eh tabi, ayni arabalar gibi, kadin beyinleri ucuz oluyor akillarini çok kullandiklari için. Kullanilmis akil, kullanilmis beyin. Erkek beyni hiç kullanilmamis sifir km araba gibi pahalı oluyor.'ALINTIDIR...
:)))))))))))
Selam kızlar ara ara uğrayıp kaçıyorum kızla iş arasında koşturuyorum umarım herşey yolunadaır bende 3 aylık bi kız annesi oldum artık bayram resmimizi koyuyorum size sositososito
nan kim hamissssssss ay merak ettim bilmedigim birisi hamilemi yoksaaaaa
yoksam minik mi ?????????????????????????????????????????????????
Selam kızlar ara ara uğrayıp kaçıyorum kızla iş arasında koşturuyorum umarım herşey yolunadaır bende 3 aylık bi kız annesi oldum artık bayram resmimizi koyuyorum size sositososito
aç tok fark etmez nunukcum ama sabah ki ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın
yeniden teyze mi oluyoruz yoksa :)
nan ben hamileyim ya doğuracam nerdeysedelikafaduldenhaberim yok deme sakın:mymeka:
bu arada sabah bende cok kötü oldum arkadasa dedim bulantim var diye oda dedi sende birseyler olmasin diyo icime kurt düsürdü ya ilacta kullaniyorum ama yinede bir test yapmak istiyorum evde ama ac karninami yapiliyo bu test bilgi verin sanmiyorum üsütmüsüm ama yinede garantiye alacam kandimi
yok canim ya senden haberim varrrrr gecenlerde birisi günümmü gecti diyodu öyle bisey hatirliyorum sanki CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU
şimdilik benden başka hamiş yok topikte birkaç kişi daha vardı onlar doğum yaptılar,bir ben kaldım...
belki de sensindir:jeyyar::jeyyar:
aaa pardon hani yağmurseda diye bir arkadaş vardı bebeği olmayan geçen gün o yazmıştı hamileyim diye sen onu hatırlıyorsundur,şimdi aklıma geldi...
çoktan belli oldu canım erkek doğuracağım kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?